sunteti de acord sa va donati organele
Raspunsuri - Pagina 3
delsim spune:
Faceti o confuzie:coma prelungita NU este acelasi lucru cu moartea cerebrala! Iar pentru declararea mortii cerebrale exista un protocol valabil in toate tarile si care se respecta si la noi.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Oricum , eu ma incadrez la donatori , dar familia mea sa hotarasca pt mine , nu niste medici ...
Sper ca ati inteles ce vreau sa zic
adica ai incredere mai multa in sot decit in medici?
te certi seara cu el si a doua zi el decide...
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by aidaciolac
Oricum , eu ma incadrez la donatori , dar familia mea sa hotarasca pt mine , nu niste medici ...
Sper ca ati inteles ce vreau sa zic
adica ai incredere mai multa in sot decit in medici?
te certi seara cu el si a doua zi el decide...
... pai da , ca pana dimineata am tot timpul sa ma impac , jucam jocul ala :"pace , pace , intre 2 dobitoace"
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Guestus spune:
..daca imi dai 50 euro lunar ma ocup yo sa iau decizia...si sint neutru...nu te pacalesc.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Guestus
..daca imi dai 50 euro lunar ma ocup yo sa iau decizia...si sint neutru...nu te pacalesc.
... trebuie sa jucam si jocul pt pace?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
asfalt spune:
daca stie cineva ce trebuie sa faci ca sa devii donator de organe, eu unul sunt foarte interesat, nu vad de ce nu ash ajuta pe cineva in suferinta cu ceva, ce eu oricum nu mai folosesc.
ardeiash spune:
he he.. gand la gand cu "bucurie"... http://www.gandul.info/actualitatea/toti-romanii-vor-dona-organe-dupa-deces-video.html?3927;2630307
si iata cum se tin inimile : in punga neagra... (vezi video)
s-auzim numai de bine! si
roxanal spune:
Guestus, pai vezi, de ce asteptam legea
acum on-topic, mie mi se pare corect sa decid eu, sau daca nu, familia, insa la ce delasare este in Romania, este mai bine ptr cei care asteapta organele sa nu se bazeze pe responsabilitatea romanilor
Deianira spune:
Si eu as vrea sa fiu donator in caz ca patesc ceva. I-am zis asta si mamei mele si s-a ingrozit cand i-am zis pe un ton asa vesel: "Mami, daca mor, sa stii ca poti sa dai mai departe organele mele" .
Sper sa fie promulgata o lege clara si sa se promoveze aceasta cauza in mass media.
ingridut spune:
da...si eu de multa vreme ma gandesc la acest subiect. nu stiu unde trb. sa vb. insa. daca itreb medicul de fam. care ma stie de cand m-am nascut....o sa creada ca mi s-a urat cu viata. asa ca prb . voi cauta zilele urmatoare pe net sa vad daca ma luminez la minte si voi sti unde sa ma adresez. eu sunt f. hotarata sa ma ocup de prb. asta. in discutiile cu cunoscutii mereu amintesc de faptul ca vreau sa fiu donator de organe dupa moartea si ei se uita la mine nepasatori. nu prea avem educatie in aceasta privinta. va urez sa aveti mintea luminata sa luati decizia corecta. va pup