*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut! Am intrat si eu sa va spun ca a fost activat contul comun, userul este redoutistele, iar parola este aceeasi cu cea de pe mailul comun. Incercasem sa postez acest mesaj direct de pe contul comun, dar, fiind moderat, mesajul nu a aparut inca. Teoretic, ar fi trebuit sa apara dupa mesajul Giovei de mai sus.

Paste fericit!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by alexia3
cum este fustita asta?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4396200&SizeCode=00108&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
ceva gen panza topita? si cat de lunga? este vaporoasa? merge de mare?de parc? Alexia are 109 cm si de oicei ii iau 114 ca este slabuta...dar inalta. asta pare cam lunga si m-as baga la 108...ce ziceti? multumesc

Este panza de bumbac, subtite, (cred ca batist se mai spune in Ro), asa cum sunt destule alte haine de la ei. "voile du coton" cam batist inseamna.

Fetita mea are fusta pe alb, de anul trecut, cu maieuasele cu bretele incrucisate de la LR arata foarte bine, mai ales alb cu alb. A purtat-o mult si o va mai purta si anul asta.

Poti sa-i iei 108 o culoare si 114 alta culoare daca vrei, sa o aiba si pt la anul.

Eu o spal si o pun repede la uscat, sa nu stea in masina sa se sifoneze, parerea mea e ca nu trebuie calcata din cauza volanelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redoutistele spune:

Buna dimineata! Fac "safteaua" la noul cont si postez de aici.Va urez drum bun la cele care plecati de Pasti si spor la munca celor care, ca si mine truditi in bucatarie.

miki68-Cristina D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI PT VOI SI PT CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete!
Paste fericit alaturi de cei dragi!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa va aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Paste fericit dragele mele redoutiste, multe bucurii, sanatate si sa vina iepurasul cu carduri muulte si pliineee!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Dragele mele,

Am un cadou pentru voi de la D-nul Iepurila....
Cadoul contine:
un ou cu sanatate decorat si care trebuie pus bine la pastrat,
2 oua finute cu zambete ca si glazura si idei care o cam iau pe aratura,
3 oua brazdate de intentii bune si fapte,
4 oua cu optimism umplute si de toti cerute,
5 oua ca sa luati in palma o furnica si sa nu mai aveti frica,
6 oua ca sa fie numar par si sa radeti o ora macar,
7 oua pentru ca e numarul meu preferat dar nu e de dat,
8 oua cucuiete pentru baieti si fete,
9 oua zburdalnice ca sa va dea ganduri falnice,
10 oua rosii legate cu ate ca sa puteti tine pe cineva in brate.

Ouale le veti manca, sfaturile le puteti pastra.
Oricare ar fi alegerea, a doresc sa aveti un Paste linistit in care sa va simtiti iubite si iubiti!

cu tot dragul,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sarbatori fericite!
Paste cu lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Hristos a inviat !!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput