Operatiunea: Mica Domnisoara - detectiv service

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

iata si parerea mea! poza facuta in casa: ce se vede spatele fetitei, priza, in ea se pare ca este un odorizant electric, iar acele presupuse labe de caine, pot fi foarte bine o blana intinsa pe jos...
iar prima fotografie, mie mi se pare mai degraba "artificiala", facuta intr-un studio foto!!

eu am o curiozitate? cum a acstigat fotografia aceea in care nu se vede chipul? de aceea presupun ca este facuta in studio foto....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Kari, a castigat fotografia, nu chipul :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

intrebarea mea era despre fotografie!!!!!!

un mister total!! poate posesoarea fotografiei nu vrea sa-si dezvaluie identitatea....ii place misterul....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mai mult sau mai putin offtopic: eu de ce nu mai pot accesa pozele ?????
m'ati zapacit cu prizele si labutele de caine !!! vreau sa le vad si eu !!!

acu' serios. sunt probleme la mine, sau e ceva cu albumul ?

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by kariguld

iata si parerea mea! poza facuta in casa: ce se vede spatele fetitei, priza, in ea se pare ca este un odorizant electric, iar acele presupuse labe de caine, pot fi foarte bine o blana intinsa pe jos...
iar prima fotografie, mie mi se pare mai degraba "artificiala", facuta intr-un studio foto!!

eu am o curiozitate? cum a acstigat fotografia aceea in care nu se vede chipul? de aceea presupun ca este facuta in studio foto....

Kari

Kari, alea sunt labe de caine! Suta la suta!
Putin probabil ca cineva sa tina o blana de caine intinsa pe jos. Si, chiar daca e pasionat de asemenea priveliste, cred ca ar tine-o frumos intinsa , nu pliata :-))

Nu cred ca poza e facuta intr-un studio :-).

Alexa Ioana, labutele, priza si incalzirea prin podea se vad in alta poza, in poza pusa de Mirela in topicul de inceput al acestui subiect.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

deni, pai nu pot deschide nici un link catre poze pus de mirela in primul mesaj, ala'i baiu'

mama lor de labutze

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alexa Ioana, se deschide, mey!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/iepurasulmeu.jpg" target="_blank">mai incearca odata! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

nu mere si basta !!!

da' nu mai monopolizez subiectu', ca poate vin moderatorii si dau dupa noi cu labutze si prize

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nici eu nu pot accesa pozele ..si-acuma mor de curiozitate ..

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

denizel, ma gandeam ca poate fi o blana, dar nu de caine, ci de alt fel de animal....

Kari

Mergi la inceput