Rochie nunta
Raspunsuri - Pagina 13
White Pisana spune:
Eu nu am mai auzit pana acum de regula asta: sa nu porti rosu la nunta! Mi se pare o exagerare...
Eu trebuie sa merg la o nunta pe 21 iunie si rochia mi-am luat-o deja din ianuarie (am profitat de soldurile de atunci ). Este rosie-rosie, din matase din aceea subtire (nu lucioasa), croita pe bie, depaseste putin genunchiul, si este cu un umar gol. Adica se leaga cu o fundita pe un umar (si asa ti se permite sa ii reglezi largimea) iar pe celalalt umar are doar o bretea subtire pt sustinere.
Ca stil si facand abstractie de lungime, imi aminteste putin de stilul tunicilor grecesti cu care sunt imbracate zeitele
Am luat-o de la 1,2,3: facea parte din colectia lor pt revelion 2007-2008. Si i-am aratat-o si miresei inainte de a o cumpara si nu a avut nico problema din cauza culorii, ba m-a si incurajat sa o cumpar. Asa ca...
Singura problema este cu vremea de aici care sigur ma va forta sa pun un trench pe deasupra pana ajung la restaurant
petaluda spune:
White Pisana, cred ca rochita e superba. Mi-am cumparat si eu o rochita de la 1 2 3 acum 2 ani, neagra, si de fiecare data cand o port primesc complimente.
Ellinia, bafta la gasirea pantofilor.
louisea spune:
Alinuta si eu is de aceeasi parere cu Carrye. Accesoriile sa fie invizibile.
Daca ti la finante ai putea sa-ti cumperi niste sandalute negre simple cu o bareta finuta peste degete (daca sti despre care zic :) Pe alea pe poti purta la orice fel de ocazie cu orice fel de haine..
Poseta la fel negra micuta
Ellinia ai putea sa-ti pui un sal peste umeri ziua, ca la restaurant o sa fie mai intuneric si nu cred c-o sa se vada
Invatatura de minte sa ai grija cum te bronzezi
Si fa eventual niste poze sa ne dam cu parerea mai exact cu privinta la pantofi :)
White Pisana .. bravo tie. Acu te-ai scapat de umblat prin magazine.
Asta incerc sa-ti explic si eu barbatului meu, care nu prea intelege de ce am nevoie sa tot cumpar haine, pantofi, accesorii etc. cand le gasesc si is la un pret bun
Petaluda de Creta vroiam de fapt sa zic.. Da tot pe acolo e
Cand ai zis ca e nunta?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Carrye spune:
Petaluda, din pacate nu este vorba de domeniul asta care intr-adevar, ma pasioneaza. As face ceva in domeniul asta dar n-am idee ce. Si in fiecare zi ma stradui sa nu il enervez maxim pe iubitul meu cu statul meu pe forumuri, cautatul de rochii, haine pe site-uri, in magazine, in orice vacanta. Evident, de ziua mea am sa repet figura si pentru asta am ales Milano. In septembrie, incerc sa ajung la The Ixian Grand Hotel, cred ca este in Rhodos. Mi-a placut tare mult cum arata. Am fost la un interviu la Unicredit Leasing, si daca am scapat de presedintele companiei, mai am de mers la 3 interviuri. Directorul HR, Vicepresedintele si Directorul Adjunct. Sper sa scap cu bine, pentru ca postul promite mult.
Pana atunci, sunt ingrozitor de prinsa cu scoala, cu firma si sper sa am maine timp sa mai caut o amarata de rochie printre cuprinsul licentei si o restanta. Vineri dimineata plec spre Mamaia si mi-e groaza de condus.
White Pisana, nu ai link pentru rochie? Oricum, o sa imi fie invatatura de minte experienta asta. Ma pun pe cumparat rochii de ocazie.
