Copii si fumul de tigara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

ileanna nu stiu de ce vorbesti asa urat si pe tonul asta.
Ce legatura au fetele cu fuste scurte cu fumatul? Poate ca nici mie nu-mim face o deosebita placere sa le vad, dar totusi nu deranjeaza pe nimeni. Daca lor le place sa iasa asa, vor suporta fluieraturi, claxoane, e treaba lor.

Dar imi este sila de fumatori pentru ca din cauza lor, copila mea vrea sa adune toata ziua chistoace si pentru ca in diverse locuri si mai ales in parc trebuie sa o duc de la bancile la care fumeaza mamele!

Iar eu ca "viciu" nu am decat internetul, blogurile, forumurile. Deranjeaza pe cineva? Nu.

Sa fii liber inseamna sa faci orice care nu face rau altora! Iar fumatul face rau altora, pe cand aia cu fusta scurta, nu.

Atunci ceea ce sustii este chiar penibil, in afara de faptul ca ne faci pe noi penibile.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu inteleg..de ce trebuie sa duci copilul la bancile unde sunt mamici care fumeaza?
Sunt atatea parcuri..sunt atatea banci...nu te obliga nimeni sa stai langa noi....

Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Daca te uiti la varsta fetitei mele, ea e la faza in care vrea sa mearga langa orice banca, fiindca a descoperit nu stiu ce, sau ii place omul respectiv iar eu nu pot sa-i interzic tot timpul, nu acolo, nu acolo. Daca nu ar fi fumatori in parc sau s-ar abtine, ar fi totul mult mai usor.
Considera cineva ca-i normal sa se gaseasca numai chistoace pe jos?

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Nu inteleg..de ce trebuie sa duci copilul la bancile unde sunt mamici care fumeaza?
Sunt atatea parcuri..sunt atatea banci...nu te obliga nimeni sa stai langa noi....

Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Lorellay, eu chiar am scris ca evit mamicile fumatoare dar, vazand semnatura ta cred ca, in momentul asta, daca mai fumezi, cel mai aproape de tine este nimeni altul decat bb din burtica. Apoi copilasul de langa tine si, in ultimul rand, copiii altora. No offence, sper sa nu te superi. Te-ai gandit sa renunti la fumat macar in timpul sarcinii? Asa ar fi cel mai bine. Daca vrei, poti - tot tu ai spus-o .
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Este la fel de "normal" cu a gasi ambalaje, hartii, tampoane folosite si rahati de caine!
Tine de gradul de civilizatie al oamenilor nu de alte particularitati.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ce probleme aveti eu cand merg in parc cu Laura ma uit dupa seringi si ace ...

in Belgia prin cultura tarii nu zici nimic nimanui direct oricat de nesimtit ar fi. daca nu iti convine te duci mai incolo. si aici fumeaza multi afara. eu stiu ca interdictia de a fuma in spatii publice se refera la spatii inchise, nu la parcuri.
eu acuma sunt si fumul de tigare imi provoaca greata rau de tot. dar ce sa fac... ma mut mai incolo...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by lorellay

draga mea, parcurile pentru copii sunt PENTRU COPII. nu pt fumatorii care vin sa se relaxeze. deci copilul e prioritar.

daca spre o banca se indreapta in acelasi timp un copil si o cucoana (care fumeaza sau nu), atunci bunul simt (al cucoanei) spune ca cel care sta acolo e copilul.

daca tu stai pe banca si fumezi, intr-un parc pt copii, in secunda in care un copil trece pe langa tine/se aseaza pe banca, matale te ridici, eventual iti ceri scuze daca l-ai deranjat.

daca ai si mai mult bun simt decat cel minim, necesar pt actiunile de mai sus, atunci nu fumezi intr-un loc de joaca pt copii. daca fumezi pe o banca care nu e intr-un loc de joaca pt copii, si un copil vine langa tine, atunci fie stingi tigara, fie pleci. si daca fumezi pe strada, atunci cand un copil trece pe langa tine, pui mana si macar ridici tigara, sa nu fie nevoit sa traga si el un fum cand trece cu nasul fix pe langa mana ta.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sa mai pun paie pe foc? Copil ars cu tigara "din greseala" de un nene care a tinut tigara jos, in parc si copilul a indraznit sa treaca pe langa el? Sau poate de copil care merge pe plaja si calca pe chistocul aruncat- aprins inca?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

quote:
Originally posted by Amethyst

Este la fel de "normal" cu a gasi ambalaje, hartii, tampoane folosite si rahati de caine!
Tine de gradul de civilizatie al oamenilor nu de alte particularitati.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

ai dreptate...

Mergi la inceput

ooo, dianocica, tu vorbesti de lucruri sfinte, nici macar n-am asemenea pretentii :)

Mergi la inceput