Paste fericit?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by alra

io am fost de curand cu niste prieteni sa cumpere jucarii la un baiat de 1 an si un pic si nu au vrut sa cumpere mega blocks cu winnie the pooh pe ele ca cica sunt de fata! un an si un pic!

Vacanta cu Laura in Romania

Fi-miu are sosetzele, body-uri si vestute roz :) Da' roz de roz. Unele primite, altele mi-au placut si erau la reduceri. Daca e baiat e musai sa fie blio? Ca sa nu mai vorbim de bucatarioara primita cadou unde face de zor de mancare animalutzelor. I-am luat si o papusha, dar dupa ce a impuscat-o un pic nu l-a mai interesat.

Cred ca prietenii tai m-ar considera ciudata :)

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

haha, daca asta din burta nu iese tot fata, ce ai impresia ca scapa de roz? ok, nu rochite, da un body roz si pijamale asisderea sunt convinsa ca nu o sa ii distruga personalitatea

winnie the pooh, ma!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by J G

Apropo de urari, inainte sa nasc un vecin mi-a tras-o original... "sa va traiasca si sa fie baiat!" - tare, nu?

"A o trage cuiva" inseamna... Da' daca tot suntem la subiectul cu dubii asupra cuvintelor limbii romane, merge.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Iar legat de Paste/Pasti fericit, cum ai da-o, cum ai intoarce-o, tot la "pascut" ajungi. De ce? Paste fericit! te indeamna la pascut, iar Pasti fericit e o simpla afirmatie; verbul "a paste" e conjugat la persoana a doua singular: tu pasti. Fericit sau nu, (tu) pasti!
E un cuvant importat, desi semana cu unul al nostru, trebuie acceptat ca atare. E ca si cum nu ai plati in Botswana cu moneda nationala, sau ai evita anumite localitati din cauza numelui. Ah, cuvantul cu pricina e siwww.paginebianche.it/execute.cgi?btt=1&tl=2&tr=101&tc=&cb=&x=0&y=0&tq=2&qs=pula&qsn=&dv=&ind=&nc=" target="_blank">nume de familie italian. Sic!

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

De la urarea de PASTE, la ce s-a ajuns

Mihaela , Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput