mamici si burtici din montreal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Buna ziua!

Si noi stam in Lachine. Baietelul nostru are 3 ani. Se pare ca intalnirea asta am ratat-o. Speram sa mai fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ptr Ange:
Da-i cautare pe www.mapquest.com ii dai codul tau postal si apoi parcul si sa vezi ce minunatie ti-i se arata...
Si eu confirm venirea mea.Despre mincare,nu stiu ce s-a mai hotarit,aducem ceva sau nu?
Numai bine

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu voiam sa-ti spun acelasi lucru, intra pe www.mapquest.com si vei obtine o harta de milioane. Eu nu stiu sa conduc, dar daca vrei sa te ajute sotul meu care sta bine de tot cu orientarea de orice gen, spune-mi si ii expun problema.
Stiti de ce am adus vorba despre mincare? Acolo vin tot felul de grupuri si... maninca. Noi am fost de doua ori in parc si de fiecare data ne-a parut rau ca nu avem de mincare si pentru noi, nu numai pentru Agata. Te apuca la un moment dat o foame... de lup si daca nu-ti aduci, te uiti la altii cum maninca si inghiti in sec.
Abia astept sa ne intilnim si sa ne cunoastem! Venim care putem si daca mai avem chef sa ne vedem (), mai fixam si alte intilniri, in alte locuri, ca sa ne putem cunoaste cu totii.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Ptr Nelia si ange:
Am dat sfaturi dar nu prea clare.Nici eu nu stiu unde este parcul si i-am dat cautare pe vestita adresa.Nu am priceput nimic,parcul este asa mare,si nu stiu unde este intrarea de la metrou Angrignon.
Nelia da-mi nr tau de tel,sa-mi dea al tau sot directiile.
Merci
Deci cu mincare sau fara?

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eheheee fetelor ce-mi facetzi!!!
caut in disperare parcul pe adresa data de voi si nimic...
cine stie exact unde este parcul,eventual o strada ceva sa ne spuna si noua nestiutoarelor.
nela,se pare ca tu cunosti bine parcul.dane si noua cateva indicii,spune ce este prin apropiere,cam unde este metroul si daca avem unde parca masina acolo.eu vin din laval si nu mi-ar conveni sa nu va gasesc
dana in ce zona stai?poate ne gasim pe drum si mergem impreuna.eu tot cu masina vin.
si haidetzi fetelor sa facem prezentza,ce ziceti?
si cu mancarea nu este o idee rea! punem fiecare ce avem in traista si mancam ca doar o sa ne prinda pranzul pe acolo!poate data viitoare ne organizam si tragem un chefuletz la iarba verde cu gratare si alte alea

va cami, mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Fetelor,
Din pacate pe 17 August 2003 cade si Sarbatoarea de Sf. Maria (mica) de la Val David si acolo merge o buna parte din comunitatea romana din Montreal si imprejurimi. Noi speram sa mergem acolo pentru ca de obicei este foarte frumos, cu mititei, cirnaciori, floricele si prajituri...
Profit de aceasta ocazie sa va invit si pe voi cu burtici si cu copii cu tot ("toarta" sa nu va lipseasca bineinteles)sa ne cunoastem si sa ne amuzam ca este loc de asa ceva.
Astept vesti si reactii la propunerea noastra !

Sa fiti iubiti !
Ascultati "Pacala Romanian Radio Station" la :
http://pacala.ods.org:8000/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dandanescu,propunerea ta suna bine dar din pacate fetele au stabilit intalnirea!val david este cam departe si unele dintre noi nu au masina...este mai bine ca prima intalnire sa fie la montreal,sa ne vedem,sa ne cunoastem,sa se cunoasca copii intre ei si apoi putem pleca cu totzii si la drum lung
sa nu te superi pe mine.daca fetele hotarasc val david,atunci val david sa fie! eu una vin oriunde
nu uitatzi de prezentza fetelor.ridicatzi doua degetzele daca venitzi

cami

Mergi la inceput

Cami eu stau exact in directia opusa -South Shore,mai precis St-Hubert.
Si eu astept indicatii ptr parc.

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna !
Eu vin cu o propunere, daca putem sa ne intilnim intr-un loc toate si cele care vin cu masina sa ne ia si pe cele fara masina si mergem toata "gasca" la Val-David. Atunci nu se mai pune problema cu mincarea, caci ne luam de acolo cite ceva, doar ca trebuie sa vedem daca se poate face "covoiturage". Sotul meu lucreaza duminica aceea asa ca eu vin oriunde unde pot ajunge fara masina !
Pe curind,

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f irewall spune:

Noua ne este indiferent unde va fi intalnirea, dar ... suna bine si Val David cu mititei. Mmmmmm...
Pentru continuarea votarii, noi putem veni cu masina si avem 3 sau 4 locuri libere.

pentru mamici si burtici!
geo si santiago

Mergi la inceput