Nou stil de viatza (204)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Ce faci Carmen? De fapt am citit si am vazut ca nu prea bine! Imi pare tare rau! In poza esti superba; si tu si baietii!
Sunt de acord sa nu dam raportul azi, chiar vroiam sa propun asta, oricum nu cred sa fi tinut careva dieta! Eu nu am mancat mult, dar am mancat cozonac, pasca si prajiturele, ceea ce e de ajuns! Nu am pus gura pe nici un fel de suc, am baut doar un pic de martini i ziua de Paste. In rest, cate un pic din fiecare!
Uite ca pun si eu cateva poze de la Paste.

http://good-times.webshots.com/album/563238181lIXenQ

De azi, incepem din nou stiulul sanatos de viata, nu? Eu asa voi face!

Yubi, ce aud? esti mamica in devenire? Felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos!
Gusta, Tzuni, Vikinga, Dordia, mamico, mik si toate celelalte:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!!

VA multumesc pt cuvintele frumoase....si da, pot sa ma laud cu 3 baieti frumosi!!! Cata modestie....

Va poop!!!

Yubi...felicitari si sa dea Domnul de data asta sa fie ok. Ai grijamare, mergi imediat la dr si eventual sa iti dea un tratament de sustinere pt inceput daca ai mai avut antecedente neplacute. Te si...Doamne Ajuta!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laura, serios ca sunt bine, doar putin obosita, atat!
Foarte frumoase pozele, sunteti frumosi cu totii!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fete dragi !

Mephala, saptamina trecuta am fost in vacanta, deci martea trecuta nu am putut da raportul. (de fapt, n-am incercat inca internetul mobil )
Azi dimineata aveam : 50,9kg. Dar nu ma trece in tabel, pe saptamina viitoare trebuie sa ma mentin.

TLaura, ce frumosi sunteti ! Cel mai mult mi-a placut poza ta alaturi de floarea rosie.

Mai trec eu pe la voi.

la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adevarata a Inviat.

Carmen nasol asa o noapte si eu la 3 am aterizat la Mara ca ceva nu ii convenea.

Laura vazut poze si sunt super si imi place cum iti sta cu parul tuns asa.

Mamica dulce lasa ca vine vacanta,aici debea pe 18 iulie.

Daca ar fi sa dau raport ar fi dezastru sunt umflata am mancat numai prostioare si uite asa s-a dus munca mea pe apa sambetei si cand ma gandesc ca maine iar am o zi de tentatii imi cam vine sa numai ies din casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sa nu uit, poze de saptamina trecuta din vacanta : aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Hristos a Inviat!!
Ne-am intors si noi de pe drumuri.
M-am cantarit dimineata si aveam 65 de kg. Sper sa dau jos pana marti.

Dordia sa-ti traiasca baietelul, e un dulce.
Mephala, iti sta fff bine asa, nu te-am vazut niciodata cu frizura asta...sa mai zic ca beietii sunt niste scumpi? Asta stii deja
Tlauraarati super chiar nu stiu de ce vrei sa slabesti.

La anul nu mai plec de acasa. Am hotarat sa fac de toate acasa la mine. Tre mi-e greu sa ma trambalez ptr. cateva zile. Asa ca la anul va pun si eu poze cu cozonac si oua rosii

Sunt in concediu saptamana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Hristos a inviat!

am venit la o cafelutza, un cozonac cine da?
am mancat ca o purcica zilele astea, si nu m-am ingrasat ...

yubi, felicitari, sa-ti dea Domnul o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Carmen, iti sta ft bine tunsa asa, esti dragutza foc, cosul cu oua e tare fain, iar despre inclamatul ce sa mai zic? iti seamana! sanatate lui Teo!
Laura, si voi sunteti o familie tare frumoasa! vorba lui Hopes, de unde vrei sa mai dai jos? ca n-ai ce...dar ma rog, toate avem fluturii nostri!
Mik, vazut si pozele voastre, sunt tare dragi, asa imi place unde sunt toti impreuna si se tin de mana!

La noi a fost un timp ft frumos zilele trecute, cald, duminica dimineata am fost la biserica la programul de copii, apoi pana la socrii si la intoarcere am condus eu , apoi am facut gratar cu prietenii nostri rusii pana seara cand au cazut copii rupti de oboseala!!! dar si noi!
Ieri nu s-a dus barbatu-meu la birou, si-a luat o zi libera ca deh, trebuiau sarbatoriti cei 7 ani de casnicie, copii au fost la ziua vecinei toata dupa-masa, asa ca a fost tare bine sa fim singurei!!!
Insa azi trebuie sa imi reintru in priza ca am un morman de calcat, trebuie sa aspir, sa le fac copiilor de mancare...nici nu stiu cu ce sa incep!

asa ca va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Am uitat ceva...
Dordia, ce dulce e piticul, e frumusel foc , dar nici frate-su nu e mai prejos! sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

liris, iti trimit retea pe pm dupa ce imi spune mama-mea ceva ce am intrebat-o la ea, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mik frumoase poze.

Claudia la multi ani impreuna si daca termini la tine poti sa vii sa faci treaba si la mine.

Cuscra nu ai ajuns acasa?

Hopes si ce faci in saptamana asta de concediu?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput