Petitie pentru facilitarea accesului carucioarelor
Buna ziua!
Incercand sa atrag atentia asupra unor probleme de care se lovesc persoanele care utilizeaza carucioare, a luat nastere petitia urmatoare: http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html .
Urmeaza alte petitii menite sa ne faca viata mai frumoasa... :)
Sper sa beneficiez de sprijinul vostru!
Puteti intra pe linkul de mai sus pentru a vota. Procedura este foarte simpla, nu necesita completarea unor formulare interminabile!
Pentru a reusi sa strangem semnaturile necesare, va rog sa transmiteti mai departe linkul de mai sus, pe mess, mail sau alte mijloace...(bloguri, etc)
O zi minunata sa aveti!
Raspunsuri
adita spune:
am semnat, vad ca am fost prima. sper sa tina cont cei de la metrorex de petitia asta, chiar ar fi nevoie
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
susur spune:
O idee buna dar cred ca le trebuie ceva mai agresiv, un proces intentat de un nemultumit ar face multa valva si ar pagubi acuzatul de o gramada de bani.Umbla o legenda pe la noi despre unul care si-a fript limba band din cafeaua TimHorton ( foarte cunoscut brand pe aici)si a dat in judecata compania .Nu numai ca s-a umplut de bani respectivul dar acum cand dai sa pui gura pe pahar ai vreo doua avertizari " HOT",imposibil sa nu vezi.Deci cum ziceam o petitie e buna dar nu suficienta , trebuie facuta valva , cerut ajutorul presei ,strigat tare ca de obicei in Ro se sufera de surzenie .Si inca ceva mi-am adus aminte , legat de metrou, tot asa unul s-a gasit sa dea in judecata TTC adica transportul in comun local ca a pierdut statia .Omul era orb si normal ca nu a avzut cand a ajuns la destinatie.De atunci Soferul de autobuz, tramvai, metrou tre sa zica in microfon ce statie urmeaza.pentru orice exista un inceput.
M&M spune:
Am semnat si eu, dar nu stiu daca rezolvam ceva doar prin intermediul unei petitii..Totusi, sper!!!
Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mariana_1976 spune:
Foarte buna ideea cu petitiile, sper sa aiba rezultatele asteptate si sa nu se loveasca de vesnicul pretext "nu avem fonduri"...
Voi semna si eu.
quote:
Si inca ceva mi-am adus aminte , legat de metrou, tot asa unul s-a gasit sa dea in judecata TTC adica transportul in comun local ca a pierdut statia .Omul era orb si normal ca nu a avzut cand a ajuns la destinatie.De atunci Soferul de autobuz, tramvai, metrou tre sa zica in microfon ce statie urmeaza.pentru orice exista un inceput.
Eu am fost undeva unde nu puteam descifra alfabetul respectiv si nu aveam nici harta metroului asa ca tare bine mi-a prins ca la fiecare statie se anunta si in engleza.
Altundeva, am avut "placuta" surpriza sa existe lift si rampe dar, in"revizie".
Mariana 31+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
carmen77 spune:
Semnat! O idee ff buna . Aici e standard si m-am obisnuit deja cu ea ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
sanse spune:
Semnat si dat deja mai departe
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC