Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Unboticutz- rochiile sunt in jur de 20 de mil. Au unele numai dantela si acelea erau putin mai scumpe. Sora mea a luat rochia de la targul de nunti redusa, cu 17 mil. Cea mai scumpa rochie pe care am vazut-o eu in magazin era parca 27 mil. Nu m-am uitat sa vad cat erau si cele facute de ei, nu importate.
Am vazut niste modele care-ti taiau rasuflarea, asemanatoare cu cele de la Pronovias, Lasposa.

==========
Corina

multumesc! felicitari pentru sarcina!

pentru cine mai doreste rochii de ocazie, va puteti arunca un ochi si aici:

http://www.decosta.ro/catalogproduse/rochiideocazie/35/

mie mi-au placut cateva.

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Carry,despre nunta asta era vb?!:
http://www.cancan.ro/2008-06-02/Seful-Elenei-Basescu-s-a-casatorit-la-Snagov.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, despre aceasta nunta a fost vorba :) Cat despre masa Elenei Basescu pe malul apei a fost la fel ca celelalte, pe malul apei. In fine, presa, ca de obicei trage concluzii.
Iar spectacolul de lumimi...cine a vazut fantanile din Barcelona stie despre ce este vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrye am sa ma las pe mana coafezi....pana la urma.....deja mi-e greu de nunta asta si abia astept sa treaca...
apropo de link-ul din cancan, in poza nu seamana rochia elenei cu cea descrisa de tine....s-a schimbat si ea intre evenimente(primarie, biserica si restaurant)?

bravegirl f frumoasa arata rochita ta....partea de sus e gen corset? are si ceva peste(manechinul vad ca are ceva pe umar).

ellinia vrei tinute diferite si la primarie si la biserica?? ca la nunta inteleg...rochia mea e destul de vaporoasa(cu bratelute, satin si voal pe deasupra) asa ddin cate am simtit-o eu de cate ori am luat-o pe mine...acum sa vedem si la nunta....

anymony concediu placut si bronzare placuta.....poate iti gasesti ceva timp de shopping in concediu

Mergi la inceput

Nu. Poza aia n-are nici o legatura cu restul articolului. Este din alta parte. Oricum, ei erau casatoriti civil de anul trecut, ea fiind musulmana, este foarte complicat. Si nu ar fi putut sa locuiasca impreuna daca nu erau casatoriti. Biserica au facut-o sambata dimineata, doar cu familia, la tatal lui acasa la Baneasa. N-a fost Elena Basescu.
Oricum, presa n-a avut acces. Desi daca stau sa ma gandesc acum, imi amintesc niste barcute care se tot "plimbau" pe lac...
Din pacate, Elena i-a "platit" pe cei de la CANCAN sa scrie despre ea. Si vorba lui Vlad, i-au facut-o, ca au scris ca el e seful ei. :P
Si nu este.
Arleena, cand e nunta? Parca in august?
Anymony, nici eu nu vreau rochie neagra. Mai am o nunta pe 14 iunie la Mamaia si imi imaginez o rochie lunga si vaporoasa, colorata. Am probat ieri una la Irina Schrotter, nu arata rau, era un albastru frumos doar ca materialele rochiilor sunt atat de neingrijite...mai ales ca sunt satenate erau agatate multe dintre rochii. Pacat. Sunt tare curioasa unde o sa imi gasesc rochia la care visez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Carrye , de ce nu-ti faci o rochie la croitor?
Eu n-am fost niciodata la vreo nunta(bine , o data , dar aveam 3 ani ) , astept sa se casatoreasca cineva si sa merg si eu in premiera, asa ca sunt plina de idei pt. rochii
Mie imi place o rochie mai ...exotica , este o reclama la Campari parca , o tipa imbracata intr-o rochie de piele neagra , imitatie piele de sarpe , mulata si decoltata rau in spate

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Scumpa, am o prietena care isi face rochie la croitor pentru ca ea poarta 35 la pantofi, este foarte micuta si nu isi gaseste nimic...Si are dureri de cap cat are de alergat. Si inca s-a chinuit sa gaseasca o croitoreasa care sa o primeasca si dupa 6 seara cand termina serviciul. Ca mai nou se poarta programul 9-18 cu pauza de masa. Si abia astept sa vad ce ii iese ei, sper sa fie totul ok.
Mie mi-e groaza sa alerg dupa materiale si tot felul de accesorii. Plus ca sunt cu multe restante, diferente si o licenta pe cap.
Am sa imi incerc norocul prin magazine, sper din tot sufletul sa gasesc o rochie.
Am primit una din cele 2 poze pe care le am si eu de la nunta, cu aceeasi rochie din motive de siguranta. Nu stiu de ce eram asa serioasa...Oricum, sper sa fac rost de la mire de dvd cat mai curand. Ca au avut vreo 5 fotografi.
http://picasaweb.google.ro/boterson/Snagov/photo?authkey=cCbtqBiLtu0#5207981612375403682

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Serioasa, da...dar dulce foc!Inca o data iti spun ca frumoasa mai este rochita...are un model special in parte de sus care imi place tare!

Bafta la examene si licentza!...aaa si la gasit alta rochita

ps:dl din poza era mirele sau prietenul tau, Carrye......e dragutz..deasta intreb..

Pupici!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
03.06.....fix :) 58,0 kg
ma simt atat de bine :)

TARGET 57 kg!! until 7 iunie!!

Mergi la inceput

Sa fie scumpa! Ca am nevoie!
Dl. din poza este iubitelul meu, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by arleena

bravegirl f frumoasa arata rochita ta....partea de sus e gen corset? are si ceva peste(manechinul vad ca are ceva pe umar).

Multumesc. Rochita e gen corset si nu are nimic pe deasupra.

Carrye- mie imi mai plac f mult rochiile de la Casa Giulia.Fac niste rochii vaporoase, din matase satinata, absolut superbe. Au fost la Fashion Week. La urmatorul drum in Iasi sigur trec pe la ei sa-mi iau o rochie pt ca mai am vreo 3 nunti.(http://www.casagiulia.ro/rochii-mirese/?Stiri_Mondene/BFW_2008)

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput