Help...bagaje Tarom!

Help...bagaje Tarom! | Autor: rhoneea

Link direct la acest mesaj

Va rog mult cine stie cat se plateste daca depasesti limita permisa la bagaje pe kg?Compania tarom.
As dori tariful actual nu de acum doi-trei ani.

Multumesc!

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Cel mai sigur ar fi sa-i suni si sa-i intrebi. Si eu am sunat acum cateva zile alta companie si m-am lamurit foarte repede.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Nu stiu cat e la Tarom. Pe charter Futura, din Tenerife in Ro, era 8 euro pe kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Din cate tin eu minte atata era parca si la Tarom in toamna.
Dar cel mai sigur suni la ei si gata.Sau uita-te pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Va multumesc de raspunsuri
M-am uitat pe site si nu am gasit costul unui kg.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

rhoneea,nu stiu exact care este pretul /kg de bagaje in plus,stiu sigur insa ca fiecare geamantan/geanta/valiza nu trebuie sa depaseasca 20 de kg.ti-o spun ca sa nu ai surprize asa cum am avut eu anul trecut in vara,cand imi inghesuisem toate catrafusele intr-un geamantan mare(vreo 30 si ceva de kg) si nu mi l-au primit,sub pretextul ca asa e stipulat in contractul lor,care cica se gaseste si pe bilet(eu aveam bilet electronic si nici vorba de asa ceva).asa ca mi-am scos juma din catrafuse si le-am inghesuit intr-o valijoara mai mica pe care o avea ,din fericire,sora-mea in portbagajul masinii.oricum,intereseaza-te de tot(suna-i pe cei de la Tarom) si drum bun!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ortansa, cand ai fost ultima data cu ei?
Am fost asta vara si stiu ca limita era de 30 kilograme (desi am luat prin Tarom biletele, opera insa si AirFrance-ul. Noi am intrebat-o pe tipa de la AirFrance si asa ne-a spus, limita este de 30 kg.

Mergi la inceput

Ortansa multumesc frumos
Voi pleca marti.Eu am voie 20 kg si baiatul 10 kg plus carutz si bagaj de mana.
Stiu sigur ca am mai mult de 30 de kg.

Din nefericire intre timp s-a schimbat situatia.Nu am mai gasit bilete la tarom si voi zbura cu olimpic airway si cu escala la atena.
Nu stiu ce ma voi face cu copil si escala....O sa fie greu...

p:s Ortansa si eu am patit-o ca tine in 2006.Avea 30 de kg bagaju.Ciudat este faptul ca eu aveam admis 25kg nu 20 ca acum.Si ptr 5 kg mi-au cerut 45 de euro.De aceea intreb poate s-au mai schimbat tarifele.

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

a,cred ca nu m-am facut inteleasa:noi aveam limita de bagaje vreo 60 de kg in total(eu si copiii),dar mi-au spus ca fiecare valiza nu trebuie sa depaseasca 20 de kg pt ca ,citez:"nu o poate urca functionarul pe banda si plus ca se rupe banda".rhonneea si tu chiar ai platit 45 de euro pt 5 kg?eu le-am lasat intr-un an un teanc de reviste plocon(excedent de bagaj) pt ca-mi cereau nu stiu cate zeci de $ pe ele.si inca o intrebare: tu nu ai luat bilet dus-intors din Liban?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

No n-am platit cei 45 de euro.Am debarasat si i-am date mamei niste pulovere,erau niste haine de iarna.Noroc ca a avut un bagaj care numai avea decat un maner,ca se rupsese la urcarea in tren de la Galati,si-apoi in gara la Bucuresti am luat alt bagaj.
Nu am luat bilet dus-intors.Am venit cu 485$ si acum imi cer 700$ si numai sunt decat doua locuri.Prima oara mi-au spus ca numai sunt locuri si cand a sunat sotul sa-mi ia el bilet de acolo s-au facut 2 locuri
Voi zbura cu Olimpics.Habar nu am nimic despre aceasta companie dar e singura care imi ia 500$.
Asta este!Ce sa fac...mi-au trebuit economii
Zborul va fi la ora 19:30 pana la athena apoi 4 ore escala.Maine o sa aflu daca se schimba avionul...la escala si abia pe la 3 ajung la beirut.
O sa fie un drum lung....
Off sunt tare timorata....Nici sotul nu e cu mine.... Sunt numai eu cu bebe....

Editez: La astia chiar nu intui cat iau pe kg...

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

....,dar mi-au spus ca fiecare valiza nu trebuie sa depaseasca 20 de kg pt ca ,citez:"nu o poate urca functionarul pe banda

I've gt DC under my skin

Chiar exista o lege in acest sens,referitoare la siguranta muncii daca nu ma insel.
Un nene din ala care ridica bagajele,este protejat referitor la greutatea acestora.Ca sa reduca riscurile herniei,a durerilor de orice fel..adica sa stea omul la munca nu in concediu medical.

Mergi la inceput