Ce stiti despre EMO?
Raspunsuri - Pagina 10
ANKA-iasi spune:
mda...un subiect foarte actual!nu intelegeam deloc ce e cu frizurile astea noi pe care le vedeam pe strada...sincer nu imi plac,dar daca e trendyin fine,nu cred ca daca esti emo neaparat te gandesti cum sa iti pui in scena moartea.si eu,in timpul liceului,am adus-o pe mama la disperare cu oja mea neagra si rujul maro inchis,Depeche Mode si balade de la Metallica ....acum mi se par o prostie,dar atunci sufeream enorm daca nu aveam haine la "moda"...al meu e prea mic,EMO va disparea ca si celelalte curente pana va creste,dar ma ia cu fiori cand ma gandesc CE O MAI APAREA ATUNCI???????????????????????????
Natasa spune:
Anka, nu o sa apara ceva care sa fie pe placul nostru, dar hai sa nu ne ingrozim la ce fac niste copii...Nici cei din generatia actuala, nici cei care vor fi adolescenti peste 10-20-100 de ani nu vor fi cu ceva mai rai decit noi. Numai unora dintre adulti li se intuneca mintile si li se incuie sufletele si nu mai pot pricepe nimic din ce se intimpla in jurul lor.
aidaciolac spune:
Imnul EMO :
Sunt un EMO depravat/
Am o freza de cacat /
Seman cu-n extraterestru /
Si la plans yo sunt maestru/
Yo vreau sa ma sinucid/
Ca la minte nu’s lucid/
...da mai departe daca nu esti EMO
Asta am primit azi pe mess cand nu am fost acasa sau mai bine ... si dau si eu mai departe
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
magghyc spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Originally posted by alra
Oameni buni, voi ati ascultat in tinerete Tiamat si My Dying Bride?
Si cate altele care mai de care sa te indemne sa iti tai venele si sa le scoti cu furculita.
Pai daca ai de-i ascultau nu se sinucideau din asta, cum sa te sinucizi dintr-o lalaiala EMO?
Vacanta cu Laura in Romania
io sunt dovada vie
(si inca mai ascult, cand doarme Bia si sunt singura in camera)blue
Atunci suntem doua.Eu nu mai ascult pt ca am trecut pe Tokio Hotel...glumesc,evident. Dar daca ar asculta copilul meu cred ca as asculta impreuna cu el.
Eu nu cred in "copiii cuminti, de nota 10, care nu anturaj si stau numai in casa, fara net si televizor". Copilul ala ori are o problema serioasa de echilibru emotional ori a invatat sa manifeste numai comportamentele acceptate de familie.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara