Nou stil de viatza (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Delidana

'Neata
Azi am facut si eu juma' de ora de gimnastica in care au intrat si 100 abdomene si .

Olo, colega, esti pe baricade?

bineintzeles!!!

Mi-am luat sacul de sport. De fapt e sacul in care puneam lucrulile fetelor cand mergeau cu gradinitza la piscina. Ca atare, cea mica ma intreaba azi dimineatza bucuroasa: Mami, mergem la piscina??? S-a dezumflat rau cand a auzit ca-i vorba numai de alergat.

Bravo pt sportul de dimineatza. ce mai ai azi in program?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salut,
Am intrat pe fuga:
LA MULTI ANI VLADUT! (Diana sa fie fericit si vesel toata viata).
Vic: astept cu nerabdare reteta
Marilena: eu ma gandesc la tine si te rog din suflet sa nu te mai consumi. Bert ce spune de situatie? Daca pe el nu il deranjeaza ca tu sa nu te mai ocupi atata de taica-sau foarte bine, iar daca da, roaga-l sa iti ofere ajutor sau alte solutii.
Mai mult n-am timp acum dar sper sa ma mai eliberez spre dupa amiaza.
O zi minunata sa aveti toate,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Muuuultumesc pentru urari! Daaa sa-mi traiasca baietelul! Am fost la gradi sa-l sarbatoresc si acolo, tocmai ce m-am intors!

Maine le facem cheful cel mare la amandoi, undeva la o curte, cu gratare. Or sa fie 18 copilasi, au de capul nostru! (plus parintii din dotare...)
Mai groaza mi-e ca incep lucru, merg la Timisoara... Am fost ieri sa-mi rezolv hartiile ptr intoarcere, am umblat prin oras de mi-au iesit ochii in cel mai infernal trafic cu putinta, ce mai Timisoara fata de Arad e ca orasul fata de sat ...

Am pus acum cateva zile poze cu copii, pentru cine doreste sa le vada: Poze cu Vad si cu Timeea

Va puuuup!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, fug la scoala, mai intru diseara. Spor la alergat!

Diana, o sa vad si eu pozele cind ma intorc.

Zuzi, ce mai faci?

Doina, multa sanatate lui Dorulet!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Bine v-am gasit!

Diana, La Multi Ani, sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi! Si petrecere frumoasa maine!

Eu la treaba, ca de obicei, dar cu un zambet mare pe fata caci maine la aceasta ora suntem aproape in Disneyland. Mara a declarat ca ea nu doarme decat 4 minute la noapte, ca sa fie pregatita sa plece la aeroport!

Tzuni, m-au inveselit tare sfaturile tale!!

Mephala, am intrat in concurs cu 63 kg. Cred ca acum am mai mult.. emocion cu omulet plangand cu lacrimi siroie...dar nu mi se trage numai de la mancare...

Delidana, am reusit sa fac ceva aseara, dar nu cum mi-a fi dorit; treaba e ca, pentru a face sport ca lumea, acasa, trebuie ca Mara sa doarma si sa-mi inchid barbatul in celalalt dormitor, caci nu pot sa ma scalamb in timp ce se uita cineva la mine... Asa ca aseara, pana ce aceste doua conditii au fost indeplinite, era cam tarziu... dar am facut ceva.

Vikinga, te invidiez pentru sportul facut aseara! Imi este si mie atat de dor de sport constructiv, la sala, cu muzica tare.. uf!

Gusta, nici nu stiu ce sa zic, decat fruntea sus si o sa fie bine. Intreb si eu... ce se intampla daca 2 zile nu poti sa mergi la socrul tau? Nu stiu, ai o treaba... Cumnatele tale il lasa singur, nu le pasa? Anunta si tu ca saptamana viitoare, 2 zile esti foarte ocupata - banuiesc ca nu trebuie sa le dai raportul ca ce si cum. Si, dragi cumnate, 2 zile nu sunt disponibila, asa ca va rog sa va oreganizati. Punct. Iarta-ma daca am luat-o pe aratura cu sfaturile, doar ca nu mi se pare deloc corect ce se intampla...

