impachetari UCW

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Moniland unde ai facut impachetarile?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Asi, Tg Mures. Din cate stiu in Cluj inca nu au aparut.
Dupa impachetari se recomanda sa bei multa apa, dar nu carbogazoasa, ca sa intesifici procesul de eliminare a toxinelor. Timp de 4 zile se face dus doar cu apa calduta si nu se folosesc creme pe corp pentru ca argila si sarurile inca actioneaza.
Azi parca arat mai bine decat ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Am si eu o intrebare-in cele 2 ore trebuie sa stai intins , nemiscat sau te mai poti si misca si cat de mult?

Mergi la inceput

simiena, e vorba de 1 ora in care stai efectiv impachetat. Retul de o ora dureaza masuratorile inainte si dupa precum si impachetarea. Pana pune 25-30 bandaje....
Poti sa te misti, poti sa stai intinsa sau pe scaun. Mai greu pentru ca esti ca esti impachetata ca o mumie, dar poti sa faci ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Eu am programare pe 24 iunie, la Keiko. Acolo ai fost si tu, nu? Cica e full la ei, pana atunci nu gasesc nimic in intervalul orar care ma avantajeaza pe mine.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Crinuta vad ca esti din Bucuresti si te rog daca vrei sa imi spui si mie ce rezultate ai obtinut.
As vrea si eu sa fac in iulie, dupa ce termin cu licenta.

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mihaela, eu inca nu sunt decisa daca sa ma duc la impachetari, sau daca sa fac masaj anticelulitic, deoarece Tatiana a avut rezultate fantastice dupa masaj..., dar in cazul in care ma voi duce, clar va tin la curent.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Mergi la inceput

Crinuta, si eu fac masaj anticelulitic de 2 luni aproape zilnic. Dar asa aspect nu am obtinut din masaj intr-o ora . Daca ai putea du-te la impachetari si fa apoi masajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Crinuta, si eu fac masaj anticelulitic de 2 luni aproape zilnic. Dar asa aspect nu am obtinut din masaj intr-o ora . Daca ai putea du-te la impachetari si fa apoi masajul.

OK.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

quote:
Originally posted by crinuta

, eu inca nu sunt decisa daca sa ma duc la impachetari, sau daca sa fac masaj anticelulitic, deoarece Tatiana a avut rezultate fantastice dupa masaj..., dar in cazul in care ma voi duce, clar va tin la curent.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Da, si eu vroiam sa fac masaj antioelulitic sau electrostimulare impreuna cu o dieta, dar Moniland spune ca a avut rezultate bune cu acest tip de impachetari si cred ca toate visam sa slabim sau sa ne tonifiem muschii peste noapte fara
Unde scrie Tatiana ca a avut rezultate cu masajul anticelulitic ca eu nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Moni,...masaj anticelulitic aproape zilnic???...2-3 sedinte pe saptamana sunt suficiente pt ca altfel se obisnuieste corpul cu masajul, cu crema...si nu mai ai rezultate!
Ia spune-mi...ai avut rezultate doar in primele sedinte?...pt ca din ce stiu eu nu e ok sa faci sedinte asa des...si un alt truc pe care l-am folosit impreuna cu maseuza mea...a fost alternarea cremelor folosite...adica dk dupa 2 sedinte nu observam scadere in cm/imbunatatire aspect...cautam solutii, alternative...personalizand si adaptand masajul corpului meu :)

Mergi la inceput