Hipospadias(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Crisandy, v-ati intors? Spune-ne ceva, asteptam.

Dana, tu ce mai faci, nu ne lasa cu ochii-n soare.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si eu astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

buna tuturor
va multumesc pentru incurajari
ne-am intors cu bine, joi dimineata ne-a externat, nu am putut intra pe forum pentru ca am fost foarte obositi, ca niciodata dormim amandoi ziua cate 5 ore, a fost greu
operatia a fost bine, luni vom merge la contol, este "taiat" in doua locuri pe abdomen si pe scrot, ambele pe stanga
anestezia generala m-a speriat ingrozitor, nu ma asteptam sa isi revina asa greu, prima data cand s-a trezit avea ochii inchisi si urla si era fara aer, nu ne auzea, a venit dl. dr. anestezist si l-a mai sedat odata ca sa adoarma, abia la a patra trezire a deschis ochii dar se vaita si nu ne intelegeam cu el, dupa vreo 7 ore de cand mi l-a adus de la terapie ne-am putut intelege cu el dar nu zambea, nu vorbea ci doar se uita la noi intrebator si incruntat
a doua zi cand l-am scos afara ne-a facut sa radem pe mine si pe tatal lui, dansa pe muzica de la telefon, mergea repede, tipa, era fara stare, l-am luat in brate si am spus: multumesc Doamne
acum as fi putut respira usurata dar cand ma gandesc ca va fi si a doua interventie, cea la testicolul drept, stiti voi sunt o mamica care-si iubeste copilul la nebunie, mi-as da viata ca el sa nu mai sufere atat de mult si sa traiasca linistit fara dureri
vor mai fi cel putin doua interventii chirurgicale: coborarea testicolului drept si hipospadias, am vazut cum arata o op. de hs., durerile sunt mult mai mari, la op. de testicol copilul nu mai are dureri din a treia zi de la op. (andy nu a mai plans deloc de ieri) pe cand la op. de hs. copii plangeau pana le scotea sondita, apropo am invatat ceva la copii cu sonda mamicile le puneau primul pampers, scotea furtunasul de la sonda si il puneau in al doilea pampers, deci copii op. de hs. aveau doi pampersi, erau si mai feriti la eventuale cazaturi
o sa va mai povestesc si altele dar acum nu mai pot
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Slava Domnului ca sunteti bine,CrisAndy.
Ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie.Poate poti sa ne detaliezi mai multe despre ce s-a intamplat in spital.Pupici ptr.amandoi.
ps:Dar nu ziceai ca nu are un testicol?iarta-ma daca gresesc,dar eu asa am retinut.

Mergi la inceput

Crisandy, bine-ati revenit! Ma bucur ca ati trecut de un hop, i-a facut ecografie, sa inteleg ca are ambele testicole?
In legatura cu pampersii, s-a mai scris si aici de 2 pampersi, eu am avut 2 numere diferite( 5 si 6), pe cel mai mic il puneam primul, iar peste il puneam pe cel mare. Totusi una este sa vezi cu ochii tai si alta este sa ti se explice aici. Mi-a fost frica sa i-l pun eu cu de la mine putere, pana nu mi-a aratat dr. Niculescu n-am indraznit singura, imi era frica sa nu fac ceva gresit, chiar daca teoretic stiam ce si cum.
In legatura cu durerile de dupa operatie....cred ca depinde si de fiecare copil in parte, dar Calin de ex nu a avut, se comporta ca pana atunci, exceptie facand atunci cand ii schimba pansamentul

Nu stiu ce vroiam sa mai scriu, scuze daca nu-s prea coerenta, dar am venit de la un botez si imi pica ochii-n gura de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

buna fetelor
da ati citit bine, in mesajele trecute am spus ca nu are un testicol pentru ca pe analizele de pana atunci la ecografii scria testicol drept neidentificabil ecografic, posibil absent, deaceea trebuie sa facem tratament cu pregnyl (pe care de altfel nu il gasim in farmacii) ca sa i se dezvolte testicolele, dupa operatie dl. dr. ne-a spus ca a incercat sa-l geseasca si pe cel drept, cautand prin taietura din stanga, a gasit ceva foarte mic, este posibil sa fie testicol
vom vedea la urmatoarea interventie
va pupik

Mergi la inceput

Si ce v-a zis, cand va fi urmatoarea op?

Dana, nu vrei sa mai vorbesti cu noi?

Mergi la inceput

CrisAndy, bine ati revenit. Of saracutul de el ce a mai suferit! Ar fi bine daca ar gasi si celalalt testicol, dar bine ca macar s-a rezolvat cu primul. Este uimitor cata putere de recuperare au.
Cu pregnyl este o problema, intreaba dr. daca nu poti lua din cel de 5000 si sa-ti spuna el cum sa-l dozeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

salutare tuturor!!!
sunt noua pe forum si vreau sa aflu cat mai multe informatii despre operatia de Hs (puiul meu are aceasta problema).
Vreau sa stiu la ce medici ati fost, cum s-a rezolvat, cum se simte copilul acum, etc....dati-mi va rog toate detaliile despre operatii si recuperare( nu vreau teorii despre hs ca m-am documentat suficient).
A fost cineva la dr voinescu de la spit Burghele?

Mergi la inceput

Buna Radusca, daca vei lua la citit subiectul vei afla tot ce te intereseaza. Sa-ti traiasca falacaul si sa va bucurati de el, ca hipospadias se rezolva.
Medicii sunt trecuti pe prima pagina. Tot de pe prima pagina vei afla ce sa intrebi, ce sa iei in spital.
La Dr. Voinescu a fost Corina 75, dar am retinut au ca nu opereaza copii asa de mici ci dupa doi ani jumatate.
Aici ai povestea noastra inainte de operatie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112797&whichpage=1
iar aici in spital : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88333&whichpage=17
Cel mai bine este sa pui intrebari concrete. De cand ne-am operat noi lucrurile au evoluat foarte mult.

Ce fel de hipospadias are baietelul tau si ce varsta???

Mergi la inceput