Cum au atata tupeu??
Ma apuca toti nervii cand imi dau seama in ce tara traim. Ce tara este asta in care pentru dotarea unui spital de copii cu aparatura absolut obligatorie pentru un spital, este nevoie sa se faca un teledon, cu donatii si participarea oamenilor de rand, iar la stirile de a doua zi se anunta ca senatul Romaniei a hotarat sa isi schimbe masinile luate anul trecut cu altele mai de lux! Cum pot politicienii sa aiba atata tupeu? Chiar suntem bataia lor de joc?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Raspunsuri
loryi1974 spune:
As putea sa ma indignez si eu ,sa ma inflamez,dar cred ca nu ar trebui sa amestecam prea tare cele doua domenii.Fiecare dintre ele are un buget de cheltuieli,defalcat pe destinatii,aprobat etc.
Ca si cu summitul NATO,nu trebuie sa le amestecam.
Poate ar trebui redusi ca numar senatorii etc,dar fiecare are bugetul lui.
Ar trebui sa te supere si faptul ca in tara asta unii au milioane si nu fac acte caritabile etc dar intram in demagogie.
Asta nu inseamna ca sunt fan Senatul Romaniei,nici pe departe,dar genul acesta de stiri nu rezolva nimic.Oricum au cota de incredere redusa,nu mai au unde sa scada.
Avand votul uninominal sau ce-o fi el,ai mecanismul democratic al votului.Poti sa votezi oameni bogati care nu au nevoie de masini.
sirimie spune:
Off topic, apropos de votul uni nominal. De acum incolo numai unii cu bani multi au sa poata sa ajunga parlamentari, pentru ca trebuie sa aiba bani de campanie. Sau sa fie sustinuti de magnati plini de bani, si atunci vor trebui sa sustina interesele finantatorilor lor.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
MissParker spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Off topic, apropos de votul uni nominal. De acum incolo numai unii cu bani multi au sa poata sa ajunga parlamentari, pentru ca trebuie sa aiba bani de campanie. Sau sa fie sustinuti de magnati plini de bani, si atunci vor trebui sa sustina interesele finantatorilor lor.
Pai invatam repede de la profesorii nostri in ale democratiei - americanii, nu?
Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
kariguld spune:
eu nu inteleg de ce ne mai miram de asemenea tupeu??!!! ca avem parte de astfel de exemple tot timpul.
nici nu vad rostul sa ma simt indignata sau sa-mi consum energia pentru niste lucruri pe care eu, personal, nu le pot schimba.
acum cateva luni, la B1 TV, Nasul a facut cateva emisiuni despre parlamentarii care luau bani pentru chirie, desi ei locuiau in Buc!!!! culmea nesimtirii!!! si intr-o seara , a venit la el in studiou, un "incriminat", parlamentar sau ce-o fi fost, din jud Constanta, daca tin bine minte. si Nasul ii spunea, ii dovedea cu acte ca are bani in conturi, ca are casa in Buc, si "incriminatul" era de o seninatate infioratoare, tot timpul raspundea altceva! pe langa subiect! sigur ca m-au apucat nervii, cand am vazut atata tupeu, nesimitre cu galeata, ceva ce tu ca om, simplu,corect, cinstit, muncitor, nu-ti imaginezi ca poate exista!
cine are solutii pentru tupeistii astia? cine are metode de ai opri pe cei carora le platim salarii uriase , care isi fac toate mofturile din banii nostrii???
Kari
Priscilla spune:
Din aceeasi categorie mai face parte unul caruia din pacate i-am uitat numele.A inchiriat domnul o vila de la stat la inceput de mandat,iar la sfrsitul lui,nu a eliberat imobilul,si nici acum dupa 3 ani, pe motiv ca are "fetita" in facultate,si nu are unde sta.
A,si platea o chirie modica de vre-o 5 milioane,parca.Oare dumne-alui nu a auzit de caminele studentesti?Sau "fetita" lui nu putea sta intr-o garsoniera inchiriata? Nu,"fetita"trebuia sa stea in vila.
Pacat ca i-am uitat numele
EVA-DATA spune:
[quote]Originally posted by loryi1974
As putea sa ma indignez si eu ,sa ma inflamez,dar cred ca nu ar trebui sa amestecam prea tare cele doua domenii.Fiecare dintre ele are un buget de cheltuieli,defalcat pe destinatii,aprobat etc.
/quote]
au un buget,insa pacat ca e aprobat tot de ei,mi-ar fi rusine sa fac o asemenea propunere stiind ca anul trecut s-au achizitionat masinile...insa nu putem face nimic,ei se lafaie pe banii nostri,nu noi pe banii lor.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by EVA-DATA
[quote]Originally posted by loryi1974
/quote]
au un buget,insa pacat ca e aprobat tot de ei,mi-ar fi rusine sa fac o asemenea propunere stiind ca anul trecut s-au achizitionat masinile...insa nu putem face nimic,ei se lafaie pe banii nostri,nu noi pe banii lor.
In loc sa ne indignam demagogic pe tema acestor masini,mai bine incercati sa redirectionati 2% din impozitul pe venituri din salarii pe 2007 catre renovarea spitalului "Marie Curie" din Bucuresti.Sau altul.La alegere.Si SMURD-ul are nevoie.Nu trebuie decat sa completati formularul 230 ,sa anexati o copie dupa fisa fiscala si sa trimiteti la Adm.financiara.
In definitiv,Romania a intrecut asteptarile tutturor in materie de achizitie de masini,de ce ar fi alesii nostri altfel?
petra spune:
quote:
Originally posted by kariguld
cine are solutii pentru tupeistii astia? cine are metode de ai opri pe cei carora le platim salarii uriase , care isi fac toate mofturile din banii nostrii???
Kari
As fi tentata sa raspund: omul de rand cand merge la vot ! Dar nici asta nu este solutia pentru ca daca sunt alesi altii noi sunt si aia hulpavi dupa imbogatire iar daca sunt alesi tot astia iar nu-i bine ca asa-i omul de ce are mai mult vrea si mai mult !
Numai peste ani cand mentalitatea romanilor se v-a schimba, poate poate vor fii politicieni si parlamentari mai responsabili.
Lali spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Si pana acum cum crezi ca era ? Cei care erau pe listele partidelor, pe locurile considerate eligibile crezi ca nu trebuiau sa aiba bani de campanie ? Ai lor sau atrasi din diferite surse adica sustinuti de magnati cu bani ? Si abia apoi, pe locurile total neeligibile erau cei mai saraci, asa pentru imaginea buna a listei si pentru amorul lor propriu ca oricum nu ieseau...