MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
zambilik se poate si cu orez basmati, vezi ca este si varianta de basmati integral
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andanii
melany eu fac orez integral cu rosii si imi iese tare bun
il fac asa : pun in tigaie ceapa tocata , ardei, morcov ras (nu sariti ca e voie , cantitatea ajunsa in farfurie e neglijabila) si orezul , cand e jumatate fiert orezul pun rosii tocate destul de multe , imi place sa le simt bucati nu sa se stroseasca de tot, si la sfarsit pun frunze de patrunjel tocate (uau ce salivez deja scriind) si la final de tot eventual o lingura de ulei de masline pentru gust si binentele condimente .... sare, piper, cury, pregano fiecare dupa preferinte.
sunt putin necajita acuma si ca am fost sa imi cumpar o pereche de blugi ( am vrut sa ma binedispun la mine functioneaza faza cu cumparatul , ieri mi-am luat o bluzita si un colier si acuma voiam si blugi) ca din tot dulapul am gasit niste relicve de pe vremea cand eram cam asa , vechituri... deci trebe neaparat noi ... culmea e ca nu gasesc sa-mi fie buni, care sunt buni in talie nu sunt buni peste pulpe si care sunt buni peste pulpe sunt imensi in talie , nu stiu ce fel de slabit e asta ca tare mi s-a subtiat talia si popoul si pulpele inca-mi sunt mari
hai ca parc fiecare mesaj al meu e ca sa va indispuna , am innebunit parca.
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
Si legumele alea de la inceput se inmoaie asa fara nici un ulei?..hmmm...trebuie sa incerc. Pe mine ma interesa si daca orezul asta ca-l luati voi e tot asa "murdar"..ca la mine cand il fierbeam iesea apa maro.
Eu de vreo 3 ani imi cumpar blugi, sau pantaloni numai de la Quelle...in oras ma duc degeaba ca ma enervez cand vad ca nu sunt decat pt slabanoage ...nu ca as fi vreo matahala...
Problemele personale le discut cu propria constiinta...daca va ajuta...ca asa gasesc rezolvarea cum imi place, ajuta?
andanii spune:
ooof melany ce proasta sunt , am uitat sa mentionez ca pun si apa, normal ca trebe apa sa fiarba orezul si legumele, da ulei nu pun in mancare si mai ales la inceput sa se prajeasca, eventual pun la sfarsit putin de gust
si nu , nu e murdar orezul meu , decat cel care l-am luat de la naturisti nu stiu cum era facut dar era oribil de murdar cum spui tu ,nici nu l-am putut manca parca era cu noroi
da sa stii ca la magazin unde sunt hainele de la tcm si quelle am fost, ca in mall sau magazine smechere nici nu am ce cauta ... scolo sunt doar pentru stafidutze nu pentru moa , si stii ce e interesant ca au numere xxl, da doamne xxl care e bun pentru numarul 40-42 nu 50-52 cum ar trebui ( parerea mea)
ANDANII
kg mele
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andaniiooof melany ce proasta sunt , am uitat sa mentionez ca pun si apa, normal ca trebe apa sa fiarba orezul si legumele, da ulei nu pun in mancare si mai ales la inceput sa se prajeasca, eventual pun la sfarsit putin de gust
si nu , nu e murdar orezul meu , decat cel care l-am luat de la naturisti nu stiu cum era facut dar era oribil de murdar cum spui tu ,nici nu l-am putut manca parca era cu noroi
da sa stii ca la magazin unde sunt hainele de la tcm si quelle am fost, ca in mall sau magazine smechere nici nu am ce cauta ... scolo sunt doar pentru stafidutze nu pentru moa , si stii ce e interesant ca au numere xxl, da doamne xxl care e bun pentru numarul 40-42 nu 50-52 cum ar trebui ( parerea mea)
ANDANII
kg mele
O sa caut si eu prin alte parti orez, ca la plafar nu mi-a placut, am vazut undeva orez brun, nu l-am incercat, o fi conform?
