Cum au atata tupeu??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Ma abtin, sa nu ma enervez ...in Ro nesimtirea nu are limite ( cam asa stau lucrurile, iar noi oamenii de rand trebuie sa suportam...pentru luxul altora )

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

reactia mea...indignare, replica mea...RUSINE! din pacate asta este tara noastra, astia suntem noi romanii, nu ne pasa sau daca ne pasa nu avem voce sa strigam. Putini sunt cei care striga:...RUSINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

In afara de masinile schimbate in fiecare an si nu cu unele de productie autohtona, de casele in care stau degeaba - eu una chiar nu vad de ce trebuie sa suportam aceste costuri, ca doar nu i-a rugat nimeni sa devina parlamentari - sa nu uitam de pensiile pe care au avut grija sa si le voteze domniile lor!
Nu imi mai aduc aminte acum daca au reusita sa obtina si pasapoarte diplomatice pentru propriile familii, caci al un moment dat se zbateau foarte tare!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dariela, ai uitat de diurna, de plecari cu zecile de zile in "schimburi de experienta" in diverse zone din lume, ai uitat de salariile de parlamentari, de indemnizatiile de sedinta (luate si cand nu sunt prezenti pentru ca ponteaza alti colegi si pentru ei). TOATE DIN BUGET

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput