Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Vikinga, vorba lui Carmen: esti de coma! Am ras de m-am rupt, acum la 6 diminneata!
Multumesc ca mi-ai inveselit ziua!
Carmen, tu vrei sa fie cu ochi?
Tzuni, bine ai facut ca ai scos pozele cu Mari de la semnatura; le-am vazut pe cele cu gimnasta! Mai, da tare frumusica mai e! Sper si eu sa se rezolve problemele cat mai repede sa te linisteti un pic!
Carina, eu tot nu am inteles; toate minunatiile de retete si poze culinare pe care le postezi sunt low-calorie? ori ne faci doar in ciuda?
Vikinga spunea sa postam meniurile zilnice sa ne inspiram una de la alta, dar nu ar trebui sa scriem si caloriile macar orientativ, sa stim cum stam?
Zuzi, ii doresc multa sanatate soacrei tale, sa se faca bine cat mai repede! iar tie multa putere sa treci peste perioada asta!
Justasmallkiss, ti l-as lua cu placere pe Dodo, ca e tare frumusel, dar din pacate eu detin doar un apartament, si nici timp sa-l scot la plimbare nu as avea. De abia ma descurc cu copilul! Ce crezi ca al meu nu ar vrea? De cand ma inebuneste ca vrea si el un catelus sau o pisicuta! Poate daca ne-om muta candva la casa, dar e posibil ca atunci Andrei sa fie deja mare si sa vrea alt fel de pisicute!
Gusta, mephala, Hcclara, Delidana, Olo, Carmen, Violeta, Criscosty, Claudia, Dordia, Mik, Crys, Rolo, An_k, Anky, Sabina, Ioana, Puskin, Hopes, Liris, si restul fetelor (ca altfel nu mai termin pana maine!), cate un de la mine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Laura, multumim, servesc un ceai verde. Cum te mai simti?

Tzuni, vazut poze cu Meri cea frumusica! Referitor la fratior/surioara, cine stie de unde sare iepuroiul?

Louisea, tinem pumnii in sesiune, bafta multa!

Anda, minunata zebra! Blatul alb e bezea?

ma duc sa gatesc pieptul de pui, sa-l hranesc pe cel mic si revin.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas
Am revenit din preumblari dar ieri nu mi-a mers DC-ul.
Nu dau raportul azi, ca sunt o GRAAAAASA. Am mancat ca un purcel in perioada asta.
Am mult de lucru ca tin locul sefei dar promit ca revin si postez cateva poze mai incolo.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
raport: 67.7

Laura, mi-a prins bine pupicul tau... cum te mai simti? esti mai bine? pe cand e mutarea, luna viitoare deja?
rolo, Laura, nici eu nu puteam ieri sa deschid pag. despre copii, ii dadeam cautare pe google si asa reuseam!
Tzuni, e frumusica foc Meri si mie imi seamana cu tine!
louisea, bafta in sesiune!
Zuzi, pai e nasol, vorba aia sunteti si voi tineri, pana nu se pune pe picioare nu puteti face mai nimica ca sunteti legati de ea! tinem pumnii sa isi revina odata!
Anda, ce ne faci de dimineata cu atatea bunatati!!!
Carmen E. tu ce vrei? cu ochi sau nu? pai parca aveai sterilet, sau nu?

Sanatate puilor bolnavi!!!

ma duc la treaba mea!
va tzucalesc si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

sunt varza de racita, n-am dormit aproape deloc si ma simt de m-as ascunde adanc sub birou; din pacate nu pot

Sunt insa mandra sa raportez ca aseara am facut 35 de minute de gimnastica; am facut partea de cardio de incalzire si partea de saltea, cu exercitii intense pentru abdomen, coapse si fund. As fi facut si partea de tae-bo efectiv, dar era tarziu, lumea in casa dormea si e partea "zgomotoasa"...

Raport: 63,2 - adica -600 grame.

Mi-am schimbat si semnatura, ca sa ma impulsionez si sa va inspir si pe voi!

Salut pe toata lumea cu drag, urez multa rabdare si putere lui Zuzilici si ling de zor ecranul cu imaginea prajiturii Andei.

Meniul pe azi nu prea il stiu; la MD am mancat doua felii de paine graham prajite cu branza de vaci cu 0,2% grasime si un cappucino cu o lingurita de zahar.

La pranz o sa vad ce gasesc la restaurantul de la noi din cladire, dar imi planific carne (peste/pui) cu salata si un iaurt.

Revin. Imi pica gatul de durere....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
eu sunt caklcata de tren
azi noapte mi-a venit ciclul, dupa un an jumate de lipsa. Pfiuuu, nu-i duceam deloc doru!
asa ca azi nu ma cantaresc, dar m-am cantarit ieri dimineata oricum, aveam 69,, de fapt un pic sub, dar sa zicem 69.

Copiii sunt mai binisor, dar ma solicita nonstop, asa ca fug.
pusi.

PS la impachetare n-am fost , evident:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adevarat a Inviat.

Raport 59O mare vaca de olanda da asta e nici nu ma mai obosesc sa ma gandesc ca m-am cam saturat de totate.

Anda frumos tortu si deja mi-a trecut idee de slabit numai am vointa si m-am cam saturat.

Carmen sigur nu vrei sa auzi meniul meu de ieri.

Tzuni vazut poze de Meri frumos.

Zuzilici da medici ce zic ca o sa mearga sau sperati voi ca se va face bine.Nasol asa situatie.

Carmen E a nascut cumatra.

Claudia ce treaba faci azi.

Vik lasa ca eu m-am bronzat cu un tricou pe mine.

Cuscra te-ai tuns?

Louisea si Delia bafta la invatat.

Laura cum mai stai cu sanatatea.

Ioana eu nu aveam atata rabdare sa spal cainele.

Gabriele si eu incert sa cumpar multe produse bio.

Revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata
Raport 65.8
No comment

Astept noul concurs. Ma inscriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si acuma poze cu gradina si casuta copilului

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Vizionare placuta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Laura: unele sunt light, altele nu (dar imi plac si vi le arat si voua). Nu o sa o mai fac daca va deranjeaza. O sa va spun doar de retetele light (daca vrea cineva, daca nu, asta e).
Carmen: nu e blat de bezea - e blat chifon (ca cel de pandispan aproximativ).
Mie mi-a placut extrem de tare blatul de rulada din tort, asa ca azi dimineata am facut unul pentru mine si l-am transformat in tiramisu. Am pus si reteta pe blog - http://andaoana.blogspot.com/2008/05/almost-tiramisu-light.html
E light, al meu are 455 cal tot.
Lou: ma bucur ca ti-au placut. I-ai facut cu indulcitor pana la urma?
Meniul de azi:
5 feliute de almost tiramisu (125 grame - 140 de cal)
scoici catalane (cu sos de rosii) - 250 de grame - 200 de calorii
paste cu branza - inca nu stiu calculul. Il trec diseara + pepene rosu si 2 felii de praji
Raport:
54kg, +200g

O zi buna va doresc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput