Pate de ficat Scandia-Atentie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu am noroc - copilul mananca ficat fiert, nu e nevoie sa-l fac pate...

dar nu pot afirma ca el nu va pune niciodata gura pe asa ceva, sau pe alte nenumarate prostii care se comercializeaza bine-mersi, ba mai si scrie pe eticheta "special pt copii" ...

poate doar cat am sa-l pot eu controla / cat voi putea influenta ceea ce mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

, Mergi neaparat la OPC, nu amana treaba asta, sa intrii sa ne dai vesti cu ce rezultat ai venit de acolo.

Fetelor care ziceti ca faceti pateul in casa, da-ti-mi si mie va rog o reteta de pate facut in casa, fata mea adora pateul, din pacate eu nu stiu nici o reteta pt. a-l prepara in casa iar fetita mea e moarta dupa el, desi ii dadeam destul de rau acum dupa ce am citit cu siguranta nu ii voi mai da deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

si eu as vre reteta de pateu facut in casa. Din ficat de cumparat sau din gospodarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu stiu reteta doar din ficat prajit/fript: se prajeste, se da prin masina, se amesteca cu unt si condimente (piper, sare, etc) si gata. Presupun ca si din ficat fiert se face tot cam asa.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by logam

si eu as vre reteta de pateu facut in casa. Din ficat de cumparat sau din gospodarie?

Acu vezi tu ai cui ficati ii folosesti! Noi cumparam ca cei din gospodarie sunt treminati deja

In principiu reteta de la croco21 e ok, doar ca mai bine iese cu ficat fiert in lapte si ca sa nu pui unt prea mult sa nu iasa prea gras poti pune lapte !
Ficatul merge pasat cu furculitza ca sa nu mai murdaresti masina pt 3 ficatei...

Julia23 ai fost la Opc?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Julia ai fost la OPC? Ce ai rezolvat?

Reteta de pate de ficat: 3 ficatei de pui se fierb bine in apa/lapte si cand sunt fierti se paseaza bine cu furculita. Se adauga un galbenus fiert tare, un cubulet de unt si o lingura de smantana. Pentru copii mai maricei se poate adauga si o jumatate de ceapa mica data pe razatoare sau taiata fin fin fin. Bineinteles ca se mai pot adauga, in functie de fiecare, sare, piper, condimente sau de ce nu chiar masline taiate fin sau ardei taiat maruntel etc.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaidareb spune:

Salut. Sunt ingrozita de ceea ce aud, dar din cate stiu o conserva etansa nu are cum sa contina viermi, mucegai sau alte minuni. Eu consum foarte des conserve, tocmai din cauza aceasta, dar sunt atenta in momentul in care cumpar conserve ca acestea sa fie integre(nelovita, cu cheita lipita de capac) astfel incat aerul sa nu patrunda in cutie si sa deprecieze produsul.
Anaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

O fi rezistenta cutia aia de tabla,dar daca o pui 5 ore la 40 de grade si apoi o bagi un pic la rece,oare ce se intampla?
Ar trebui comasat acest subiect cu cel cu laptele ,ca tot asa se procedeaza.Pac subiectul,apoi pa ,nu aveti decat sa ghiciti singuri ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

De curiozitate, conserva de pate era in termenul de garantie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Am facut si eu aseara pate dupa reteta Alinutzei...rapid si foarte bun. Nu cred ca voi mai cumpara pate de acum in colo.

Anca

Mergi la inceput