Va multumesc tuturor din suflet, ptr sfaturi si incurajari.
Problema nu e ca ma deranjeaza pe mine daca ar purta ochelari, ptr ca si eu sunt una posesoare de ochelari, ci mi se pare prea mic pentru asta si sigur nu ar intelege ce se intampla cu el. Nu mai spun ca sigur nu i-ar tine la ochi ptr ca se freaca mereu la ochisori.
Cred ca o sa alegem varianta cu ochelarasi pe care ne-a trimis-o petaluda
, ca am vazut ca se pot comanda si online, dar asta dupa ce mai facem un control in Ro si dupa ce Andrei va implini 1 anisor. Pana atunci, raman la parerea mea ca, pana la 1 an sunt sanse sa se corecteze.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Acusor, pai faza e ca masinaria aia care citea automat dioptriile, nu mergea, s-a chinuit cu ea si nu a mers, si s-a apucat sa-i tot puna lentile la ochisori si verifica ea, in conditiile in care, era ora de somn a lui Andrei, si el mititelul era pe jumatate adormit, il mia pacaleam eu sa se uite la mine si asa ea schimba repede lentilele. In final a adormit Andrei, de-asta zic.
Control din asta am facut eu acasa acum n ani, dar eu eram in stare sa spun ce vad si ce nu vad, el insa nu e.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
Dupa cum descrii ca s-a produs controlul nici eu nu m-as increde in diagnostic.
Eu zic sa mai incerci un control si la alt cabinet sau cand s-o repara masinaria la celalalt
.
Eu d-astia i-am pus baietelului meu: http://miraflex.info/catalog/basic/miniBaby.htm
E tare haios cu ei.
Sanatate multa!