Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Eftimie C. spune:
Ce faceti fetelor?Vad ca va tineti de dieta si ma bucur.Eu am o perioada destul de agitata la noul meu servici si intru mai rarut pe net, dar de fiecare data va citesc si va admir pentru perseverenta.
Bafta tuturor!
laura72 spune:
Briana, te rog,trece-ma si pe mine cu 52,2kg la inceput dupa cura 48,5kg.dar nu am tinut ff corect si nici suficienta apa nu am baut.sper de la mentinere inca un kg si ma declar perfect multumita.
ce am mancat la mentinere
omleta -2 oua-cu branza dulce,ardei rosii,ceapa verde,marar facuta la teflon si salata
ciorba de legume cu multa varza,fara paste sau orez,fara legume calite,fara cartof, linte sau fasole boabe
telemea cu rosii si ardei
ardei umplut cu branza dulce si marar
gratar de pui cu salata
ciorba de dovlecei(dovlecei cuburi,morcov,ceapa se fierb ,se adauga acreala si mult marar,un strop de ulei
sufle de dovlecel(dovlecel ras si stors se amesteca cu telemea si ou si marar se da la cuptor)cand nu e pt dieta se pune si un pic de gris sa nu fie asa apos.
fasole pastai fiarta amestecata cu usturoi,otet si un strop de ulei,mai putin decat cere.
iaurt degresat cu o felie de paine toast si mar
peste la grill cu lamaie si salata
salata de ton am pus si putin porumb,dar nu cred ca e indicat
mancarica de pastai cu pui
mancare de varza cu pui fript
piftele de peste la cuptor
peste la folie cu capere si lamaie.
spanac cu pui
crap la cuptor sau alt peste
pestele curatat se despica pe burta si pe spate la coloana asa incat sa arate ca o carte deschisa,se sareaza si se lasa o ora.intr-o tava se pun bete de marat,cimbru,vrej de vita sau folie daca nu aveti unsa cu ff putin ulei. se face un sos de rosii (rase sau din conserva) putin mai sarat cu piper si ustutoi strivit.se toarna peste peste .se baga pestele la cuptorul incins.daca nu e pt dieta se adauga si putin vin alb in sos.iese f fraged si bun
paine am mancat doar la micul dejun toast si cateodata o felie cu ciorbita.micul dejun incerc sa-l pastez la fel dar schimb fructul sau mai iau iaurt slab sau ou fiert.alcool nu am baut deloc.
am pacatuit cu o placinta,o inghetata mica.
poate mai aveti si voi idee ce sa mancam la mentinere.
Briana,daca il consideri potrivit poate ar trebui postat pe prima pagina.eu mi-am batut capul destul cu ce as putea manca si ar fi util un meniu.tu nu ne-ai spus cam ce mancai.
mult succes in continuare Roxali si Miruta.
Eftimie iti doresc sa treci cat mai usor peste stressul de la serviciu.
va doresc o zi placuta .
miruta spune:
De ieri vad numai prajituri , cozonac si clatite in fata ochilor .Dar ma mentin bn pe pozitii deocamdata .Cantarul nu imi arata nici o modificare si burta imi e super umflata .Offf , nu mi-am ales deloc perioada de dieta dar mi-am dat seama dupa ce am inceput-o .La voi cum merge????
laura72 spune:
Miruta, fii tare si nu ceda ispitelor.anul trecut si eu am patit ca tine si in prima zi aveam cu 200g mai mult decat cu o zi inainte.cand trece o sa vezi ca ai scazut de fapt.imi amintesc ca eram muuult mai pofticioasa in acecele zile.daca iti sta gandul mereu la dulciuri ajuta tabletele de crom.taie pofta de dulce.cred ca am sa-mi iau si eu .Vineri a fost ziua sefului meu si am calcat rau pe bec.n-am avut cum sa ma pitesc ca suntem doar 2 si seful.ieri si azi am tinut f stirct ca si regim nu mentinere.astept maine cantarul.sper sa ramana macar la 48,5.si la mine tr sa vina rusii.sper.
spor la slabit fetelor
miruta spune:
'Neata !Pot sa ma laud dupa o saptamana de dieta cu aproape 3 kg in minus .Dimineata cantarul imi arata 57,2.Am calcat si eu pe bec rau de tot ieri pt ca am fost la ai mei si maica-mea facuse ciorbita de perisoare ( preferata mea )si in loc de gratarul de pranz am mancat o jumatate de farfurie de ciorbita fara paine si apoi o felie mica de rulada .Certati-ma , ca merit!!!Intrebare ...in perioada de mentinere am voie cereale cu miere??
andreea1002 spune:
Buna fetelor,
Pot sa ma alatur si eu grupului vostru? Am inceput dieta luni, 23 iunie, iar astazi am cu 3 kg in minus. Din pacate am ramas cu foarte multe kg dupa sarcina si m-am mai si ingrasat in perioada alaptarii...Dar incerc sa le dau jos acum...
Totusi, nu am scapat de prea multe deodata? 3 kg in 3 zile mi se pare mult...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
brianamica spune:
Andreea, cam mult adevarat....cam mult si pentru retentia de apa ! Vezi si tu cum evoluezi.
Si esti binevenita printre noi!
laura72 spune:
fetelor cum merge?
aveti grija azi cu sarbatoarea sa nu papati prea multe dulciuri
astept maine dimi sa vad cum stau
sapt trecuta dupa excese aveam totusi cu 200g mai putin(la mentinere)
brianamica spune:
Fetele, eu in perioada de mentinere mancam moderat cam orice gen : friptura la gratar, salate, sucuri fara zahar, nu paine, nu zahar, tot felul de legume (broccoli, morcov...mie imi place mult sote-ul de morcov)fructe cat de multe si apaaaaaaa. Nu pot sa spun ca aveam un meniu anume, dar cautam sa fiu putin mai libera decat in cura.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
laura72 spune:
buna fetele,duminica a fost ultima zi la mentinere,seara mi-am facut de cap cu o inghetata,daaar
ieri am reusit sa ma cantaresc si imbracata aveam 47,500kg,suuuper.deci am inceput cu 52,2,am terminat cu 47,5.