bravo olandezilor!
Raspunsuri - Pagina 4
blue eyes spune:
i-ati uitat pe chinezi? Asiatici, in general, folosesc bicicletele.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
anya spune:
Frumos, dar nu in Bucuresti.
Noi incercam in weekend sa ajungem pana in parc cu bicicletele si e horor. Pe trotuar nu poti pt ca sunt masini parcate, pe strada e periculos (am 2 baieti mici si nu prea stau ei paralel cu bordura ). Un coleg (baiat) a reusit sa vina vre-o luna la servici cu bicicleta, pana l-a calcat masina. El doar s-a zgariat/speriat, dar trebuie sa-si ia alta bicicleta - daca o mai avea curaj.
ardeiash spune:
dificil intr-adevar in romania.. insa merita: am ajuns sa ne urcam in masina sa mergem sa luam numai o paine.. apoi repejor acasa in fata televizorului... la birou cu masina.. .la iarba verde cu masina.. samd.. cu bicicleta se mai pun putin muschiuletii in miscare.. si e si mai ieftin
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
i-ati uitat pe chinezi? Asiatici, in general, folosesc bicicletele.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
oau.. eu acum am vazut imaginea asta.. e super! Doamne ce de biciclisti! cred ca nici nu mai poate fi vorba de masini acolo!
capcaunul spune:
Imi si imaginez cum ar arata www.youtube.com/watch?v=Vcq3W3Qlms8&feature=related" target="_blank">Unirii, Magheru, Kogalniceanu sau www.youtube.com/watch?v=XFoP2TxvbRw&feature=related" target="_blank">Piata Universitatii
Dar asta numai dupa ce se vor satura romanasii de suvuri si gipane precum www.cnn.com/2008/LIVING/wayoflife/05/23/dumping.suvs/index.html" target="_blank">americanii.
ardeiash spune:
oau .. ce ordine ... cum or reusi? astia n-au politia circulatiei? oops.. n-am nimic cu politia romana!
ardeiash spune:
si off topic.. dar tot despre "miljloace " de deplasare: http://www.metacafe.com/watch/941673/skates_experties/
mi e pare extraordinara tipa!