Pate de ficat Scandia-Atentie

Pate de ficat Scandia-Atentie | Autor: julia23

Link direct la acest mesaj

Fetitei mele ii place f mult pateul de ficat.
Eu ii dau f rar pate de ficat cumparat,de obicei ii fac eu din ficatei proaspeti.
Ieri a vrut sa manance pate si i-am spus sotului sa cumpere o cutie ca nu aveam in casa ficatei.
A cumparat Scandia pate de sibiu de pui la cutie.
Am desfacut cutia si am pus pe paine-iar atunci stupoare-in pate erau niste viermi albi micuti.
Acum vreau sa ma duc sa fac reclamatie,dar nu stiu unde mai intai,la magazin sau direct la Opc.
Un lucru e sigur,in viata mea nu mai cumpar pate de ficat,indiferent de firma producatoare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Dezgustator.
Mergi direct la opc cu pateul, eu zic ca e vina producatorului,poate nu era ambalat corespunzator ori materia prima nu era ok...Asta doar daca in magazin a fost tinut in cine stie ce conditii...Cei de la opc ii verifica si pe unii si pe altii.
Dar sa nu lasi asta deoparte,du-te la opc, sa nu mai pateasca si altii ca tine...cel putin vor retrage marfa din acel magazin.

ps eu nu mai cumpar demult pateu ,si eu acasa il fac din ficatei proaspeti,si ce-am citit acum e un motiv bun sa continui asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

mergi la opc. nu i ierta.

pisica lui frate meu a murit dupa ce a mancat pate de ficat vreo 2 ani (numai pate vroia, nu accepta mancare de pisici). cred ca asta zice mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

bleax, mergi la OPC...
si mie imi placea mult pate-ul cand mancam si carne, acum numai vegetal

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Ai dreptate casnd spui ca nu mai cumperi de la nicio firma, pt ca oricat de proaspete ar fi ingredientele, pateul cumparat contine oricum o gramada de porcarii (la propriu).

Mai rau e ca se da copiilor la gradi - poate ca ar trebui sa gasim o modalitate de a protesta impotriva acestui lucru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

pisica lui frate meu a murit dupa ce a mancat pate de ficat vreo 2 ani (numai pate vroia, nu accepta mancare de pisici). cred ca asta zice mult.

fratele tau statea la casa sau la bloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Anca.Diana

fratele tau statea la casa sau la bloc?

N-am prins spilu'.
Care-i faza?

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu prea inteleg cum functioneaza.
Poate ca magazinul de unde ai cumparat nu a pastrat cum trebuie conserva, poate e prea veche? In cazul asta nu trebuie sa reclami magazinul?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si mie imi place mult pateul, dar daca citesti ce contine, renunti la felul asta de mincare. Cel mai tare a fost cind am cumparat un pateu de ficat de gisca si am vazut (acasa) ca avea 2% ficat!!!!! Nici ala facut din ficat mai ieftin nu are prea mult ficat, asa ca denumirea de pateu de ficat nu are nici un sens! Oricum, copilul meu nu o sa se atinga de asa ceva si de vreo 2 ani am renunat si noi sa mai cumparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

si noi care mereu mancam pateu de ficat.Gasisem anul trecut unu cu verdeata,foarte bun de altfel,nu mai retin marca,acum insa l-au scos.Mai bine....renunt de tot.Mergi la OPC insa nu inainte de a mai cumpara o cutie de la acelasi magazin.Poate conditiile de depozitare ale magazinului nu au fost bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by Mirrella

Dezgustator.
Mergi direct la opc cu pateul, eu zic ca e vina producatorului,poate nu era ambalat corespunzator ori materia prima nu era ok...Asta doar daca in magazin a fost tinut in cine stie ce conditii...Cei de la opc ii verifica si pe unii si pe altii.
Dar sa nu lasi asta deoparte,du-te la opc, sa nu mai pateasca si altii ca tine...cel putin vor retrage marfa din acel magazin.

ps eu nu mai cumpar demult pateu ,si eu acasa il fac din ficatei proaspeti,si ce-am citit acum e un motiv bun sa continui asa.

Clipe din viata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=27" target="_blank">laspital si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">fetita mamei

Banuesc ca e pateu in conserva de tabla....indiferent in ce vagauna il stoca vanzatorul nu aveu cum sa intr viermii in conserva. Iar dac prin absurd au intrat inseamna ca nu a fost conserva bine etansata in fabrica.....deci tot producatorul e vinovat
Mie imi place la nebunie pateul si mancam in prostie d'ala din reclama cu porcu albstru....nu-mi mai aduc aminte cine il facea.
Din pacate acu doi ani cand am fost in .ro am vrut sa mai mananc dar era oribil....parca era un zgarci in gelatina.....nu se intindea deloc, se taia felii .....scarbos la gust

Ina

Mergi la inceput