Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni sa stii ca m-am gandit la asta dar la cum te stiu de ocupata am crezut ca n-ai avut timp sa le vezi. Multumim de complimente.
Imi place de Meri gimnasta. Si vad ca i se increteste parul Si dintisori arata superb. Ai o minune de fata.
Spune-mi ai mai masurat-o in ultima vreme?

Isabella la 2 ani avea exact 86 cm. si 12 kg. Ceea ce nu-i rau pentru o fata. 1.70 s-au pe-acolo mi se pare foarte bine.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2935289950030350511dVpOjg
Asta e minunatia de zebra cake la care am lucrat ieri. O sa pun si reteta pe blog cand imi fac putina vreme ca e multisor de explicat la ea.
Multumesc de sfaturi tuturor.
Zuzi: m-ai facut sa rosesc zau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hola fetelor! Is prin zona si eu, nu am mai intrat de vineri pe net, mai citesc din urma si revin.Ceva intersant intre timp? Slabiri spectaculoase, disparitii subite de celulite:)?Hcclara am vazut costumul ala, frumos rau! Mi-am luat un monokini din asta de la mango, negru, frumos rau pe manechin, pe mine insa cam naspa. Asta e, am unul intreg de rezerva:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen of..sa fie numai muci, mai ales ca dabea ati scapat de febra.
Tzuni ce gimnasta frumoasa si creata....sper sa se rezolve curand problemele cu adoptia si sa fiti pe deplin fericite.
Gabi sanatate, ai grija de tine.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Aseara ne-am intors foarte tarziu si nu am mai intrat, iar azi a fost o zi infioratoare la servici. Mi-a iesit pe nas ziua de vineri. Va dati seama daca imi luam toata saptamana...

La Brasov vremea s-a indreptat "of course" duminica dupa-amiaza, ca tot plecam noi la Bucuresti. Asta este, macar ne-am odihnit!

In schimb am mancat ca o purcica (sora-mea este o mare gospodina, la fel ca mama, asa ca nu am putut rezista ). Asa ca maine imi voi lua sigur un pucelus. Merit asta. Azi aveam, binenteles, 65.5 kg (nu cred ca m-am ingrasat 2 kg, dar cantarul atata arata, probabil este si retentia de lichide). Este adevarat ca nu am iesit afara dimineata, asa ca vedem maine dimineata cat avem. Dar nu-i nimic, voi reveni la kg dorite (63 kg), in ceva timp. Nu vreau sa ajung brusc, asa ca o sa o iau incet.

Apropo, maine dam vreun raport? (sincer eu nu as vrea, as mai amana o saptamana).

Salut toate fetele: Tzuni, Zuzilici, Carmen, Gusta, Delia, Carina-mama ce tort ai facut!, EftimieC, Criscosty, Tlaura, sora-mea Dordia, Vikinga, Anky, DianaR, Hopes, si toate celelalte fete. Imi cer scuze daca am omis pe careva

Acum va las ca mor de somn si vreau sa merg la culcare.
Va doresc o saptamana cat mai usoara si cat mai calduroasa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Scuze Carmen am revenit si am votat subiectul!

