2% fffffffff imp.

2% fffffffff imp. | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Salve!
Anul acesta, pentru ultima oara, avem sansa sa decidem unde pot merge 2% din impozitul pe care statul ni-l opreste din venituri. Este vorba de a completa un formular f. simplu cu datele personale si datele fundatiei catre care vreti sa mearga banii respectivi, de a atasa o copie dupa fisa fiscala pe anul 2007 primita de la angajator, de a trimite prin posta aceste acte la Directia Financiara de care apartinem
Termenul limita este 15 mai!!!

Mai multe date gasiti pe site-ul
www.doilasuta.ro

Mie, personal, mi se pare demn de atentie proiectul fundatiei Scheherezade care reface sectia de tratare a cancerului la copii de la Spitalul Marie Curie (Budimex):
http://www.doilasutamariecurie.ro/campania.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si inca o fundatie non-profit, Asociatia UpDown care (dupa cum singuri se descriu) are "misiunea de a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu Sindrom Down, prin sprijinirea si promovarea integrarii in comunitate a acestora. Asociatia promoveaza interesele, dezvoltarea si integrarea sociala a persoanelor cu sindrom Down"

http://www.updown.ro/ si http://updown.ro/dl/formular_230_up_down.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La anul nu vom mai putea da cei 2% unui ONG?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

daca am fost in CIC pana in dec 2007 banuiesc ca nu se mai poate vira, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

Anul acesta, pentru ultima oara, avem sansa sa decidem unde pot merge 2% din impozitul pe care statul ni-l opreste din venituri.

Cum adica "pentru ultima oara" avem sansa asta?

Eu am directionat deja 2% din impozit catre Valea Plopului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Datele despre Fundatia "Pretuieste viata"
Sediul in Str Siriului nr. 13, bl. 16E, sc. A, et. 1, ap. 4, sector 1, Bucuresti, CIF 23295261, avand contul nr. RO85BRDE445SV02177074450, deschis la BRD , Sucursala DOROBANTI, pretuiesteviata@gmail.com.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

"Pentru ultima oara" pentru ca la anul toti banii din impozite se vor duce la fondul de pensii.
Este ultimul an cand se poate face acest gest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Nu stie nimeni daca pot vira cei 2 % daca am fost in CIC pana la sf lui decembrie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

roxanal, nu poti vira banii pentru perioada in care ai fost in cic. din pacate.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov

"Pentru ultima oara" pentru ca la anul toti banii din impozite se vor duce la fondul de pensii.
Este ultimul an cand se poate face acest gest!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

cred ca ai o informatie gresita. cei 2 % care merg la pensii ( pensia privata obligatorie,pilonul 2 ) sunt doar 2 procente din contributia pe care oricine, oricum o platea la CAS ( casa nationala de pensii) si nu are absolut nici o legatura cu cei 2% din impozitul platit de noi pe care-i putem directiona catre o organizatie non-profit ( fundatie ). e doar o coincidenta de cifre, dar repet, nu are nici o legatura una cu cealalta.
si iar o informatie eronata: nu este adevarat ca de anul viitor toti banii din impozite vor merge la pensii.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput