mamici si burtici din montreal

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu semnez. Nu pot decit in weekend pentru ca in timpul saptaminii Agata e la gradinita si daca ar fi duminica ar putea veni si tati (simbata are cursuri toata ziua). Ce spuneti de parcul Angrignon? De fapt, nu conteaza ce parc este, important e sa ne intilnim, sa ne cunoastem si sa-i vedem pe puiuti jucindu-se impreuna... ca destul i-am „neglijat“ stind la taclale pe DC.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna !
Duminica asta pe 11 nu pot sa vin, dar as fi amatoare duminica cealalta iar Parc Angrignon este o idee buna. Sa vad daca mai pot sa-l mai tin in marsupiu (port-bebe) be Gabriel, deoarece are peste 6 kg ! Iar cu carusiorul sincer nu prea ma descurc in metrou, sint multe scari ne-rulante...voi cum faceti ?

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f irewall spune:

Atunci sa fie 17 august(duminica) Angrinon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Eu sint deacord, poate pe la ora 11 ziua ca sa aiba toata lumea timp sa ajunga. Sa-mi spuneti cum faceti cu carucioarele prin metrou caci mie imi dau mare bataie de cap !

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Si eu sint de acord. Cu carutul fac in felul urmator: il iau in brate (Agata are aproape 16 Kg, plus carutul, plus cumparaturile si alte chestii pe care, de obicei, le car in el!) si ma opintesc pe scarile alea pina imi ies ochii din cap. Si „ma ajuta“ si Agata care se intoarce si se framinta in carut ca sa vada tot, sa nu piarda nimic...; sint vinata pe piciorul drept de zici ca m-a batut cineva, ca fiind atit de greu carutul, il sprijin pe el. Asa ca am renuntat deocamdata la el, mergem si venim pe jos de la gradinita, sint doua statii de metrou, asa ca nu avea rost sa ma mai chinui atit. Plus ca vreau sa o invat pe Agata sa mearga de minuta si sa fie atenta la ce ii spun, unde calca, pe unde intram, ce trebuie sa faca ea... ca doar nu va sta in carut cum am vazut pe aici, pina la 4 ani.
Dar ar mai fi o solutie, cind ajungi la scari... astepti si te uiti asa... disperata in jur, dupa ajutor. Sigur te va intreba cineva daca vrei sa te ajute si atunci zici repede „ouiii, merçi!“ si in gindul tau „ma mai intrebi?!“ Mi s-a intimplat chiar sa cer ajutor, cind eram prea obosita si nu ma simteam in stare sa car la carut.
Hai ca m-am intins, dar eu zic sa nu vii fara carut, pentru ca va fi chinuitor si pentru tine si pentru bebe. Daca adoarme, ii va fi mai bine in carut si tu vei putea sta de vorba linistita, fara dureri de spate!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Revin... unde anume ne intilnim, ca parcul e mare? M-am gindit si cred ca ne-am putea intilni chiar la statia de metrou Angrignon, in capul scarilor. Si pentru cei care vin cu masina e bine, pentru ca pe acolo am parcat si noi ultima data cind am fost. Nu departe de metrou este un parc de joaca pentru copii (cu tobogane albastre parca) si am putea merge pentru inceput acolo, ca sa se cunoasca si sa se joace puiutii. Daca vreti, putem aduce si cite ceva de mincare si punem de un picnic... Ce ziceti? Fac o lista cu cei care au postat la acest subiect, ca sa stim dupa citi si dupa cine sa ne uitam.

Intilnirea ar fi pe duminica, 17 august, ora 11, metrou Angrignon (in capul scarilor) si cei care ar putea veni sint:

Cornelia cu fetita Agata (si poate tati, chiar... mai vin tatici, ca sa stiu, ca el abia asteapta sa ramina acasa, in fata calculatorului)
ange (Camelia) cu bebe Robert si fetita Maia (daca vine din vacanta pina atunci)
vasce cu burtica de 10 saptamini
Dana Podeanu cu gemenii Eduard si Denisa (poate chiar ne intilnim de data asta, Dana)
Daniela &Dan Popescu cu fetia Dania Maria (frumoasa si cuminte)
ungureea (Adina) cu bebe Gabriel
Milena si bebe Robert
Emmy (Gabi) si dragalasa Emma (sper sa nu darime parcul impreuna cu Agata)
f irewall (Ana) cu burtica de 23 de saptamini.

Poate confirmati daca puteti veni si ne hotarim daca aducem si ceva de mincare sau nu. Si mai sper sa nu ploua!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f irewall spune:

Noi am ridicat doua degetute pentru intreaga lista de propuneri!
geo si santiago

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Salutari la toate mamicile si burticile din Montreal!
Inca nu stim daca putem veni duminica, dar speram ca va fii doar prima intilnire, si ca vor urma si altele.
In orice caz, pe curind.
Oana si Antonia (3 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dragele mele,
astazi mi-am stors creierii cum ajung eu de la mama naibilor din laval tocmai la voi in lasal sau lachine unde-i parcul!
am deschis o amarata de harta din care nu am inteles nimic,am dat de parc si zona nu-mi spune nimic
sper ca pana duminica viitoare sa ma ajutatzi,sa-mi explicatzi unde este si sa-mi datzi niste pct. de reper...
al nostru tatic este in america,nu cred ca va fi acasa duminica,Maia vine in sept. de la romanica...asa ca vin doar eu cu Robi
vin cu masina,nu pot veni in nici un caz cu metroul cu carutzul,biberoane,pampersi,etc...
oricum vorbim toata sapt. viitoare
nici nu ma gandesc sa nu ajung la intalnire. vin cu taxiul si tot vin!
dar poate ajunge taticul nostru acasa,poate...
mamicile si bebicii

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Noi updates pe profilul nostru :
fotografii cu Dania Maria Popescu cea frumoasa si cuminte...
Mergeti pe site-ul nostru aici : http://pacala.ods.org

Sa fiti iubiti !
Ascultati "Pacala Romanian Radio Station" la :
http://pacala.ods.org:8000/listen.pls

Mergi la inceput