Uitasem. Mea culpa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citit din urma, pot sa rasuflu usurata ca nu-s singura grasa ramasa, am zis ca ati slabit toate in lipsa mea:) Greu fetelor, asa e..ce repede se pun si cit de greu se duc.Barbatii is mai norocosi cu ceva disciplina slabesc mai repede, din ce am observat in timp. Eu mai tin un concurs de slabit, cu un amic neamtz. Ma rog de amuzament ca nici macar la titlu onorific nu ne-am potrivi, hahah "iepurasul sexy"..imi si mi-l imaginez Ori mai rau, "sirena sexoasa in costum de baie":))Avea 110kg, s-a suparat ingrozitor cind nu l-a mai recunoscut cintarul:))) Are din ala de-i bagi numele persoanei, greutatea, virsta bla bla bla si de cite ori te cintaresti te saluta si-ti zice de la obraz ca ai cam pus ca esti prea slab, acolo si el prieten electronic Nu stiu cite persoane poate avea in memorie, dar ma rog ei sunt doi si-i ditingea bine. Ei bine si de Craciun cind s-a cintarit amicul dupa un ospat de o saptamina, in loc sa-l salute cintarul si sa-i zica doua vorbe ca de obieci, ii cere datele initiale ca sa-l stocheze in memorie ca pe un foarte proaspat nou venit:)) El se da jos se urca iar, la fel, ajunsese sa tipe la cintar "io sunt mai, nu ma recunosti!!" si degeaba. Asa ca daca pina si cintarul nu l-a mai recunoscut si-a zis ca e timpul de o dieta de bun simtz. Din ianuarie pina acum a slabit 15kg! Mai vrea inca 10 eu inca 8 kg asa ca intre noi competitia e strinsa:)Ioana chiar ca esti superwoman! De catei ce sa zic, eu am doi, is batrinei de acum fac afara dar si asa trebuie plimbati, spalati pe labute dupa. Nu-i usor cu ciini si copii dar sunt si parti bune. Mi-e greu cu ei dar nici fara ei nu as putea. Asa ca trag inainte!Carina m-ai surprins placut! Ma simt mindra ca te inspiri din meniurile mele! Ale tale intotdeauna sunt variate si f inspirat alese. Acum citesc cu interes meniurile Gabrielei. Apropos si eu incerc sa cumpar pe cit se poate produse bio, e mare lucru! Mai ales pt copii, dar si pt noi. Am gasit niste capsuni bio...un deliciu! Ca pe vremuri cind eram copil.Chiar asa fetelor, postati meniurile zilnic, daca se poate seara ori cind va vine bine dar sa fie si MD si P si C in acelasi mesaj, e mai usor de urmarit si mi se pare o idee buna, ne mai inspiram una de la alta. Putina variatie si dietele nu-s asa de greu de dus. Mephala, aproape ca m-ai ghicit:) Nu am fost in disco, o las pe sapt care vine, dar un party tot s-a lipit de noi ca nu se putea altfel. Am fost pe mare cu gasca noastra cu barcile, eu m-am bronzat cu ochelari, arat de milioane! Parca-s Zoro obez in varianta blondaZuzi multa putere in continuare! Cred ca ai sa slabesti la greu din cauza stresului.Sabinel drag, imi pare tare rau de puii bolnaviori...ufff pup mare pt bb gheo mititelul, tare greu e cu mucii astia mai ales noaptea. De vrei iti trimit imediat o pompita pt muci, am trimis-o la fetele de la subiectul unde scriu eu la nazdravani, din canada, america pina in ro, toate au fost supermultumite, le-a ajutat f bine si nu e agresiva cu nasucul lor mic. Sanatate multa!Salutari la toate fetele!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by vikinga
...eu m-am bronzat cu ochelari, arat de milioane! Parca-s Zoro obez in varianta blonda

Esti de coma soro
Si m-ai dat gata si cu amicul nerecunoscut de cantar.Pai cantarul meu daca ar putea sa vorbeasca, ar urla toata ziua la mine: DISPARI GRASANO
Carmen si Edi a venit de la gradinita cu o tuse dubioasa.Sper sa nu se agraveze.
Tzuni da' ce-am vazut eu acolo?Nadia reloaded
Cand e ziua de nastere a micutei tale?
Crys multumesc.Momentan am o oferta de 2luni in Italia, dar nu stiu ce sa zic.Sa vedem ce rezolvam maine.
Bineinteles ca au iesit grozave gogosile si au mers foarte bine cu gem de visine si laptic cald.
Oricum inainte de culcare Edi mi-a cerut sa fiu maine odihnita cand vine de la gradinita, ca sa-i fac pizza pe care nu i-am onorat-o azi
Anda supeeerrrr Zebra
De tare ce mi-am facut pofta cu prajitura Andei, am furat o ciocolatica cu rom de la fiu-meu si am devorat-o intro clipita.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar azi am avut niste ametelis si transpiratie rece si stare de nervi si durere groaznica de sani...O fi cu ochi??????
Fug la nani.Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar azi am avut niste ametelis si transpiratie rece si stare de nervi si durere groaznica de sani...O fi cu ochi??????

Da ai facut prostii?

Eu intrai sa va salut. Din pacate stau fff prost cu timpul liber
Am intrat in sesiune: invatat, invatat si iar invatat plus servici

Am sa revin cand ma mai eliberez

la fiecare in parte

P.s. Anda am facut macarons si au iesit super yami.. Le-am dat gata [mult prea] repede Merci de reteta!!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor frumoaselor! Ma bucur sa va regasesc!
Sunt bucuroasa ca imi merge internetul; ieri nu a mers deloc si imi venea sa !
Vad ca am de recuperat la greu, merg sa citesc din urma!
Pana atunci, un ceai, o cafeluta, ce doriti?

Mergi la inceput