Proiectul Ursici - un cadou pentru voi
Aseara am primit pentru voi o scrisoare. Am pus-o la adresa de mai jos.
www.romleas.ro/ursici
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Raspunsuri
Anina_n spune:
Ce dragut din partea copiilor si a d-rei. Octavia !
Sa foloseasca sanatosi toate acele lucruri faine !
Marius, multumim !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
karligutza spune:
ce dragut! pe cat de simplu au scris acei copilasi pe atat de coplesitoare mi s-a parut bucuria lor de atunci...! foarte frumos! pe mine m-au emotionat cuvintele lor!
p.s. multumim Marius!
karligutza
sunt mamica Adelutei
alinamoro spune:
Frumos din partea invatatoarei si elevilor.
M-a emotionat scrisorile lor si bucuria lor. Au meritat din plin darurile noastre si sunt de acord sa le mai trimitem si in toamna, eventual la inceput de an scolar.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
valentinag spune:
Mi s-au umplut ochii de lacrimi!Cand mai strangeti ma bag si eu iarasi!
Marius
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anangel_lexi spune:
Si mie mi-au dat lacrimile. Multumim, Marius!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
katty spune:
Foarte frumos si emotionant!!!
Multumim inca o data DC ca am putut impreuna sa-i ajutam un pic!!! Sper ca va exista inca o actiune similara!!! domnisoarei Octavia si copilasilor ei!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
strumphitza spune:
Foarte frumos si emotionant au scris copilasii despre lucrurile pe care le-au primit! Cum spunea si domnisoara invatatoare si mai frumos ar fi fost sa vedem intr-un filmuletz, bucuria din ochii lor la acel moment!
Oricum, sper sa se mai organizeze astfel de evenimente in comunitatea DC!
Multumim Marius!
ralcat spune:
Mi-au dat lacrimile de bucurie.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire
Cloreta spune:
Emotionant, multumim Marius
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”