Petitie pentru facilitarea accesului carucioarelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Am semnat si eu . Tare as vrea sa vad daca se face ceva , vb cuiva mai sus la noi nu cred ca merge cu binele...

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ce impact slab are petitia! Poate ca nu e postata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

quote:
Originally posted by OanaP

Ce impact slab are petitia! Poate ca nu e postata bine.

Este posibil sa nu fie foarte vizibil...SAu poate ca oamenii si-au pierdut speranta ca o amarata de petitie poate schimba ceva.
SUnt multi care au accesat topicul si putini care au semnat

DOAR actionand putem schimba ceva!
DAca stam si asteptam sa faca ceilalti ceva pentru binele nostru s-ar putea sa asteptam degeaba!
Trebuie sa avem macar speranta ca vom fi auziti!

Daca aveti idei in legatura cu locul unde ar mai trebui postat mesajul, va rog sa-mi spuneti. (sau postati chiar voi linkul)
DAca scrieti mesaje pe forum, messenger, etc...dati si linkul petitiei, va rog! (undeva jos, dupa ce-ati terminat de scris....)

Multumesc tare mult pentru sprijin celor care au semnat si celor care vor semna si sustine acest proiect!

O zi minunata sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

De ce ce nu faceti ceva mai violent, recunosc ca nici eu n-am semnat ,mi-e greu sa cred ca o petitie intoarce capul cuiva.Un miting de protest impotriva incalcarii drepturilor pers cu handicap ,pt ca aici se incalca niste drepturi, metroul e facut sa serveasca pe toti .Un mitting ar aduce presa, presa are mai multa putere,macar pt cateva zile se va discuta problema.

Mergi la inceput

Susur, daca faci ceva violent, e in defavoarea ta. Sau a cui face violenta respectiva. Petitia respectiva ar trebui extinsa si la trotuare (eu una pana in parc trebuie sa ma dau jos de pe trotuar cu carut cu tot de n-spe ori si sa o iau pe carosabil pentru ca soferii parcheaza pe TOT trotuarul). Eu una sunt inscrisa si pe Bucuresti@yahoogroups.com si o sa o dau si acolo la semnat.

Mergi la inceput

A, si situatia cu carosabilul e si mai naspa. Daca esti pe strada pentru ca ai fost nevoita sa ocolesti o masina parcata pe trotuar si Doamne fereste da masina peste tine, tu trebuie sa platesti daunele masinii pe care ai accidentat-o ca te aflai unde nu aveai dreptul sa fii. Esti amendata si de politie ca ai circulat neregulamentar si platesti si spitalizarea pe acelasi motiv. In timp ce individul care si-a parcat masina pe trotuar nu pateste nimic. Asta daca nu te hotarasti sa faci reclamatie la politie si sa aduci martori ca masina aia era parcata neregulamentar si o groaza de alte idiotii/birocratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Am semnat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Aku, bag si eu o intrebare, nu sariti pe mine: sinteti siguri ca afcilitatile propuse de voi pt. pers cu handicap in vederea accesului la metrou sint si fezabile? Pt. ca nu sint sigura dpv al rezistentei structurale ca se pot face asemenea modificari,introducerea unor lifturi subterane nu e floare la ureche dupa ce s-a facut constructia, mai ales ca unele tronsoane se confrunta cu serioase probleme structurale, infiltratii si-atunci ramine doar un deziderat..In privinta trotuarelor si scarilor din zonele terasate din parcuri, magazinelor, de acord cu voi, se poate face ceva fara prea mare greutate.

Mergi la inceput

Dodo, eu una nu am nevoie de lifturi. Vreau sa puna macar platforme. Si sunt sigura ca este posibila introducerea de lifturi. Ca fapt divers la Casa Radio de pe Calea Plevnei au inceput lucrarile, lucrari care presupun si demolari. Vreau sa iti spun ca nu merge demolatul decat cu detonarea si detonare d'aia de ai impresia ca e cutremur. Deci cred ca metroul, o lucrare mai serioasa decat o cladire, e gandit foarte cu cap si are foarte mult potential din toate punctele de vedere. Numai daca luam in considerare ca el a fost gandit ca garniturile sa circule din minut in minut si nu la 10 minute ca acum.
In rest, sunt numai interese. Si nu ale calatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dodo
Am citit ca ar exista 2 lifturi mici la statiile Unirii 1 si la Gara de Nord.

Sa zicem ca nu as avea pretentia sa existe facilitati ca la metroul singaporez, insa n-ar putea instala la toate statiile (intrari si iesiri) macar niste benzi rulante din alea fara trepte??

Mariana 31+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput