Spalatul pe cap - o mare problema!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am citit tot ce ati scris la acest subiect

m-am regasit in descrierile multora din voi.Ma gandeam ca e doar o problema a noastra dar vad ca sindromul "nu" la baita e destul de raspandit.Nu ca m-ar ajuta asta prea mult dar am gasit aici ceva idei pe care am sa le incerc

Pe langa tot ce s-a scris la acest subiect noi mai avem o problema legata de baita-nu suporta apa calda,dupa ea ar tebui sa o spal in apa ca de vara si asta aduce un stres in plus mai ales cand e vorba de spalat pe cap

Pe cap nu i-a placut niciodata sa o spal dar de vreo 2 saptamani e disperare si la spalatul pe corp.Cumva stiu de la ce i se trage:odata cand era in cada s-a dezechilibrat putin,nu a cazut dar s-a speriat si ma gandesc sa incerc in baliuta poate are ceva doar cu cada.
Mai urmaresc subiectul si poate mai apar idei,deocamdata am cateva de incercat

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna !

metoda folosita de supernanny este ok (prosopel pus pe cap, in jurul fruntii, ca un fel de turban).
a incercat cineva cu ochelarii pentru inot ? am auzit situatii in care copilul a fost super-incantat, facea pe urma explorari subacvatice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vad c-a revenit subiectul pe prima pagina.
Si la Ana merge f. bine ideea cu prosopelul pus pe frunte. Deja o aplicam de 3-4 luni si e ok. Succes si voua sa gasiti solutia optima!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Salut fetelor , la fel am patit si eu cu fetita cu spalatul pe cap ,tipa de ne auzea tot blocul si asta de mica ..nu i-a placut deloc la baie si asta pana cand m-am gandit sa o pun sa isi tina un prosopel la ochisori . Acum avem 6 ani si am invatat-o sa stea intinsa pe spate in cadita si cu capul pe dunga de la cadita si asa o spal sau in picioare la marginea cazii din baie cu dusul . O ud , ii dau cu sampon si apoi o limpezesc cu dusul . Asa ii place cel mai mult ca sta cu capul aplecat si nu ii vine apa in ochisori . Va pup si va doresc numai bine.
Adela si Maria-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

am citit tot ce ati scris la acest subiect

m-am regasit in descrierile multora din voi.Ma gandeam ca e doar o problema a noastra dar vad ca sindromul "nu" la baita e destul de raspandit. Nu ca m-ar ajuta asta prea mult dar am gasit aici ceva idei pe care am sa le incerc si sper sa aiba succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Andrei are 2,4 ani si de la inceput am folosit cadita cu forma ergonomica. E super, pentru ca sta ca-ntr-un fotoliu, cu capul ca la coafor, si am grija sa-l anunt sa inchida ochii, si sa nu-i ajunga apa pe fata. Mai maraie un picut, dar accepta spalatul pe cap...

Oricum cadita e super!

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

la noi a trecut...relativ problema. M-am chinuit mult mai ales ca Ana mea cea mica are probleme si cu spasmul hohotului de plans, si cand intram in baie si o atingeam pe cap...incepeaaaa

Insa, sa zicem ca am fost mai norocoasa....avand 2 fete am inceput sa o bag in baie cu cea mare care nu are nici o problema cu spalatul la cap...si usor usor a inceput sa accepte.

Am incercat si eu cu prosopul...nik, cu papusile...nik, am luat-o inclusiv cu mjine in baie sa ma spele ea pe mine pe cap...nik

La mine a tinut cu sora-sa...si asa a acceptat si dusul.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput