Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult
Raspunsuri - Pagina 10
ellinia spune:
Buna fetele!
Nici eu n-am mai intrat de ceva timp, de fapt nici nu prea am mai zarit subiectul, si, din lipsa de timp, nu l-am mai cautat.
Intre timp mai am un pic si-mi ating targetul, in sensul ca am ajuns la 54,4. Asa ca mai am 1,4 kg si reusesc sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii. Oricum mi-am doborat propriul record de asta vara de 55 kg.
Am renuntat aproape total la carne, mai ales carne prajita, am mancat la salate de nu mai stiu ce combinatii sa fac. Mai calc prin strachini si mai beau un pahar de bere sau mai pap un mic, cate o inghetata pe ici pe colo, dar sper sa mai scad. Am aproape doua saptamani de cand n-am mai dat jos nimic, dar nu disper...
Luna viitoare am sa fiu nasa si vreau sa ma fac miss ! Stiti ce a mai mers la mine? Nu m-am mai stresat atat de tare, chiar ceva vreme nici nu m-am cantarit, asa ca atunci cand am vazut ca am 55 kg nu-mi venea sa cred...
Mult succes in continuare!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
danitin spune:
Elina, super faina greutatea. Eu nici nu indraznesc sa visez la asa ceva.... oricum, in frageda tinerete am avut 55 de kg si de atunci ... niciodata.
Ieri m-am abatut putintel de la programul de slabit, pentru ca seara m-a luat o foame din aia cumplita si am mancat 2 felii de paine (ce-i drept, mititele) in loc de una la salata de ciuperci si piept de pui. Dar vad ca la cantar nu se simte...
Meniul de astazi:
- croissant mic cu cafea fara zahar
- varza ( eu o sa o mananc fara coastele care sunt in meniu la restul familionului)
- seara: salata de creveti (cu dresing de ulei de masline si patrunjel, nu cu maioneza!)
De facut miscare nu cred sa am vreme dar voi merge mult pe jos. In plus vreau sa incerc sa alerg putin, cat ma tin balamalele, cand vin de la serviciu, ca dimineata i s vesnic in intarziere. Sper sa reusesc...
Luna, daca ai timp si dai pe aici, ma treci, te rog mult, si pe mine pe listuta?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silar spune:
Fetele puteti sa treceti si pe mine la , intrcat dupa operatia de varice pe care am facut-o luni am ajuns la target. De acu incer sa ma mentin.
Va pup si sanatate multa va doresc
dulcetica spune:
Eu am incontinuare 60 dar nu maninc in modul traditional.Saptamina asta daca nu scad macar un kg turbez.Ieri mincasem tare lejer,dar am fost la o terasa si puiul meu si-a comandat o friptura cu cartofi prajiti,pe care bineinteles ca n-a mincat-o,asa ca m-am sacrificat eu.Altfel azi as fi fost balerina.
Mia. spune:
Danitin, uite am mai aparut si eu sa-ti tin de urit! Am o sapt amina si am slabit 1,5 kg, eu zic ca-i bine, nici prea repede nu e bine...Gimnastica fac f putin, 15-20 minute/zi.
Eu sincera sa fiu iau niste pastile care imi taie foamea si mai ales pofta de dulce, ca acolo e baiul la mine.Asa ca dimineata nu maninc, seara maninc pepene rosu, de fapt maninc o masa, pe la 4 si o gustare pe la 10 si in rest nu mi-e foame.
danitin spune:
Salutare Mia! Ai venit exact la fix, chiar ma gandeam ca risc sa vb de una singura... Vad ca nici tu nu esti pe listuta, eu tot mai sper sa treaca Luna pe aici si sa ne includa (Luna, te rooooog....). Ritmul asta de 1,5 kg pe saptamana mi se pare ideal. Problema e ca uneori ajung la ceea ce eu numesc "palier" unde stagnez si cte o luna, chestie extrem de descurajanta. Gustarea aia e la 10 dimneata?
Dulcetica, vad ca tu ai planuri ambitioase, pana la 48 de kg o sa ai de munca, nu gluma...
Ieri am umblat foarte mult pe jos, cred ca vreo 4 ore dar, din pacate, m-am cam porcit iarasi cu cina! Am mancat peste in sos tomat ...
Azi:
- paine neagra prajita cu branza de vaci si cafea fara zahar
- ciorba de legume
- teoretic, salata....
si chiar vreau sa incerc sa alerg putin seara....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
MsLara spune:
Silar, Mia felicitari
si eu am "calcat in strachini" aseara: paine prajita cu branza la 9 seara...
Azi am in plan:
- micul dejun a fost o cafea, ca nu am putut manca
- pranz: gratar piept de pui cu salata de rosii
- seara: niste fructe
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
dulcetica spune:
quote:
citat din mesajul lui danitin
Dulcetica, vad ca tu ai planuri ambitioase, pana la 48 de kg o sa ai de munca, nu gluma...
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
E adevarat, dar am ajuns aproape la greutatea care o aveam dupa ce nascusem.E groaznic!
Intre timp am dat si eu jos 0,5kg ,dar asta nu inseamna mare lucru. ncerc sa maninc usor si sper sa fac gimnastica de saptamina viitoare.
carmen94 spune:
a venit timpul sa intaresc si eu randurile aici.....
in primul rand va felicit pe toate.din cate se vede .....listuta e plina de fete ambitioase si frumoase.wow!avem si un sot ambitios?
despre mine.......eu revin la acest subiect dupa o lunga absenta.
in urma cu 2 ani eram pe listuta la acest subiect dorindu-mi sa slabesc vreo 6 kg (imi amintesc cu drag de acea perioada si imi pare rau ca nu mai gasesc subiectul din acel timp ca tare as vrea sa mai recitesc acele mesaje).ma plangeam de zor pe forum ca orice efort as face nu reusesc deloc sa dau ceva jos.dupa 1 sau 2 luni,nu mai imi amintesc bine( fetele cu vechime va mai amintiti?sau m-ati si uitat )am renuntat la subiect ptr.ca am descoperit ca motivul ptr. care nu slabeam era un bebic mic in burtica.si uite asa s-a pus fata pe mancatelea la ce ora a vrut, cat a vrut,ce a vrut (de parca nu puteam sa continui aici si sa incerc sa mananc mai moderat si sanatos,dar deh!vb.aia!da-i romanului mintea cea din urma)si am ajuns sa ma intorc aici sa dau jos nu 6 ci 22 kg.
deci:
sunt carmen(vaca popii din capul satului...cum ma alint eu),am 72kg. si vreau si trebuie sa ajung la 50.nu tin si nu cred ca am sa ma apuc de vreun regim strict gen la ora de mananci atatea grame de nu stiu ce,la ora x mai bei o cana de apa etc.etc. ptr.ca nu sunt genul sa pot tine astfel de regimuri.am sa elimin painea,dulicurile,o sa micsorez portiile si oi mai vedea eu pe parcurs.
azi am inceput cu cafeluta si un iaurt activia,la pranz poate un ou fiert cu ceva legume,dar ce ma fac fetelor deseara ca m-a invitat mustata al meu la restaurant?mergem la chinezesc.crevetii ingrasa?ca mie aia imi plac mult.
inca o data va felicit ptr. ambitie si sustinere,o felicit in special pe Luna75 care a mentinut acest topic si care a fost si este mereu printre noi cu sfaturi si va pup pe toate:cele mai vechi(luna,Olim ...imi cer scuze daca mai sunt si alte fete si nu mi le amintesc acum)si cele mai noi.
acum fug la tero al meu ca alearga prin toata casa.
A! si sper sa pot atinge tinta ...sa nu patesc ca data trecuta ...nu ca nu mi-as dori al 2lea bebe,dar va dati seama ca daca am pus-o acum sigur ajung sa am de dat jos apoi vreo 45 kg.
silar spune:
Bine ai revenit Carmen, mult succes iti doresc. Parerea mea este sa incepi ushor, cu 3 mese pe zi pana in ora 17,30, 2 litri de apa si miscare multa(ca ai si cu cine :)). Alimentele care m-au ajutat pe mine f mult sunt iaurtul si grapefruit-ul. Dar fiecare isi poate stabili regimul dupa care poate obtine rezultate.Eu am tinut si scarsdale si a fost okay.
Asha ca vointa apa si miscare si ajungi