Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabrielama spune:
Buna dimineata doamne dragute!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, doamne, domni si domnisori! Si bine-inteles urari speciale pentru Tzuni Constantina-Elena!
Asadar, m-am intors! Aseara, tarziu, am ajuns acasa si zau daca n-am nevoie de inca o saptamana de concediu ca sa ma odihnesc dupa vacanta in Disneyland.
Pe scurt - revin mai tarziu cu pe lung - a fost frumos, copiii extaziati, noi la fel pe langa. Mi-a fost frig in continuu timp de 4 zile, ne-a plouat sambata si duminica cam rau... dar a trecut si fericirea Marei cand s-a intalnit cu Winnie, Eyeore si nu-mai-stiu ce printesa a facut ca toate ploile, durerile de picioare si spate sa nu conteze! Daca vreti amanunte, preturi, sfaturi, cu placere. Anda, o sa-ti trimit pe PM toate detaliile si sfaturile, din experienta mea!
In mini-vacanta asta am mancat si prostii (adica inghetata, praji, etc), dar, probabil pentru ca am mers Km intregi, nu m-am ingrasat! (nici n-am slabit din pacate...). Asa ca raportez aceiasi greutate, adica 63 kg. Am intrat, de azi, din nou, la regimul normal de viata si sper sa cobor incetisor, pana pe 7 iunie, pana unde mi-am propus. Deja, de cand sunt alaturi de voi, am slabit 800 grame! Va multumesc!
Nu am citit chiar tot ce s-a scris, dar din ce am citit:
Gusta, imi pare rau ca esti suparata. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau si nici nu-mi permit sa dau sfaturi. Din experienta mea, barbatii (in marea lor majoritate...), atunci cand vine vorba de familia lor, au un mare ego... Chiar daca realizeaza ca ceva nu este in regula acolo le este greu sa recunoasca. Poate ca asta se intampla si cu Bert; isi da seama ca intr-adevar ceva nu e in regula acolo, ca tu ai dreptate, dar orgoliul nu-l lasa sa recunoasca ca asa este. Nu pot sa-ti spun ce sa faci... singurul sfat pe care imi permit sa ti-l dau este sa nu te intorci in tara. Nu este asa de rau aici... uite, suntem o multime care inca stam aici, dar eu sunt suparata si mi-e ciuda ca Mara mea creste in tara asta... Iti tin pumnii sa-ti fie bine!
Tzuni, scoate-i cerceii si spune-o respectivei persoane ca se tragea de ei si isi raneste urechea. La noi chiar asa s-a intamplat.. si avea cerceri draguti, cumparati de mine; dar atat s-a tras de ei ca i-am scos; si acum nu mai vrea sa poarte.
Anky, condoleante...
Vikinga, poate ca ii ies fetitei dintisorii si de aceea plange...
Ma duc sa-mi citesc cele 300 de mailuri primite in 2 zile si revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
Gusta draga mea, ti le dau tie pe astea de azi. Pupici Marei
Tlaura, daa am dat si eu 400 g jos da o sa ma bucur doar cand scad sub 63. E un prag pe care l-am trecut greu dupa ce l-am nascut pe Eduard (ciudat, atunci aveam mai multa vointa)
Carina multumesc
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Scriu si eu repede...la multi ani de Costantin si Elena si petrecere frumoasa celor care sarbatoresc! Eu azi sunt in petreceri, e ziua sotului si a parintilor mei. Promit sa nu fac abuz. In continuare am o zi naspa rau...revin.
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI SARBATORIZILOR ZILEI!Tot ce va doriti sa se implineasca!
Stiu ca sunt restanta, dar am ceva din urma.
Puskin imi pare tare rau pentru soacra ta.E dura viata asta!Curaj si forta sa depasiti momentul
Anky condoleante!Cuvintele mele sunt de prisos, dar stiu ca tineai mult la bunica ta; sunt alaturi de tine si imi pare sincer rau!
Si ca sa ma laud , eu is Elena, baiatul e Costin, cu sotul fac azi 9ani de casnicie si dupa amiaza imi botez "nepotul"(finutul).Nu mai pun la socoteala rudele si prietenii ca e o lista tare lunga....M-am laudat Gata!
carina spune:
CarmenE: cam multe chefuri pe la tine
La multi ani lui Costin! La multi ani tie! La multi ani tie si sotului si la cat mai multi ani impreuna! DIstractie placuta la botez.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Efitimie.C,
La Multi Ani de trei ori!
pentru baietelul tau, sa fie sanatos si norocos!
pentru tine, sa reusuesti tot ce ti-ai propus!
pentru tine si sotul tau, multi-multi ani impreuna!
Si de patru ori - pentru finutul tau!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!