Superdieta (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Brigit spune:
Doroteso, ma-ntrebai cum de nu va mai pup de nu va vedeti.
Raspunsul e urmatorul: in fiecare zi imi propun sa va mai scriu o scrisorica mai tarzior, si atunci sa va pupez pa toate.
Si nu mai apuc sa mai fac scrisorica, ocupata fiind sa vorbesc de mai multe ori cu aceeasi persoana, transmitand acelasi mesaj...Ce sa fac, tre sa imi justific si io orele de munca
In Bucuresti se pregateste iar de o furtuna, ceea ce e nashpa, inseamna ca iar nu mai gasesc pe nimeni in piata dupa-amiaza.
Eu mai am de haleala : varza noua, facuta la ceaun si niste ciuperci care asteapta sa ma indur sa le gatesc cumva cat mai sunt comestibile. Doar ca imi sta gandul la niste cirese si cred ca ratez ocazia si azi.
As putea da si iama in branzeturi da n-am facut-o pana acuma, cantarirea de ieri mi-a taiat pofta de mancare
April
Emma are nevoie de ajutor !
anda spune:
quote:
Ando, reviu la tine ca mi-au iesit ochii la melc si nu gasesc icon-ul ala cu benoaclele . Doua ore de sport? Bey, esti tare! Io fac programul ala de pilates basic, de 20 de minute ( de trei zile) si mi se pare senzational ca reusesc sa-l fac si p-ala. Daca imi mai zici si ca faci tae-bo cu amicu' Billy Blanks iti ridic statuie, pe mine omu ala ma epuizeaza in 5 minute zici ca am facut sauna o ore si gafai de parca... hai ca nu mai continui!
no, poti sa crezi ce mi se intampla??? fac 2 dvd-uri de taebo, unu TB extreme si altu Tb abs...si de la 10 seara dau tura cartierului de 3 ori cu AMICUL. si nici asta nu-i usor, ca amicu' e cit un bivol. transpir 2 kile de apa, beau 1l la juma de ora de sport, minc un peste la gratar si 5 mere toata ziua...si nimic ce-am bre??? is defecta? sau imi creste creieru? cre ca devin mai desteapta...
daca n-o sa slabesc macar o sa-mi antrenez rabdarea. asta sigur.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Brigit spune:
Andutzule, amicul e un exemplar absolut superb! Lasa, nu iti face griji ca o sa se vada si la cantar, probabil acuma creste masa musculara!
Io ce sa fac, am motan, doarme toata ziua, nu ma pot baza pe ajutorul lui!
Bey, da budigaii aia ii mai pui pe tine? Ca io asta iarna nu mi-am mai luat pan la urma si ma bate gandu' acusa. Ma gandesc sa-mi iau marimea S , poate pocnesc pe mine .
Mie oricum in ultima vreme imi bubuie capu numai la traznai, pen ca am facut un calcul, mai am 6 sapt si ies cu burta la soare. La saloane de-astea cu impachetari si electrostimulari nu ajung, ca inca n-am gasit unii sa aiba program non-stop.
Asa ca practic automasajul cu niscavai creme anticelulitice (stiu ca-i aproape degeaba, da speranta moare ultima!). Mai rau e ca deja am niste vanatai de mai mare dragu pe coapse, ca am carnea sensibilicoasa rau. Da ' asta-i singurul rezultat pe care l-am obtinut, aviz sadomasochistelor care se mai incumeta la experimente de-astea. A, nu va imaginati ca am io cine stie ce forta in maini, am folosit un "aplicator", o chestie ca o perie cu zimti de cauciuc. Vad ca nu mi-am raschetat nici un strat de piele .inca!
April
chichisor spune:
Salut!
ma primiti si pe mine in grupul vostru? am vreo 25 kg in plus si as face orice sa slabesc, mai ales ca ingrasatul mi-a daunat fertilitatii. mi s-a spus ca trebuie sa slabesc cu orice chip.
s-a confruntat vreuna din voi cu problema asta?
doroti_5 spune:
Ma zuzelor.
Pai cum asa Anda, nu stii ca daca faci sport creste carnea pe tine, care e mai grea ca slanina, deci nu se duc kg da cm mai. Si apoi tu la faza I maninci peste seara? Pai de unde draga sa dai mai mult jos, mai I faza e numai legume si fructe!!!!
April ia vezi tu aici la mine, ca brinzeturile intra la faza III, dar tu esti la II, asa ca vezi tu, numai iaurt lait.
Eu nu fac sport, nu am timp, doar daca as face aici in birou cit astept sa iasa masina la trasa. Acasa ajung cel devreme la 19.30, fa mincare, pupa copil (aici imi ia ceva timp, ca asta mica ii desteapta foc, ori imi da toate partile corpului la pupat si ma tine ceva vreme, ori fug prin casa dupa ea s-o pup ca ea nu vrea, si aici mai multa vreme ia), sapoi daca mai vra si barbatu pupat tre so culc mai devreme pe aia mica si ma lupt cu ea sa doarma si ea ne culca pe toti si apoi adoarme.
