Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Eftimie C. spune:
Fetelor va admir sincer.Si eu am slabit in ultimul timp, dar nu cu aceasta dieta.
Sunt prin zona si va citesc zilnic
andreea1002 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt in saptamana a doua si am 5 kg in minus. Am dat mult jos la inceput, apoi mai lent.
Cat trebuie sa fac pauza pana pot sa il incep iar? BIneinteles, voi tine si cele 2 saptamani de intretinere.
Spor la kg pierdute!
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
brianamica spune:
Andreea, ai slabit foarte bine ! SIGUR mai dai 1-1,5 kg in per de mentinere (cu conditia sa o respecti )
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
citat din mesajul lui Eftimie C.
Fetelor va admir sincer.Si eu am slabit in ultimul timp, dar nu cu aceasta dieta.
Sunt prin zona si va citesc zilnic
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Noi stim ca esti aici , mai "in umbra" ! E bine ca pana la urma ai gasit o dieta sa ti se potriveasca !
te imbratisez !
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Unde ati plecat toate ?? La mare ???
ANA ESTE ATAT DE MARE
andreea1002 spune:
Briana, ai avut dreptate, am mai dat jos 1 kg in perioada de intretinere.
Sunt super multumita, daca as evolua asa si la a doua tura ar fi extraordinar! Peste 2 saptamani incep iar.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
simcar spune:
buna ziua la toata lumea cre mai este!!!!!!!
As vrea sa incep si eu de luni o tura de scar, se mai inscrie cineva?ca singura tareeeee nu mai am chef,,,,,,,
laura72 spune:
buna,buna fetele.eu dupa cam 3 saptamamani de la cura sunt inca la 47,2kg.am mancat si destule dulciuri,m-am ferit de paine.in wk am fost nasi de botez deci am papat detoate si vad ca-i bine.succes celor ce incep,zau ca nu e greu.
BeLucci spune:
simcar si eu vreau sa incep de luni aceasta cura! am mai inceput acum 2 sapt. am tinut o sapt intreaga am slabit 2 kg in 3 zile dar dupaia am plecat in vacanta si nu am prea avut cum sa ma tin de cura! si vreau sa incep din nou! acum am 73.7 kg si 1.68 inaltime si vreau sa ajung la 58kg!
ramonagabri spune:
buna fetelor vreau sa ma alaturati si pe mine , de luni o ancep si eu am 68 km si 1,64 am citit mes voastre si am vazut rezultatele eu m-am tot chinuit cu tot felul de pastile si nici un rezultat am sa ancep acest regim ,am niste antrbari:carnea rece este conserva iar pestele se face la gratar sau poate fi prajit ? astept raspunsul vostru