Spalatul pe cap - o mare problema!
Raspunsuri - Pagina 6
dastefa spune:
am citit tot ce ati scris la acest subiect
m-am regasit in descrierile multora din voi.Ma gandeam ca e doar o problema a noastra dar vad ca sindromul "nu" la baita e destul de raspandit.Nu ca m-ar ajuta asta prea mult dar am gasit aici ceva idei pe care am sa le incerc
Pe langa tot ce s-a scris la acest subiect noi mai avem o problema legata de baita-nu suporta apa calda,dupa ea ar tebui sa o spal in apa ca de vara si asta aduce un stres in plus mai ales cand e vorba de spalat pe cap
Pe cap nu i-a placut niciodata sa o spal dar de vreo 2 saptamani e disperare si la spalatul pe corp.Cumva stiu de la ce i se trage:odata cand era in cada s-a dezechilibrat putin,nu a cazut dar s-a speriat si ma gandesc sa incerc in baliuta poate are ceva doar cu cada.
Mai urmaresc subiectul si poate mai apar idei,deocamdata am cateva de incercat
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
CorinaDani spune:
buna !
metoda folosita de supernanny este ok (prosopel pus pe cap, in jurul fruntii, ca un fel de turban).
a incercat cineva cu ochelarii pentru inot ? am auzit situatii in care copilul a fost super-incantat, facea pe urma explorari subacvatice...
miflore spune:
Vad c-a revenit subiectul pe prima pagina.
Si la Ana merge f. bine ideea cu prosopelul pus pe frunte. Deja o aplicam de 3-4 luni si e ok. Succes si voua sa gasiti solutia optima!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
ivanoiuadela9 spune:
Salut fetelor , la fel am patit si eu cu fetita cu spalatul pe cap ,tipa de ne auzea tot blocul si asta de mica ..nu i-a placut deloc la baie si asta pana cand m-am gandit sa o pun sa isi tina un prosopel la ochisori . Acum avem 6 ani si am invatat-o sa stea intinsa pe spate in cadita si cu capul pe dunga de la cadita si asa o spal sau in picioare la marginea cazii din baie cu dusul . O ud , ii dau cu sampon si apoi o limpezesc cu dusul . Asa ii place cel mai mult ca sta cu capul aplecat si nu ii vine apa in ochisori . Va pup si va doresc numai bine.
Adela si Maria-Luiza
magdalena76 spune:
am citit tot ce ati scris la acest subiect
m-am regasit in descrierile multora din voi.Ma gandeam ca e doar o problema a noastra dar vad ca sindromul "nu" la baita e destul de raspandit. Nu ca m-ar ajuta asta prea mult dar am gasit aici ceva idei pe care am sa le incerc si sper sa aiba succes.
andruskandu spune:
Andrei are 2,4 ani si de la inceput am folosit cadita cu forma ergonomica. E super, pentru ca sta ca-ntr-un fotoliu, cu capul ca la coafor, si am grija sa-l anunt sa inchida ochii, si sa nu-i ajunga apa pe fata. Mai maraie un picut, dar accepta spalatul pe cap...
Oricum cadita e super!
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
brianamica spune:
la noi a trecut...relativ problema. M-am chinuit mult mai ales ca Ana mea cea mica are probleme si cu spasmul hohotului de plans, si cand intram in baie si o atingeam pe cap...incepeaaaa
Insa, sa zicem ca am fost mai norocoasa....avand 2 fete am inceput sa o bag in baie cu cea mare care nu are nici o problema cu spalatul la cap...si usor usor a inceput sa accepte.
Am incercat si eu cu prosopul...nik, cu papusile...nik, am luat-o inclusiv cu mjine in baie sa ma spele ea pe mine pe cap...nik
La mine a tinut cu sora-sa...si asa a acceptat si dusul.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...