MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
canne-marie spune:
Andanii vezi ca ai este joi.Nu uita de listuta.
Si eu la raportul zilnic.
Aseara am papat salata de rosi dupa cum am zis.
Azi dim - 1 cana cafea cu zaharina.
Pranz - 1 copan de pui la gratar facu de mine home + salata de varza ,mentionez fara paine.
Cina - 1 pachetel de branza de vaci dietetica - 200g.
Si cam atat.;cesc fetele monti.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
canne bine ca m-ai tras de maneca sunt si eu baba uituca ce sa fac te pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
acusor spune:
Hello hello!
Eu n-am ce sa raportez, decat vreo 400 g in plus fata de tabel. Duminica dimineata eram disperata ca aveam aproape 71. Intr-adevar, nu am mancat deloc Monti saptamana trecuta dar nici sa ma porcesc. Asa ca azi eram aproape de kg din tabel.
Din pacate, am avut un eveniment la servici care s-a soldat cu prajituri. M-am tinut tare pana acum, cand am mancat 4 prajituri micute . Ce e mai rau, e ca, simt in continuare nevoia DISPERATA de dulce. Nu stiu ce-i cu mine.
Ma gandesc ca o fi de la stres. Am o gramada de examene in 2 saptamani, mama face fizioterapie si nu poate lua copilul de la cresa, in zilele de examen tre' sa ma duc peste orele la care sunt programata, tot din motive de luat copil de la cresa. Ma simt depasita .
Hai ca v-am ametit cu problemele mele .
Am vazut iar pozele. Numai fete cu "succesuri" in ale slabitului .
andanii spune:
las acusorule ca nici cu tine nu mi-e rusine , te uita si tu la poze cum erai inainte si cum esti acuma sa vezi ca inca esti bine
bafta la examene oricum
las ca le rezolvi tu pana la urma , si eu ma cred depasita de f multe ori si nu stiu cum ma ajuta dumnezeu si pana la urma le rezolv.
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
Dau si eu cu meniul de azi pe pereti:
-2 kiwi
-cafea cu lapte vegetal dar cu un cubulet de zahar ca mi s-a terminat indulcitorul (ma ajuta colegii)
-iaurt degresat cu chifle mici negre cu seminte
-un mar si o portocala
-somon la cuptor (3/4 cotlet) cu dovlecei la gratar cu sos de iaurt cu usturoi(yummy)
-un cub br. topita "la vache chi ri"
-o lingura humus
Cina o sa fie usurica, probabil ananas crud.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Rushinica....
Nu va gaseam...a doua pagina??
Nu va zic ce am mai mancat ca ma bateti...so...faceti-ma curioasa cu meniurile voastre.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
hai, mai! cum a doua pagina? pai sa luam masuri!
eu acum m-am intors de pe drum...am fost la intilnire cu mamicile din cluj, la restaurant. am mincat...o limonada...cred ca avea un pic de zahar, dar era acra rau...mie mi-a placut maxim. n-a fost o abatere foarte mare, nu?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ralu spune:
Fetele scuze ca azi nu am intrat dar am fost mai mult plecata. Vad ca ati vorbit, nu gluma!
Raportez: stagnare. Saptamana trecuta aveam 1 kg in plus (86), iar azi aveam 85,1 KG. Deci m-am apropiat de greutatea din tabel. Sa vedem joia viitoare.
VA pup pe toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirelou/Mirelou.jpg)
Mirelou spune:
Chiar asa fetele? pe a doua pagina?? Sa trecem la treaba.
Azi am mancat asa: dimineata - paine graham cu branza 0.2%, paine cu gem conform, lapte 0%.
pranz - bors de zarzavat (de ieri, si cred ca mai am vreo 2 zile de mancat din el)
niste salata de orez integral cu rosii, ceapa si castraveti.
un rest de ieri de guacamole.
cina - m-a scos soata la resto chinezesc si mi-am comandat pui cu legume pe plita incinsa si salata chinezeasca de cruditati. Foarte bun totul. Sper ca a fost si conform
, dar nu vad de ce sa nu fi fost ca am examinat eu bine ce mananc.
Va pupicesc
andanii spune:
am fost tot plecata ieri , am ajuns fff tarziu si nu am mai aprins calc, sunt intr-o pasa tare proasta , nu are rost sa va mai povestesc nimic
ieri am mancat asa:
finn crisp cu lapte
mancarica de legume scazute cu carne de curcan si iaurt
iaurt cu paine integrala
mar
slaba activitate fetelor
ANDANII
kg mele