ODISEEA SLABITULUI
Raspunsuri - Pagina 4
bretonica spune:
quote:
Originally posted by mahu_elena
bretonica,sper ca de aceasta data sa ai rezultatele pe care ti le doresti!
eu sunt mai plinuta de 2-3 ani,dar nu mai suport!!!!!!!!dar te inteleg..inca suntem asa..privite altfel...cele mai plinute..
elena...mama de George Sebastian...un ingeras!
http://picasaweb.google.com/georgesebastianm
www.youtube.com/mahuelena
SA DEA DOMNUL...DE PRIVIRI NU CA MA INTERESEAZA ...DAR DE CUM AS VREA SA ARAT EU...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
tatiana83 spune:
Culc bebele si vb cu voi in accelasi timp...S-a mai u,plut o pagina...am de citit nu gluma!
Nora nu am inteles prea bine ce ai vrut sa imi zici...dar am ras...asa ca e de bine
Elena, cu un moral ridicat ai parca si chef de dieta...altfel e daca esti si optimista/increzatoare...asa ca...pe cand la 70kg?
Ioana, -6,5kg in 3 saptamani e super?Ne spui si noua secretul?
Bretonica, poate ca s-a obisnuit organismul cu atatea diete si acum nu isi mai face efectul nimik...asa e cazul sorei mele...Ai incercat sa mananci din toate dar cate putin?sa nu se mai simta corpul privat de una, alta..poate un dulce nu strica...nu stiu...
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mahu_elena
acu incerc si eu si una si alta,si am vazut ca functioneaza si sunt increzatoare...am 78 de kg acu!!!!!in 2 luni poate scad si eu sub 70!
ma tin si eu de nora...70 intai si dupa aia ce se mai da jos e binevenit..sau bineplecat??????
elena...mama de George Sebastian...un ingeras!
http://picasaweb.google.com/georgesebastianm
www.youtube.com/mahuelena
La mine au plecat cele 10! Convinse de vointa mea. Si nu numai Acum ma pregatesc de inca 5. Sa vedem, ca e vacanta pentru mine...si cind esti mai relaxat...Dar am eu ac de cojocul lor. Ca le-am declarat
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
eu.....probleme cu greutatea e mic copil..mereu plinuta,niciodata obeza,dar plinuta din totdeauna....si de la virsta de 27 de ani sunt tot intr-o dieta....rezultatul?...mai grasa cu vreo 20 de kg...si la un pas de bulimie...ani de zile am ajuns si in punctul de a-mi provoca zilnic macar odata..sa nu vorbim ca si de 2-3 ori pe zi...inca sunt norocoasa ca situatia nu s-a inrautatit prea tare...deci...fac parte din categoria fetelor "dsperate"..asa ca intrebati-ma cu ce dieta a-ti vrea sa slabiti si va zic cite kg luati la loc dupa ce a-ti terminat......deci nu este usor pentru toata lumea sa slabeasca...si nu este usor sa traiesti cu un fizic pe care nu ti-l doresti...deeeeeeeeeeeeeeeeeeeci??ma gindes sa merg mai mult pe jos(pinochia)...
Breto, ce spui tu acolo? Offff, Doamne. Las` ca se rezolva! O sa vezi!
Nora
ioana55 spune:
Vai de mine da repede va mai miscati fetelor ! Noi tocmai am facut si ne-am baut lapticul si... asa ca ma pot relaxa. Am reusit sa dau jos kg mancand disociat si putin : dimineata o cafea si o felie de paine prajita sau un covrig in drum spre parc, la pranz o salata cu ceva(pui,porc,peste sau branza)sau legume congelate cu...idem , seara fructe cu tote ca nu sunt recomandate pt ca fermenteaza si 3l de apa+ regenon,xenical
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
Culc bebele si vb cu voi in accelasi timp...S-a mai u,plut o pagina...am de citit nu gluma!
Nora nu am inteles prea bine ce ai vrut sa imi zici...dar am ras...asa ca e de bine
Pai, asa si trebuia...daca ai ramas doar cu 7 kg...tare slabuta!
Nora
april spune:
In 2005 am scapat de 10 kg in 3 luni. Disociat pe mese.
Acum, la 3 ani de la dieta, am recuperat 4 kg. Ma bate gandul sa incep iar regimul asta. E singurul care a mers la mine.
Poate va insotesc si eu in odisee.
Succes fetelor!
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005quote:
Originally posted by bretonica
eu.....probleme cu greutatea e mic copil..mereu plinuta,niciodata obeza,dar plinuta din totdeauna....si de la virsta de 27 de ani sunt tot intr-o dieta....rezultatul?...mai grasa cu vreo 20 de kg...si la un pas de bulimie...ani de zile am ajuns si in punctul de a-mi provoca zilnic macar odata..sa nu vorbim ca si de 2-3 ori pe zi...inca sunt norocoasa ca situatia nu s-a inrautatit prea tare...deci...fac parte din categoria fetelor "dsperate"..asa ca intrebati-ma cu ce dieta a-ti vrea sa slabiti si va zic cite kg luati la loc dupa ce a-ti terminat......deci nu este usor pentru toata lumea sa slabeasca...si nu este usor sa traiesti cu un fizic pe care nu ti-l doresti...deeeeeeeeeeeeeeeeeeeci??ma gindes sa merg mai mult pe jos(pinochia)...
Breto, ce spui tu acolo? Offff, Doamne. Las` ca se rezolva! O sa vezi!
Nora
Start superdieta-16.03.2008: 80 kg
27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
Start regim disociat: 10.05-70 kg
Target: 01.07-65kg
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
cit mai sper
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april
In 2005 am scapat de 10 kg in 3 luni. Disociat pe mese.
Acum, la 3 ani de la dieta, am recuperat 4 kg. Ma bate gandul sa incep iar regimul asta. E singurul care a mers la mine.
Poate va insotesc si eu in odisee.
Succes fetelor!
Si la mine! Bine ai venit, April!
Nora
ioana55 spune:
Concluzia: mergem toate pe regim disociat. NORA poate te ocupi sa faci lista ca sa ne laudam cu kg pierdute saptamanal.Eu merg la nani ca maine cica ajuta la slabit