Data trecuta faceam abdomene, da stiti cum? Fiicamea sarea pe mine, si nu se dadea jos pina nu terminam, si acum am incercat intr-o seara sa fac si ea mai n-a sarit din patut sa se catere pe mine, faza proasta a fost ca nu am strins de jos cuvertura si mo intrebat mam-mea a doua zi dimineata cine o dormit pe jos si de ce ne-am sfadit, si nici nu vroia sa creada ca nu e asa.
Bun, de tinut minte cum sa nu tiu daca ma enervez? Ca ii zic la cel cu masina mare, daca dai masina la incarcat sa ma suni si pe mine cu o zi inainte, suna dimineata la 8.30 (noi lucram de la 9, eu vin la 8 ca proasta) si imi zice ca in jumate de ora o sa fie masina la incarcat la furnizor, pai de unde in puii mei sa iau eu masina mica sa ma deplasez la furnizor, sa fiu si eu la 9 acolo, cind ai nostri abia la 9 apar la orizon, si plus ca trebuie inainte sa ma inteleg cu cineva sa-mi dea masina ca eu nu am? Apoi sa nu te enervezi?
Bine ca sunt eu mai tipatoare si razbatatoare, astfel m-am inteles cu furnizorul sa dea factura fara mine, da e vorba de multi banii, si bani care inca nu au fost achitati.
Aida face azi sport, ati observat? Tot fuge si fuge...
Hai ca v-am inpuiat capu.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti,
la mine iaurturile intra in categoria branzeturi. Stai linistita ca io cand o dau in bara spun tot, cer bice, n-ascund nimicuta.
Apropos de faza cu enervatul, pai sa-ti povestesc fata draga ca dupa ce am ajuns intr-un hal fara de hal de nervi acu vreo 2 ani, de functionam doar daca de dimineata luam o pastila de fericire, acum evit sa-mi mai fac rau punand la suflet toate draciile? Ca sa nu-ti mai zic ca viata mea e in continua schimbare - in sensul ca in curand ma voi ocupa exclusiv de business-ul nostru de familie - si stii cum e , cand e pe banii tai iti faci si mai multi draci, si e imposibil sa nu pui suflet. Doar ca acum zic - sanatosi sa fim ca le-om face noi pe toate, mai repede, mai incet... asta e !
Sa va povestesc continuarea la crema anticelulitica, episodul rasu-plansu.
Deci, imi fac programare la gineco sapt trecuta, si ca o madama bine ma gandesc sa-mi pun ciorapi. Stau , ma gandesc ce ciorapi, inclinam mai apoi la varianta fara, cand imi vine ideea salvatoare: imi pun niste ciorapi cu banda adeziva, nu tre sa ii dau nici jos, o idee stralucita cel putin in prima faza.
Pe minunatii ciorapi cu pricina ii mai purtasem io o data, acu nush cat timp. Plec de-acasa, ajung la cabinetul cu pricina, parcare-ioc! Dau ture peste ture (io ca sa parchez de obicei am nevoie de 2 locuri, mai ales cand se pune problema de a parca lateral) asa ca am gasit cu greu si la vreo distanta de vreo 500 de m de cabinet.
So, parchez fericita si plec la plimbare, ajung extaziata in cabinet, ma pun cu rotile in sus, nimic neobisnuit.Evident, in timpul asta ciorapii aia erau pe mine. Cand sa ies din cabinet, realizez ciorapul din piciorul stang era oarecum mai slabit si parca ceva mai jos, decat alalalt : zic, e, nu-i bai , ca sta agatat.
Plec si o iau iar la plimbare pan la masina. La un moment dat simt cum ciorapul meu o ia la vale, mai intai incetisor, dupa care flishk-pica pana jos, pe pantof.
Am facut fetze-fetze, zona era populata, am crezut ca moor. Am vrut sa intru in scara unui bloc-ghinion! aveau interfon si PORTAR!!!!cand l-am vazut si pe nenea portarul ca vine spre usa am facut stanga imprejur pe calcaie si tuleo! Ajung langa o masina, care nu era a mea, evident, aia fiind parcata muuuult mai incolo - nu stau mult sa ma gandesc, scot pantoful din piciorul stang, ciorapul il iau , il bag in geanta.
Acu-problema: doar nu era sa plec cu un ciorap in picior, si unul nu ! Mai si al naibii celalalt, dreptul, statea bine de tot pe picior. Asa ca, pitita dupa masina cu pricina am bagat mana sub fusta si pun-te pe rulat ciorapu-n jos. Bey, eram ca in cascadorii rasului, ca m-am chinuit vreun minut sa fac treaba asta, timp in care mai treceau si oameni pe partea cealalta a masinii, iar eu ma rugam sa nu bage aia de seama ce fac eu acolo, presata intre niste tufisuri si masina aia.
Intr-un final am ajuns si la masina mea, desculta in pantofi si injurand de mama focului.
Orice om normal ar fi tras o singura concluzie dupa intamplare , si anume ca s-a slabit elastecul la ciorapii aia, sau ca banda aia adeziva e expirata .