Meniul restant:

Aseara: salata cu ton (rosii, ardei, ceapa si usturoi verde, ton din conserva fara ulei) + 3 crakersi; 1 bucatica cioco neagra

Azi:

MD - sandwich graham cu branza de capra; cappucino
P - 2 linguri de mamaliga cu smantana

Gata, la treba cu mine...

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Bine v-am gasit!

Eu la treaba, ca de obicei, dar cu un zambet mare pe fata caci maine la aceasta ora suntem aproape in Disneyland. Mara a declarat ca ea nu doarme decat 4 minute la noapte, ca sa fie pregatita sa plece la aeroport!

distractie placuta la Disneyland. Nu uitatzi pelerinele de ploaie! Ca se cam anuntza furtuna in WE asta. Ce n-as da sa se insele (ca de obicei) meteorologii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabriela multumesc de sfat orice e bine venit.Azi am discutat cu amandoua si se pare ca una are probleme cu casnicia si una are treaba cu oile(adevarat).Diseara va merge Bert sa discute cu ei si sa luam o hotarare cred ca v-a ajunge la azil ca asa nu se mai poate asta e,om vedea diseara ce idei mai au.

Claudia nu cred ca s-ar lega nici o baba cu el la cap in conditiile de acuma.

Anda bert chiar ma sustine si aseara i-a zis si a tipat la el ca ce are in cap sa il lase fara serviciu si sa ma faca pe mine sa plec ca asa nu se mai poate si acuma s-a plans la astea ca Bert l-a certat.

Carmen baga biciu in mine dar te rog 2 zile sa ma mai lasi si de luni crede-ma ca ma apuc si de sport si de toata ca astept rusi si sunt umflata ca o vacuta .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am revenit.
Marilena: partea buna in situatia asta e ca Bert te sustine. Atunci pune punct. Nu te mai duce.
De luni pot sa te intreb cat sport ai facut?
Gabriela: drum bun.
Violeta: tin pumnii stransi sa fie cum vrei tu de data asta
Carmen: unde esti?
CarmenE: ai plecat in lume?
Criss:esti ocupata?
Laura: drum bun si distractie placuta. Imi pare rau ca va simtiti rau toti trei.
Tumpi: eu mai incerc si te mai strig.....
Claudia: si eu am aceleasi probleme cu hainele de 2 ani incoace. Mihai m-a intrebat cand am de gand sa ma opresc din slabit ca asa intr-una tre sa imi iau haine ca nu mai imi e bun nimic. Eu toamna trecuta am dat aproape hainele ce le aveam.
Diana: minunati sunt copiii tai.
Delia: sa ai o zi usoara la scoala
Olo: cu Splenda inteleg ce poti avea (exista suficiente controverse), dar cu amidonul (maiezana) ce ai?
Aseara pana la urma am mancat paste cu branza, cirese si o felie de rulada cu dulceata.
Meniul de azi:
jumate de mar cu cereale cu miere, 2 piscoturi
piure de conopida cu unt si iaurt + piept de curcan la cuptor, salata verde
salata greceasca, inghetata
Ma intorc la munci,
Va pupicesc

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna! Da, Anda sunt super ocupata, cred ca de acum si pana la sf. lui august asa voi fi Azi am mai primit o oferta pr. un nou job, acum trebuie sa ma decid. Dany a plecat deja si cu toate ca sunt la servici am un gol in stomac, nici nu ma gandesc cum va fii acasa fara el. Pleca f rar fara noi si de aceea imi este asa de greu.
Claudia nu plange, i se face dor si o pune pe mama sa ma sune. Pleaca cam de 2 ori pe an fara mine si atunci doar cu mama, oricum numai in ea am incredere. Sanatate mamei tale, insanatosire grabnica.
Carmen esti profesoara?
Nastad sanatate lui Dorulet.
Violeta sper sa treaca repede nevralgia.
Cuscra sper sa se rezolve problemele tale cat mai repede.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani Vladut! Diana, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!

Crys si Dany

Mergi la inceput