Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 158
Anca Wish spune:
Mie nu mi-a placut melodia noastra. Nu vreau sa starnesc o polemica, e chestie de gust. Nu comentez vocile lor pentru ca sunt foarte bune, dar melodia mi s-a parut slabuta.
Insa, mi-au placut foarte mult melodiile Frantei si a Norvegiei.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Marox spune:
Eu am uitat ca este Eurovision-ul simbata asta. Din ultimele mesaje postate, inteleg ca n-am cistigat. Poate sa-mi spuna si mie cineva pe ce pagina este clasamentul final?
Multumesc!
Alina spune:
quote:
Originally posted by LiliaTomaquote:
Originally posted by Camelia pe Zamfir sa fluture naiul, plus calusarii pe fundal!Si-atunci, ce mai cantam nu mai conteaza!
nu vad ce-ar fi rau sa cante Zamfir sau ca danseze calusarii!
Daca Luminita Anghel a adus Romania pe locul III inseamna ca se poate si pentru Romania sa fie macar in primii 5... dar mereu cautam motive pe langa... pe la puterea Rusiei.. deja devine penibil
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia,inteleg ca tie ti se pare just concursul,nu ti se pare ca s-ar vota pe interese si politici .
Faptul ca Ro-Luminita- s-a clasat o singura data in istoria de 53 ani a Eurovisionului pe locul 3 spune multe.Sigur,imi spune multe mie si celorlalte fete care zic ca Eurovisionul e politic,nu tie care zici ca e pe merit,stem asa slabi .
Alina
Anca Wish spune:
Marox, uite aici clasamentul:http://www2.tvr.ro/eurovision/
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Biancas spune:
Judecand la rece...Romania nu merita locul 20
Vocea lui Vlad nu merita locul 20!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HkLJtFBAXeo&feature=related
Pacat!!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Deianira spune:
Chiar daca ne plangem ca totul e politica, si noi procedam aidoma. Adica, daca suntem in afara tarii si avem posibilitatea de a vota, votam Romania, chiar daca ne plac altii mai mult . Probabil nu trebuia sa generalizez, dar asta am remarcat citind o buna parte a acestui topic.
Ma bucur ca anul asta nu am pierdut timpul uitandu-ma la acest concurs numai ca sa ma enervez ca in alti ani .
marius spune:
Am ascultat cum mare atentie, valoric discutand, melodiile din concurs. Am facut abstractie de originea cantaretilor si/sau a melodiilor. Valoric discutand Rusia nu este de locul 1. Au o piesa buna dar valoric (vocal si instrumental) nu au aceeasi valoare ca si alte piese. Daca discutam de show bizz atunci nu discutam de valoare ci de imagine. Cat despre voturi atat anul acesta cat si anul precedent voturile NU sunt acordate valoric. Sunt doar interese de zona locurile fiind delimitate de numarul zonelor de influenta. Nu am nici ce mai mic motiv sa cred contrariul. Consider acest Eurovision un concurs slab din punct de vedere valoric si promotional. Muzica valorica este data de note (muzicale) de voce de acorduri de inflexiuni de instrumentatie de munca si talent. Muzica valorica nu va fi niciodata show bizz. Show bizz-ul este mult mai degraba un kitsch comercial.
Opinia mea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Biancas spune:
Faptul ca am obtinut asa un loc slab ar trebui sa ne faca sa ne gandim sa nu mai participam ca nu are nici un rost. De ce sa aruncam banii statului pe geam? Ca doar tot din impozitele noastre se platesc toate taxele!!!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Mirona spune:
quote:
Originally posted by croco21
Eu nu-s de acord sa ne retragem de la EUrovision. Pai unde s-ar ajunge daca toti cei nemultumiti de clasament s-ar retrage? De aia e competitie, sa participi si sa accepti rezultatul. E clar ca Romania merita un loc mai bun, dar parerea mea e ca votul nu e chiar atat politic. Bineinteles ca se voteaza intre ei vecinii care se inteleg bine si vorbesc limbi asemanatoare, e normal. Sa nu uitam totusi ca am obtinut alte dati locuri mai bune - Mihai Traistariu de exemplu - deci cred ca problema principala e selectia de la noi. As propune mai degraba sa se renunte la votul juriului si sa aleaga doar publicul.
http://andrei.seek-on.com/ro/
nu este vorba de retragerea tuturor nemultumitilor din acest concurs - ci de penibilitatea concursului si faptul de a face sau nu parte din tot acest circ.
cum spunea si Marius - "Consider acest Eurovision un concurs slab din punct de vedere valoric si promotional."
- nu stim sa ne prmovam cum trebuie melodia, nu avem banii suficienti si mai bine ar fi sa facem altceva mai folositor societatii cu ei decat o mica plimbare pana in tara fost castigatoare a unora dintre ai nostri.
- nu avem destui care sa ne voteze si sa putem concura cu cei cu "spate larg".
as retrage Romania din concurs pentru ca orice am face nu vom castiga niciodata trofeul.
putem ajunge pe locuri fruntase - am demonstrato -insa mai mult de locul 3-2 ... nu se poate.
asta este pur parerea mea.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desprecopii spune:
Ar fi o lipsa de sportivitate si fair play ca Romania sa se retraga din Eurovizion. La urma urmei si participarea este un spectacol. UK este de ani de zile pe ultimul an - insa nu se retrage ba mai mult da bani grei pentru acest festival al muzicii. Nu pot lua toate tarile locul 1 - asta e cert.
Pe de alta parte, trebuie si o lectie invatata. Concursul de preselectie trebuei sa fie mai dur.
A persevera este o arta si poate aduce odata un castig. Insa e un drum greu pentru a lua premiul 1 si merita incercat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/