ODISEEA SLABITULUI
Raspunsuri - Pagina 3
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
nu am avut prea multe pofte;dupa nastere am ramas cu 7kg pe mine!Destul de bine mi-am zis!
...tu ai vazut cum suna ?
Nora
mahu_elena spune:
am scris juma de ora si vine sebi si imi misxca nush ce pe aici si se duce tot!!!!!!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mahu_elena
am scris juma de ora si vine sebi si imi misxca nush ce pe aici si se duce tot!!!!!!
elena...mama de George Sebastian...un ingeras!
http://picasaweb.google.com/georgesebastianm
www.youtube.com/mahuelena
Asta e. Ia-o de la capat. Sau...mai bine te plimbi virtual pe strazile Parisului...cum fac eu acum ...Sa vezi ce silueta ma intorc.
Nora
mahu_elena spune:
mi-ar place sa am puterea sa tin si eu o dieta dar am avut 2 experiente nefericite si nu mai vreau!
m-am convins!!!!
dupa un regim disociat de vreo 2 sapt in care nu am dat jos deloc,nici kg nici cm m-am demoralizat total!si am dat iama in papa....
dupa,auzind anul trecut de superdieta asta daneza de 13 zile,zic hai sa incerc...super minune...zic ...eu aveam 88 kg ...cica dau macar 10,ca na...e de unde...
ca ajutoare am luat pe sora ca voia si easa dea burta jos si o prietena,ca e mai usor...zic...ne sprijinim una pe alta!
pe vrem,ea aia alaptam,bine ca mi-a urlat asta micu de fiecare data cand mancam spanac...stari de ...incuiat singura in camera si plans in disperare de pofta...
in sfarsit...cantarul!!!eu....88...........83 kg!!!!zic...super!
sora...57.............53...e bine,ea neavand de unde sa si dea mai mult...
prietena....73.........70!ei,nu-i cum se zice dar e bine zicem noi!
in 2 sapt nu am mai fost de aceeasi parere.....
mahu_elena spune:
eu am adunat inca 6 dupa,ca a mai venit unul sa nu se lictiseasca cele 5...sora doar 2 si prietena mai norocoasa tot 2...
si pt ce atata suferinta si frustrare????nu mai zic cearta cu sotul ca chinui copilul....asat nu mai pot eu de grasa?
e,si din iunie pana anul acesta in aprilie am dat jos cele 8,doar cu ceaiuri...
mahu_elena spune:
acu incerc si eu si una si alta,si am vazut ca functioneaza si sunt increzatoare...am 78 de kg acu!!!!!in 2 luni poate scad si eu sub 70!
ma tin si eu de nora...70 intai si dupa aia ce se mai da jos e binevenit..sau bineplecat??????
bretonica spune:
eu.....probleme cu greutatea e mic copil..mereu plinuta,niciodata obeza,dar plinuta din totdeauna....si de la virsta de 27 de ani sunt tot intr-o dieta....rezultatul?...mai grasa cu vreo 20 de kg...si la un pas de bulimie...ani de zile am ajuns si in punctul de a-mi provoca zilnic macar odata..sa nu vorbim ca si de 2-3 ori pe zi...inca sunt norocoasa ca situatia nu s-a inrautatit prea tare...deci...fac parte din categoria fetelor "dsperate"..asa ca intrebati-ma cu ce dieta a-ti vrea sa slabiti si va zic cite kg luati la loc dupa ce a-ti terminat......deci nu este usor pentru toata lumea sa slabeasca...si nu este usor sa traiesti cu un fizic pe care nu ti-l doresti...deeeeeeeeeeeeeeeeeeeci??ma gindes sa merg mai mult pe jos(pinochia)...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
mahu_elena spune:
bretonica,sper ca de aceasta data sa ai rezultatele pe care ti le doresti!
eu sunt mai plinuta de 2-3 ani,dar nu mai suport!!!!!!!!dar te inteleg..inca suntem asa..privite altfel...cele mai plinute..