Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 156
Annie80 spune:
Eu ma oftic ca au castigat rusi . Dintre toate mie mia placut Lituania dar nau ajuns in finala, dar Mir fi placut ca turcia sa castige, grecia , de la ei am sperat ca pot mai mult decat pisicuta aia mirlaita
Ah si ma mai ofticat Finlanda caci au avut trupa heavy Metal in concurs , dar nu prea am recunoscut metal prin piesa,
cat de RO ... pt mine e surrinzator si locul 20 (???)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
gonghy spune:
Buna dimineata!
Acum m-am trezit da cu niste nervi de toata pocnesc,am ros toate unghiile din dotare si dupa ce am aflat castigatorii ma culcai cu flacari iesind pe nas si urechi
Va dau o cafa tare sa va reveniti,merg si eu sa savurez una pana nu chem 112 sa ma duca la 9 da cum la noi in Timisoara nu e 9 e bun si VACARESCU
Pai vorba cuiva de aici nu mai stiu cine spunea Petrol eftin,adica mai moka,numa ce se schimbara presedintii da Putin tot o ramas la putere-mandru acum de Plusenko a lui si de Bilive....bleah mie chiar nu mi-o placut melodia......ROMANIA locul 20
Ce pot sa spun acum e ca mai bine sa stam in banca noastra de anul viitor ca rade lumea de noi,melodia a fost frumusica da nu pentru altii care nu stiu sa ne aprecieze......GRECIA a fost o schelalaiala si scalambaiala,melodie de duzina..........vai si amar.
Fug sa-mi beau si sa-mi pun supa la fiert pana nu dau pe afara.
Duminica placuta cu muuuuult soare fetelor dragi!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by serenity dar ca sa va placa o ingatuita si lesinata de melodie ca a Rusiei e prea de tot ..
Nu vad cu ce e mai frumoasa melodia lui Vlad cu Nico? Mi se pare ca si unii si altii au voci frumoase, dar Rusia s-a priceput mai bine si la show, si sa nu uitam ca si asta conteaza la Eurovision...
DA, eu ma bucur ca a castigat Rusia!
Dar imi pare rau pentru Romania...
LiliaToma spune:
A, si sa nu uit, chiar daca Pliuscenco cu E. Marton au avut un rol in castigarea trofeului, totusi, Dima Bilan a fost pe locul II in 2006, fara ajutorul altei vedete... deci nu a castigat asa din senin.. daca era atunci pe 20 si acuma pe 1, poate ziceam ca doar showul a fost cel care a adus victoria, dar nu e asa..
blue eyes spune:
Halal Eurovision! Mie mi-au placut Albania, Croatia, Serbia.
Cea mai buna performanta a fost la sfarsit: www.youtube.com/watch?v=AvKyha4IeX0" target="_blank">Goran Bregovic
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Marina spune:
io raman la parerea mea ca picioarele ukrainiencei au facut toti banii...le-a aratat in toate pozitiile, a scuturat tot ce avea si voila locul 2...sincer nu imi amintesc cum era melodia sau vocea da tipa era super...sper sincer sa nu se descopere ca e tip
Votati Andreea Banica pt Eurovizin 2009!
Criss75 spune:
Indiferent cu ce melodie se prezinta, Romania nu va castiga niciodata. Si asta pentru ca se voteaza cum se voteaza. Imi pare rau pentru Vlad si Nico. Pentru ca la Eurovision nu conteaza nici vocea nici valoarea unui artist.
Cred ca a fost ultimul Eurovision pe care l-am urmarit.
Criss si Alex (11.05.2003)
CHOWPERSA spune:
Buna fetele,
Si eu sunt de acord cu cine zicea ca mai bine la anu' intram cu o manea sa spargem gura targului.
Eu personal nu ascult manele decat intamplator , dar poate daca shimbam stilu' ,.... cine stie.
anul trecut daca intram cu Andra si Simplu cred ca am fi castigat.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
maraki spune:
mie mi-a placut Azerbaidjan
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
april spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Buna fetele,
Si eu sunt de acord cu cine zicea ca mai bine la anu' intram cu o manea sa spargem gura targului.
Eu personal nu ascult manele decat intamplator , dar poate daca shimbam stilu' ,.... cine stie.
anul trecut daca intram cu Andra si Simplu cred ca am fi castigat.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
n-am fi castigat.
si n-o sa castigam in veci pt ca nu avem bisericuta solida...slavii sunt cei mai tari: URSS-ul a dat vreo 9 tari, ex Yugoslavia 6....si tot asa.....poate doar de ne impartim pe regiuni si noi