Ellinia, nu incerca cu autobronzant ca nu cred ca vei reusi mare lucru. Ai putea sa incerci cu solarul prima sedinta vreo 5 minute si a doua 10 chiar sambata dimineata. Ca nu e grav. Si rau nu are ce sa faca. Daca as avea o poza cu rochia, as fi mai inspirata pentru incaltari.
x_alinutza spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor!
Am reusit ieri sa merg in mall... dar nimic la orizont (deh oras de provincie). Mai am o luna la dispozitie. Parca mi-as dori alta rochita acum , sa n-o eclipsez pe viitoarea cumnata, dar nici pe actuala, care are o rochie de la yokko (alba cu ceva argintiu sub bust). Mi-e teama sa nu fiu prea "evidenta". Si daca raman totusi cu rochia asta, pot sa-i dau sotului cravata asortata (cu mine)? Sau e suficient cat turcoaz am eu? Costumul lui e gri antracit, camasa alba, deocamdata.
White Pisana spune:
Din pacate nu am link pentru rochita, Carrye, pentru ca cei de la 1.2.3 au scos-o de pe site.
Dar pot sa dau alte imagini si poate asa iti faci o idee. In primul rand du-te pe http://www.1-2-3.fr/ apoi click pe Belgique - click pe Collections - Le dressing - Robes, jupes, pantalons. Ca lungime si croiala de la bust in jos rochita mea este identica cu rochita rosu corai de pe randul doi (a sasea)(poti da click pe ea sa o vezi mai bine). Numai ca e o nuanta de rosu aprins-aprins.
Este din doua straturi de matase subtire stil voal dar nu atat de transparenta ca voalul, stratul al doilea e putin mai lung decat cel de deasupra si captuseala.
In partea de sus seamana cu modelul Katie dress de aici: http://style-eyes.blogspot.com/2008/03/greek-goddess-style-dresses.html
Partea care urca astfel pe umar la mine se leaga cu o fundita (practic partea din spate si cea din fata a rochiei se ataseaza astfel) iar pe umarul celalalt este o bretea subtire pt sustinere.
Sper ca am reusit sa dau o idee cat de cat!
anymony spune:
Ellinia, am vazut la otiola in Mall la iasi niste rochii f dragutze...
Eu miine ma duc sa imi cupar rochie de acolo, in sfirsit ceva frumos si pe talia mea. E verde,satinata, fara dantela paiete sau altceva, un simplu cordon lat care se leaga pt o funda mare. am sa pun poze sa o vedeti. si ca pret...200 ron.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Am vazut ca vorbeati de casa giulia de la iasi , sediul lor e in Botosani, fac si rochii la comanda, dar dureaza 3 saptamini plus probele de rigoare. au in magazin materiale o NEBUNIE!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
BraveGirl spune:
Carrye- in septembrie, in Rhodos pe partea de vest a insulei, unde e Ixian, te spulbera vantul. Iti recomand sa mergi pe partea de est a insulei. Eu am stat la Palladium.
==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu
Carrye spune:
Fetelor! Dezamagire totala! Am batut azi tot mall-ul ala din Baneasa cat e el de mare si absolut nimic!!! Ce Irina Schrotter, ce Karen Millen, nimic! La Karen Millen, aveam atata speranta. Nici un model din cele de pe site, numai tampenii. In restul magazinelor nici o rochie de ocazie. Iar la Irina a incercat unu sa imi vanda o rochie de 800 lei care era draguta, n-am ce zice. Dar nimeni nu ma convinge ca o rochie scurta si plina de paiete este potrivita pentru o nunta. Asa ca o sa mor cu rochia aia in brate decat sa fi dat banii pe cine stie ce porcarie. Concluzie: teapa! Nici o rochie frumoasa.
Multumesc pentru sfat, Brave Girl. Am sa iau in considerare probabil, o alta perioada pentru ca hotelul ala mi se pare foarte frumos.
White Pisana, o sa o caut. Ti-am inteles explicatiile. Pup