Eu comand de la quelle si imi vin parca ar fi pe mine. Daca te masori corect au si marimi mari. Au fost acum la super promotie o gramada de articole care la pretul intreg nu le-as fi cumparat, dar asa a mers...si am luat si pt copil cateva chestii tare ieftine,acum la promotie. Am avut si noroc ca m-am uitat pe internet ca de obicei consult catalogul pe hartie si am vazut promotiile. Acum astept produsele.
melany72 spune:
M-a apucat o foameeeeeeeee.....am bagat de la o colega niste covrigei din aia mici cu susan....si mai am o ora de stat la servici...
andanii spune:
da e bun si orezul brun melany, oricum se vede pe el ca are si coaja si e mai maro.
ma gandesc sa va scriu meniul de azi ca maine o sa plec din oras tot we, o sa mai intru pe luni sa vad ce ati scris peste we , n cred ca ajungeti voi la pag 20 in ritmul asta , eheeh azi mai intru stati linistite
nu scapati de mine asa rapid
deci:
finn crisp cu lapte
un mar , trei mandarine
un cremvust, o felie de salam, coaja de paine integrala, branza telemea , rosii, ardei , ridichi ..... nu am apucat ieri sa gatesc nimica
o sa mai pap probabil iaurt si seara probabil o para, un mar , vad io, eu incerc pe cat posibil dupa 6 sa nu mai mananc decat fructe
ANDANII
kg mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Am scris un mesaj si sa duuus..
Melany m-ai facut curioasa si am intrat pe quelle. Dar la mine pb e ca habar nu am ce marime am . Cand ma duc sa cumpar ceva nu cer un nr anume , probez si iau ce-mi vine. Mi-e frica sa cumpar ceva pe neprobate. Lumea de obicei imi da haine mult mai mici ca cica imi vine...si na supriza...sunt mai umflata decat par.
Andani unde fugiti in we?
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
quote:
Originally posted by Ele
Am scris un mesaj si sa duuus..
Melany m-ai facut curioasa si am intrat pe quelle. Dar la mine pb e ca habar nu am ce marime am . Cand ma duc sa cumpar ceva nu cer un nr anume , probez si iau ce-mi vine. Mi-e frica sa cumpar ceva pe neprobate. Lumea de obicei imi da haine mult mai mici ca cica imi vine...si na supriza...sunt mai umflata decat par.
Andani unde fugiti in we?
Elena & Denisa
NOI
Nu ai si tu un cm de croitorie sa te masori?
Ca pe urma au tabelele cu marimi pe sait...daca nu, am eu catalogul.
Eu am trimis inapoi decat odata o bluza si niste pantaloni ai barbatului ca s-a incapatanat sa ia marime mai mare, cica sa nu-l stranga la burta(macar de ar avea...trilulilu ce mai!).Iti trimit banii cam in 2 saptamani. Eu cand comand iau mai multe ca sa se mai amortizeze din cheltuielile de colet (care acum sunt 15 ron) si imi aduce curierul pachetul la usa.
Costumele de baie le-as incerca...dar mie imi trebuie ceva teapan in partea de sus...si numai la triumph gasesc. Nu stiu cum or fi alea Maritim. Dar cum de abia mi-am luat anul trecut unul din 2 piese mai sporty...si il am si pe cel de acum 2 ani, intreg...anul asta zic pas ca nu ma tine portofelul..
Incearca odata si pe urma e mai usor sa te orientezi...de ex eu am 44 la pantaloni si 46 la bluze...
andanii spune:
ele plecam maine dimineata la pitesti, are copilu concurs .... si ne intoarcem dum noaptea, o sa facem destul de mult pe drum
depinde fff mult de croi, nu ma pot baza pe numere nici eu , la unele firme mi-e bun 42 iar la altele nici 48 macar ...
ANDANII
kg mele