Ei bine, concluzia mea a fost ca pe piciorul drept nu m-am masat suficient, si ca urmare crema functioneaza! dar numai pe stangul, pe care am insistat io mai mult
April
doroti_5 spune:
April ma rid ca proasta in fata monitorului, stau colegii si se uita la mine ca la o nebuna, si cum naiba sa le spun de ce rid, sunt ambii barbati, iar colega nu-i in birou ca i-as zice ei sa ridem amindoo.
Imi place concluzia. .
Ca vroiam sa zic de celulit, fetelor eu atita am ca fac o nunta cu ea. Daca o scot de pe picoare, s-ar primi ca slabesc cu 5kg, da daca o mai dau si de pe burta, nici dieta nu-mi mai trebuie. Ideea e ca la noi nu se gaseste nimic de calitate, asta e prima piedica, a doua e ca nici nu imi permit sa-mi cumpar ceva, ca ar sari barbatu in cap, ca imi iau creme.
Acum mai stiam o metoda cu miere, da cica ai niste vinatai pe urma pe tine de mama focului si dupa iar o sa zica sotul cas nebuna.
Da cu nervii, sa stii ca eu ajunsesem la limita odata, si ce crezi ca am facut, am spart niste farfurii, sa ma fi vazut cum le aruncam, si dupa asta tot sotul ma intreba ce ai ca nu tiam facut nimic, si eu iam zis ca uite de aiai ca nu miai facut nimic sunt io asa de nervoasa, ca daca imi faceai si tu ceva macar de 3 ori pe noapte poate nu aveam nica pe creer , la care mio zis ca el la noapte se culca in alt pat ca se teme ca loi omori in somn.
Am luat si eu sirop de calmare, sa vezi ce fericit era sotu, ca dupa ma intreba da nu mai incepi o cura cu siropelul linistii?
Ce bine de voi ca faceti bussinesu vostru, vreau si eu. Da cu ce aveti de gind sa va ocupati?
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti, pai ti-am zis ca-i rasu-plansu, daca nu mi se intampla mie radeam si io de ma tavaleam. Saptamana trecuta nici n-am putut sa scriu ce am patit ca eram prea marcata
Cu firma lucrurile stau in felul urmator: ea exista de mai bine de vreun an (scriptic, fara activitate), insa a fost dificil sa luam o decizie legata de cine se va ocupa exclusiv de ea - pe modelul unu tine-n spate firma, altu munceste la patron, nu de alta da sa avem ceva sigur. Firma e de fapt un magazin online de produse IT& C si electrocasnice, exista domeniul,am lucrat cat am putut si la pagini si la modulul de administrare, deci e functional, nu poci da adresa ca sigur se considera reclama eventual iti spun pe pm.
Si a ramas ca io o sa gestionez tot, pen ca oricum husbandul lucrand in vanzari castiga mult mai mult decat mine, voi fi asadar pt inceput si patroneasa si unicul angajat al firmei, eu sunt oricum increzatoare ca o sa iasa ceva din schema asta. Iti spun dupa 1 iunie cum e :) ca deocamdata vad partea idilica a problemei. Deocamdata m-am ocupat mai mult de semnat contractele cu furnizorii si de alcatuit un mod de lucru (proceduri e mult spus) vad eu cum e in practica si ma mai adaptez. Dupa care, in functie de cum se misca treburile poate reusesc sa gasesc si pe cineva de incredere sa preia strict treburile operationale (administrare site + preluare apeluri)...da' mai intai sa se miste lucrurile!
Daca nu ma "pleostesc" va povestesc eu mai incolo cum decurge treaba si cat la suta din ce-am planuit s-a adeverit.
April
Brigit spune:
Asa, sa-ti zic cu cremele acuma.
Io ma chinui de mai multii ani sa lucrez la aspectul pielii ca nu sunt multumita, cel putin vara pana nu pun nitel bronz pe mine mi se pare ca arat oribil.
Chestia pe care ai zis-o , legata de bani, e perfect adevarata. Pentru ca toate draciile astea costa o poala de bani.
Eu pana acuma am incercat asa:
- Elancyl, era o formula Day & Night, cu niste capsule pline cu substanta minune, cu unele te dadeai dimineata, cu altele seara, combinat si cu gelul de dus tot de la ei, cu nush ce extract de salvie. Vreo 2 luni, am dat vreo 5 milioane acu vreo 2 ani, efecte minime
- un exfoliant de la Burjois , si ala frectie !
- toata gama Emiplant
- gelurile de la Avon, si ala pentru celulita si ala de vergeturi, astea mi s-au parut cele mai proaste , ca in momentul in care te frecai crema in loc sa intre in piele mai mult se lua pe maini
Acuma am primit o crema de la nivea , Goodbye Cellulite, si inca una de la Botanics, pe care inca nu am folosit-o. Testez intai Nivea, cu rezultatele pe care le-am descris mai sus, la intamplarea cu ciorapii.
Si ma bate gandul sa imi iau budigaii transpiraciosi , deci cultiv obsesia in continuare.
April