Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 159

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Multumesc, Anca pentru clasament. Inseamna ca n-am pierdut nimic daca nu m-am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Ar fi o lipsa de sportivitate si fair play ca Romania sa se retraga din Eurovizion. La urma urmei si participarea este un spectacol. UK este de ani de zile pe ultimul an - insa nu se retrage ba mai mult da bani grei pentru acest festival al muzicii. Nu pot lua toate tarile locul 1 - asta e cert.
Pe de alta parte, trebuie si o lectie invatata. Concursul de preselectie trebuei sa fie mai dur.
A persevera este o arta si poate aduce odata un castig. Insa e un drum greu pentru a lua premiul 1 si merita incercat.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Si Germania e printre primele din coada in ultimii ani si la fel ca UK e unul din sponsorii principali.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu am ramas foarte dezamagita. Nici un punct primit de la tarile vecine, bine in afara de Moldova. Dar nu am fost apreciati pentru melodie. Din Spania, din Israel am primit voturile pentru ca stiti bine ca sunt atatia romani pe acolo. Dar in rest, nu am primit voturi pentru calitatea melodiei. Sunt foarte dezamagita. Nu stiu daca ati observat ca publicul iubeste mai mult melodiile astea focoase. Nu amorteala.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

stie careva detalii despre retragerea Italiei de la Eurovision?

parca fu si un scandal ... sau ma insel?

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Devika spune:

dragele mele,
indraznesc si eu sa spun, ca poate putinele puncte pe care le-am primit denota si o slaba politica externa a tarii noastre...a celor de aici si a celor de afara care reprezinta tara noastra la nivel adminstrativ ( ambasadorii )...in mare parte tine de prietenia si amicitia dintre tari
e doar o parere a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Pentru mine e evident ca din momnetul in care s-a introdus votul publicului pentru determinarea castigatorilor am spus adio unui concurs muzical.
Publicul voteaza pe considerente personale, voteaza tara de origine, simpatiile, picioarele cantaretei...ce vrea el. E evident ca publicul nu e expert in muzica, sa poata aprecia calitatea vocilor, etc... Publicul e atras de show, si nu trebuie sa isi justifice votul. Cand s-a renuntat la juriul profesionist si s-a decis ca publicul voteaza, ne-am asumat riscul ca acesta sa nu aleaga o piesa de calitate din punct de vedere tehnic.

Asa ca pentru mine eurovisionul actual e un concurs de show, nu de interpretare muzicala. Si castiga ce are priza la public, de asta sunt atatea piese comerciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Mie nu mi-a placut melodia noastra. Nu vreau sa starnesc o polemica, e chestie de gust. Nu comentez vocile lor pentru ca sunt foarte bune, dar melodia mi s-a parut slabuta.
Insa, mi-au placut foarte mult melodiile Frantei si a Norvegiei.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

E, nu starnesti polemici. Mie personal imi place piesa lor, dar in jurul meu, din cei cunoscuti, daca as face o pondere din 3 oameni, unuia ii place si la doi nu...deci sunt destui din pacate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu nu am urmarit (si bine am facut). Nu am auzit toate melodiile dar imi ajunge ca am aflat ca GErmania e (iarasi) pe ultimul loc (desi melodia e fff frumoasa) ca sa imi dau seama ce concurs cretin e asta. NU inteleg de ce nemtii persevereaza sa sponsorizeze cu bani grei aceasta mascarada cand orice ar face nu primesc de la nimeni nimic. Invidie si prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Devika

dragele mele,
indraznesc si eu sa spun, ca poate putinele puncte pe care le-am primit denota si o slaba politica externa a tarii noastre...a celor de aici si a celor de afara care reprezinta tara noastra la nivel adminstrativ ( ambasadorii )...in mare parte tine de prietenia si amicitia dintre tari
e doar o parere a mea

Exact! Basescu si Tariceanu sunt de vina

Iar Germania s-a clasat pe ultimul loc datorita politicii externe (slabe de tot ) pe care o duce Angelica Merkel

Eu cred ca totul e de fapt o conspiratie a clubului Bilderberg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Lauraa - melodia Germaniei suna bine insa moazelele au falsat teribil. Atat de socant au falsat incat au stricat si linia melodica. Falsand - ele au facut ca melodia sa para o parodie de bordel. asta a fost impresia mea cand le-au auzit si vazut.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput