Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 115
motanik spune:
Am mai votat, ce-o fi o fi, nu stiu daca se pun mai multe voturile de la acelasi telefon. Hai Romania!
--------------------
Andra
CHOWPERSA spune:
HAI ROMANIA!
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
april spune:
nu mai inteleg nimik.....cum sa fie bosorogii aia din Croatia in top???? chiar va place?
gonghy spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Diaspora - cine nu voteaza pentru Romania - va inchidem contul.
M-ai facut sa rad in hohote....trezesc kopkila me' asta chiar mi-a placut.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
olim spune:
Sa fiu off topic, aici acuma s-a decoperit ca Eurosvisionul care l-a castigat Spania cu melodia LALA de Madiel, afost cumparat de Franco, sefu de atunci
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
melany72 spune:
quote:
Originally posted by crisu79
Hai mai fetelor, nu v-ati obisnuit pana acum ca la Eurovision castiga cine trebuie si nu cine merita?si ca votul e politic?
Oricum ar trebui sa avem 12 pncte de la Spania si Italia, la cati romani sunt acolo?Pacat ca anu asta nu e Moldova, mai luam si de la ei!
Astia nu ne voteaza pe noi...ci pe rusi!!
kid2003 spune:
Rusul ala a venit cu artificii pe scena...nu prea e corect. Asa, fara Stradivarius si patine...eu zic ca nu face doi bani, seamana cu Catalin ala de-a castigat la Megastar anu' trecut.
Dar clar au sansele cele mai mari la premiul cel mare...
Sunt optimista, eu sunt sigura ca Romania va intra in primii 5!
bb2
olim spune:
hai ca a mai ramas doar 1 minut, votati romania
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Anina_n spune:
Inca putin.
Hai, Romania !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by andruka
mai fetelor, chiar sunt singura care il place pe mirita asta ? . Acu' cd pot sa comentez si eu ca nu e husbandul acasa !!!
NUUUUUU!!! Si mie imi place mult mult! E super fermecator tipu'! ah...ce i-as face de l-as prinde:))
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga