Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 12
CRISCOSTY spune:
Carmen sa ma fi vazut pe mine sambata, ca tot am fost singura...o ora am tot probat haine, aveam patul plin si am ajuns la concluzia ca-mi mai trebuiesc o gramada de haine
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Fetelor va rog sa ma intelegeti ca-s putin mai ocupata zilele astea si voi fi mai putin prezenta pe subiect.Urmeaza doua zile importante pentru noi cu sarbatoriri, si-apoi miercuri mergem la sa ne botezam finutul
Tzuni spune:
Buan, fetelor!
Gusta, pt tine o galeata de pupici si o carutza de voie buna! Hai, fruntea sus! Mai bine fa haz de necaz, ca umor ai!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
CRISCOSTY spune:
Meniul de azi:
- cafea, un covrig mic
- un activia de baut, o banana
- legume la cuptor
- capsuni sau caise
Carmen E petrecere frumoasa, sa faci poze si ai grija cat mananci
Crys si Dany
gusta spune:
Carmen si Cuscra eu daca ma gandesc la vara si la calduri ca de joi se anunta vreme buna aici ,mi se face rau .Carmen zici de pantaloni sa iti zic ca numai intru in blugi negri ca am probat si deja m-a luat cu jale mare si eu vreau sa am macar un 58 la ziua copilului.
Tzuni as face eu haz de necaz da cica rasul ingrasa si atunci nu e bine.Dar sunt mai bine si in schimbare .
Am curatat azi dulapul cu haine a lui Mara si nu va zic cate am de dat si acuma sa ma duc sa vad ce oi face si in dulapul meu numai ca acolo se lasa cu jale ca nu stiu daca mai incap in ceva asa ca sunt la dieta.
Maniu azi
cafea(am scos lapte din ea)
un castron budinca si 1 crakers 200 calori
o prajitura 200 calori
lasagne cred ca o portie de 600 calori.
Sport mers pe jos dupa copil la gradi cred ca 4 km(am refuzat o mamica sa ma aduca cu masina)
diseara bag niste exerciti si om mai vedea.
Carmen dupa cum observi incep sa ma mobilizez.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Fetelor am reusit sa tot din urma.
LA MULTI ANI, TIMEEA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA! Sa-ti traiasca , DIANA!
Crys multumesc pentru urari.Sper sa am timp sa fac poze.
Anda o incantare, retetele tale
Violeta multa sanatate Cum te mai simti?
Carmen n-as fi ghicit nici intr-un milion de ani ca esti profa de religie
Tzuni bag de seama ca ai dat de fetele de la Galax(de care intrebai cu ceva timp in urma), ca am vazut ca-s invitate la Maruta
Delia te invidiez pentru vizita la muzee.
Gusta chiar nu stiu ce sa mai spun.Sunt alaturi de tine si sper sa rezolvati situatia cat mai convenabil pentru toti 3.N-ar strica sa vii cu Mara in vacanta in Ro si sa incercati sa va relaxati, iar la intoarcere, cu siguranta veti vedea altfel lucrurile
Scuze ca n-am reusit sa va raspund la toate. toata gasca.
Poate intru mai pe seara, daca reusesc sa-mi termin milionul de treburi.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Carmen sa ma fi vazut pe mine sambata, ca tot am fost singura...o ora am tot probat haine, aveam patul plin si am ajuns la concluzia ca-mi mai trebuiesc o gramada de haine
Crys si Dany
Niu, niu cum zice Isabella. Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa mai slabesti putin.
O saptamana frumoasa laturi de Dani si nu prea incarcata iti doresc.
Fetelor 'neata si de la mine si multumesc de cafea Tzuni.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mephala, ai azi un meniu subtirel, daca te tii in stilul asta o sapt, imposibil sa nu se vada rezultate. Doar cerealele cu lapte is cam cu multe calorii, bine dar conteaza si cantitatea, ca eu daca-s in forma bag un castronel sanatos.
de data asta mi-am impus: tac si fac!
Sper sa se vada rezultatele pana la inceputul lui iunie, de ziua lui Iustin. Am 3 saptamani...
azi beau lapte de tara, - un pahar de 200 ml, cu doua linguri pline de cereale integrale, fara zahar, plus o linguritza de miere.
e ok, am calculat si caloriile, in jur de 1100 kcal (tot meniul meu).
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
carina spune:
Salutare si de la mine,
Marilena: un sac de pupici si de la mine.
Si eu am probat hainele de vara si nu mai am nimic. Toate cad, dar la propriu cad de pe mine.
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma simt deplorabil. Sunt in plin apogeu alergic si singurul lucru pe care mi-l doresc e sa ma intind si sa mor. In plus, ieri nu m-am putut abtine si am mancat un mic si mujdei de usturoi, asa ca fierea mea urla si am si de livrat un produs azi ceea ce inseamna very long hours.
Ca sa fie pachetul complet, sotu' din dotare are de iesit la masa cu ceva client, deci acasa tot eu sunt baza la distrat copilul, cand oi ajunge si dupa ea.
CarmenE: distractie placuta
Vic: ai uitat de cheescake-ul meu?
Carmen: bafta in ce ti-ai propus.
Meniul de azi:
cherioos cu activia de baut (30g si 200 g)
o pulpa de pui de jos cu susan la cuptor cu mazare fiarta si pastai galbene si salata de rosii
salata greceasca, inghetata
Va pupic si revin
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai