Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 73

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Astia-mi aduc aminte de o trupa de copii romani care cantau (cred ca la un concurs international pt. copii). Tot asa erau imbracati, in pirati

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

quote:
Originally posted by monica70

quote:
Originally posted by Laura25

[quote]Originally posted by monica70

Io deja-s in cu husbandu' care avea in plan un DVD cu un film SF super extra nu stiu cum, sa il vedem amandoi.Da' e prea distractiv aci

Astia numai a turci n-arata ,numai cantatul cu noduri ii da de gol

Pana acum Croatia,Islanda,Romania si Albania mi-au placut.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Daca tot e pauca, al meu batbat intreaba pe al tau barbat la ce film vrea sa se uite? Ca e in pana de idei, nu mai stie ce sa caute pe net

I AM A LEGEND - CU WILL SMITH (bine scrisei?)

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

e SF??????
astia nu au voce da e dragutza asea....melodia zici ca esti la junior eurovision

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Au venit piratii ....pazeaaaaa....par c-am nervosi

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Inca una care a uitat sa mai iasa din solar...

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Haleluia... Latvia...nu e genul meu. Penibili. Paziti portmoneele. Show tristut de anii 81.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

au aparut si Piratii din Letonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

melodia asta cu piratii e banala, ei cred ca ies in evidenta cu costumele lor, dar melodia e ...naspa

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

quote:
Originally posted by Marina

daca portugalia e favorita io ma apuc de cantat de maine

Marina

Te insotesc!!!! Facem duet??

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Trio..please ca mi-ar veni o rochi ca a alora!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

LITUANIA- IMI place!!!!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mama cu ce viteza se scrie aici...
eu ma uit pe net la Eurovision, ca-s peste "balta"

urati piratii astia...

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput