Help...bagaje Tarom!
Raspunsuri - Pagina 2
Ortansa spune:
ladyj-mi se pare corect,problema este ca de 12 ani de cand calatoresc nu mi-a spus nimeni de regula/legea asta,pe situl taromului am gasit ceva ca n-ar trebui sa depaseasca 32 de kg(deci nu 20) ,iar in bilet nu cred sa fie specificat lucrul asta.
Rhoneea-iti urez drum bun cu cel mic,o sa fie mai obositor dar o sa fie bine.si eu ma gandesc sa plec anul asta cu Olympic.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
cl spune:
Pai cine spune ca trebuie sa ai un singur bagaj? In loc de unul de 20 kilograme, poti lua doua de cate 10 sau 15 kilograme sau...cat ai voie. Poti avea si 3 sau 4 bagaje, totalul nu trebuie depasit. Nu vor ca un bagaj sa depaseasca 20 de kilograme, OK, iei 2 bagaje si gata.
Rhoneea, drum bun!
Guestus spune:
Da e asa greu sa dai 1 telefon sa intrebi pe madam autorizata la tarom...sau mai bine te bazezi pe ce zice cl...si te trezesti ca platesti cirpitele care le ai in valiza la pret de platina?
Yo cind dau 1 sfat de genu" asta zic....ce platesti extra yo suport.
cl spune:
Guestus, unde am spus mai ca trebuie sa se bazeze pe ce am scris eu? Am spus cu cate kilograme am avut voie eu sa calatoresc, si ca poti sa-ti pui bagajele in mai multe genti, nu doar intr-una. In rest, fiecare crede ce vrea. Oricum, esti un dragut, ca intotdeuna de altfel . In continuare, de la mine pentru tine: . Dar asta o stii deja .
PS Vreti zvonuri, na, uite aici: cica la tarom kg-ul extra e 20 de euro. Este zvon, cat de real este sau nu, habar nu am!!!
Guestus spune:
Acum ii spui sa nu se bazeze pe ce spui...sau cum?
Pai da...uite sfat...sa puna in mai multe genti...ca parca 1 geanta goala nu cintareste destul.
Ortansa spune:
hai ca devine haios topicul asta,fata deja si-a luat bilete la Olympic ,dar noi continuam cu taromul:-)
cl-asa spusei si io,ca am vrut io(nu mi-a spus nimeni) sa am mai putine bagaje si-mi inghesuii boarfele in doar 2 geamantane.stiam care-i limita de bagaje per total,dar nu stiam ca fiecare geamantan n-are voie sa cantareasca mai mult de 20 de kile.ia zi-mi si mie scrie pe bilete asa?(daca stii)chiar sunt curioasa.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
I've gt DC under my skin
Guestus spune:
Oricum 1 geamantan are cca 2-3-4 kg....asa ca trebuie sa ai o limita de 5 geamantane sa mai poti sa cari si cirpite dintr-un loc in altul.
cl spune:
Ortansa, nu eu am zis de maximum 20 de kilograme/bagaj. Mi-e lene sa recitesc sa vad cine . Eu stiu sigur doar ca am avut voie 30 kg la Tarom-Air France.
Chiar devine haios, mai ales ca ne bucuram de prezenta cuiva...
Guestus, asta e forum, asa ca e loc de pareri . Cine emitea mai devreme pareri despre alcool/batai/stiri? Sa inteleg ca ai inceput sa te plictisesti pe la 1-2?
Ortansa spune:
cl-eu ziceam
uite,Guestus tot mi-a dat o idee:o sa-mi fac boccele din cearsafuri,alea nu cantaresc mai nimic,si-mpusc doi iepuri dintr-un foc:bag mai mult boarfe-n ele si nici nu mai cheltui pe vuitoane de 5-6 kile:-D
I've gt DC under my skin
Guestus spune:
Fiecare kg carat de colo colo aiurea cu avionul inseamna sa incalziti planeta ...v-am notat si poate va prind active cind incep subiectele cu "salvati planeta...Gore salvatorul...etc.."