Cum asortez o rochie portocalie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu vroiam sa spun la fel ca si Klato, sandale argintii, merg aproape la orice si sunt de efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Accesorii? Eu as zice sa nu-ti pui bijuterii, in afara de un inel fin si cercei, rochia insasi fiind una. Dar un sal lat de 50 de cm, din matase pe umeri ar fi ceva de efect! In ce culoare? Depinde foarte mult de cea pe care o vei alege pentru pantofi si pentru geanta.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu as opta pentru auriu ,mai ales ca este o tinuta de ocazie,nu ca nu ar merge si ulterior in alte circumstante,ca vad ca se poarta.Daca rochia e simpla poti opta pentru bijuterii din aur galben.Daca e plina de detalii bijuteriile ar trebui sa fie in numar cit mai redus.Mie nu-mi plac gablonturile si cu atit mai mult cu cit e o petrecere deosebita nu cred ca e bine sa-ti pui.Distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu as pune bronz/aramiu sau auriu.
Depinde si de cat de portocaliu e portocaliu...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

iti dau un link, unde poti vedea cateva combinatii: www.heine.ch In fereastra de cautare din dreapta sus introdu Kleid orange si-ti apar variante. Sunt alt model de rochii decat cel pe care-l ai tu, dar te poti orienta pentru combinatia culori, accesorii si pantofi. Sper sa te fi ajutat macar cu o juma' de idee. Petrecere frumoasa!

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

eu as purta sandale cu toc subtire in bretelute finute de culoare crem metalizat,sau argintii. si un inel cu o floare ceva mare-mare,cercei cu acelasi motiv dar mici-mici,si un plic in culoarea sandalelor.
mult succes, petrecere frumoasa si muuuuuuulta sanatate puiutului

Mergi la inceput