Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 18
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Cum ati petrecut Pastele?
Claudia,ce fain ca ti-ai facut poftele si nu te-ai ingrasat.
Hopes,concediu placut iti doresc.
Mik,super pozele,de copilasi nu mai spun...dulcei tareee.
Diana,sa-ti traiasca bebe dulce,sanatos.Cum te simti?
Laura si voi sunteti tare faini,iar tu arati f bine.
Carmen,sanatate multa piticotului.Am vazut si eu pozele,e scurt parul dar iti sta fffff bine asa.Piticeii m-am indragostit demult de ei.
Mamica dulce,spor la munca,las' ca vine ea si vacantza mult asteptata.
Yubi,ce veste buna.Ma bucur tare mult pt tine,sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos.
Tzuni,tie ce iti mai face pitica dulce?
Marilena,prichindica ta e bine sau tot mai tuseste?A mea parca e magarus.Saptamana trecuta mi-a facut-o intr-o noapte,a tusit saraca pana a värsat...dar asa...cu jet ca a umplut patul,asternuturi,jucariile de plush,ea era plina inpar,pe gāt...asa ca la 12 noaptea eu ii faceam baie si o spalam pe cap si ea urla de cred ca a auzit-o tot blocul.Dupa ce am terminat de spalat,intins rufe,curatzat,aerisit si am inchis ochii...a sunat ceasul sa plec la munca...distractie maxima
Noi am petrecut Pastele mai mult pe acasa,sambata am fost doar eu cu pitica,m-a facut cu nervii toata ziua...dupa ce si-a facut "valuri" in par...in timp ce eu bagam mancarea in frigider si credeam ca ea se uita cuminte la desene,maimutza si-a dezbracat toate papusile Barbie,a umplut chiuveta in baie cu apa,sa le faca baie si s-a apucat sa le radä in cap cu gillette-ul.M-a terorizat toata ziua si cum eram bolnava imi venea sa ma urc pe pereti,m-am gandit ca stau linistita cat doarme de pranz dar somnul a durat 20 de minute.Am rezistat cu gāndul ca vine sotzul si o ia in primire si bineinteles cand a intrat pe usa i-a spus:hallo tati,dupa care s-a inchis in camera si s-a jucat singura vreo 2 ore.
Tzuc dulce pe toata lumea si va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Mik, chiar voiam sa te intreb de poze, multumim, sunt deosebite! Asa-mi place cand iti privesc copilasii, . Si peisajele sunt superbe. Intr-o poza apareai si tu? sau m-a lasat vederea?
Claudia, fericiti impreuna! spor la treburi si o zi frumoasa.
Hopes, concediu placut, chiar asa, ce planuri aveti? La vremea care e....bleah!
cine mai are poze? Vreau sa vad poze multe,
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
violeta70 spune:
Fetelor va salut, insa de la "scarbici".
Lucrez si azi si maine. Asta este. Puteam sa-mi iau concediu, dar fiind sfarsit de luna mi-ar fi fost mai greu saptamana viitoare. Asa ca mi-am luat doar vineri. Asa ca maine seara plecam la Brasov. Din pacate s-a anuntat vreme ploioasa si inchisa. Asta este. Nu pot fi toate cum ti le doresti.
Mephala arati super, iar flacaii sunt niste scumpi. Masa de Pasti nici nu ma asteptam sa fie altfel decat ne-ai obisnuit tu cu mancarurile tale.
Tlaura si tu arati super, nu inteleg fetelor ce vreti sa slabiti....!?
Dordia de nepoteii mei nu mai zic nimic, ca eu i-am vazut "live".
Yubi intr-adevar este un cadou Dumnezeiesc. Sa-ti ajute Dumnezeu sa duci la bun sfarsit aceasta sarcina. Iti doresc toate cele bune, sanatate si sa ai mare grija de tine si de cel mic.
Va las acum ca mi-a venit seful si vrea o situatie. Poate revin mai tarziu.
Va pup si
mephala30 spune:
Ioana, , tare poznasa e Delia! Si inventiva foc! Trebuie sa fii mandra, zau asa!
uitasem cu totul: Crystina, ai aparut scurt c-un mesaj si-ai disparut la fel de repede, . Sunt suparata pe tine, luni intregi am incercat sa dau de tine si...nimic!
Iti doresc si eu un Paste fericit alaturi de ai tai, pupici lui Lillysor si te asteptam cu vesti.
_
Mik spune:
Multumim de aprecieri.
Ioana, pupam Delia nazdravana. Si la noi papusile sut despuiate da' inca nu le-a ras in cap cea mica. Sanatate celei mici
Mephala, eu apar in poza asta, si asta e un de aproape.
justasmallkiss spune:
Carmen,māndra?ATENTÄ!!! trebuie sa fiu ca numai prostii ii trec prin cap.Forfecutzele si aparatul de ras nu sunt la vedere,sunt intr-un dulapior suspendat in baie,dar a golit jucariile din laditza unde i le strang,a intors-o invers si s-a urcat pe ea.
Da...si eu am vazut-o pe Crys...mi-e dor de ea,paote isi face timp si ne scrie.
Mik,zici ca esti o "pustoaica",cine nu te cunoaste nu cred ca se gandeste ca esti mamica a trei copilasi.Arati f bine,felicitari pt felul in care te mentzii.
Va "pupez",merg la banca sa rezolv niste treburi.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Mik, inseamna c-am vazut bine. Vorba Ioanei, parca esti o pustoaica cu 3 pustani simpatici foc!
Ioana, hai sa zicem ca trebuie sa fii mandra si atenta, .
_
yubi spune:
Multumesc mult ,fetelor, pt. felicitari Mephala ,stau pe aproape, o sa mai fie nevoie sa slabesc http://bd.lilypie.com/jQ3fp3.png
CRISCOSTY spune:
Hristos a inviat!
Am sosit si eu de pe drumuri...a fost tare frumos si relaxant. Duminica am fost la cumnatii mei si am stat toata ziua, iar ieri am vrut sa plecam la munte, dar ne-a fost frica ca ne ploua, asa ca am fost la padure. A fost frumos. Acum baietii sunt afara, iar eu fac ceva de mancare si mai strang pe aici ca maine incepem serviciul.
Carmen iti sta tare bine asa, cred ca zilele astea ma tund si eu la fel de scurt. Pupici baietilor
Mik, Laura, Dordia am vazut pozele, sunt toti tare frumosi.
Yubi felicitari si sarcina usoara.
Cuscra ce faceti? Ce face Mara? Pupici
Va pup pe toate, scuze....ma grabesc.Mai tarzior pun si cateva poze...revin.
Crys si Dany
ina C spune:
Fetelor, sa va fie de bine sarbatorile...tare repede au mai trecut.
Dordia, nu am putut sa ma abtin sa nu scriu...Vreau si eu reteta sa am un bebe asa frumos la doar citeva zile, te roooog!Sa-ti traiasca toti trei baietii si sa te bucuri de ei!
mephala,cu riscul de a te plictisi : ai niste baieti superbi!
va pup si va doresc sa va mearga totul din plin!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 26+