Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
Diana, mersi mult, mi-am calculat doza maxima pe zi de sirop si supozitoare si asa o sa fac. Sirop, apoi supozitor cu paracetamol.
Multumesc pentru sfaturi,
...referitor la concurs, suntem aproape de egalitate.
Delia, multumesc de suport, .
Alina, de asemenea, .
si gata, am terminat pe tema asta. Va multumesc ca m-ati suportat.
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc mult de urari.
Transmit si eu ,cu intarziere, tuturor florilor
carmen imi pare rau ca cei mici sunt bolnaviori. Sanatate multa le doresc si numai bine.
Marilena sanatate multa fetitei tale. Imi pare rau ca este iar bolnavioara.
Tzuni salutari si pupicuri tie si Mariei. Ea sta tot cu tine,nu-i asa?
Nu am putut intra week-end-ul asta deloc. Ieri am facut parastasul de 9 zile, bunicii, iar azi am mers la cimitir.
Diana este ceva mai bine, dupa ce sambata i-a fost cam rau de la anestezie: cu ameteli puternice, dureri de cap, varsaturi. Ne-am speriat nitel. I-au bagat perfuzii cu glucoza, antibiotice, dar acum este bine. Cel mic este un dulce, sambata am fost la ei si l-am vazut. Seamana cu sora-mea.
M-ati intrebat de nume: Tudor-Dumitru . Dumitru, in amintirea bunicii noastre.
Azi a fost la el si Stefan. Diana simtindu-se mai bine, i l-au adus in camera. Cand l-a vazut Stefan dormea. A facut Stefan niste ochi cand l-a vazut..... Cand l-a intrebat daca sa-l lase acolo pe cel mic, Stefan a zis ca nu. A plecat de la spital spunand ca se duce sa-i ia o jucarie celui mic. Vom vedea cand o sa vina acasa. Diana spera ca maine dupa-amiaza sa-i dea drumul, sau cel tarziu marti.
Va tin la curent.
Acum va las ca merg la somn.
Inca o data va multumesc pentru urari si va doresc o saptamana linistita (mai ales ca este saptamana patimilor).
Va pup
vikinga spune:
"Vik a gasit cheia siluetei: distractie de calitate unde conteaza mai mult evenimentul decat mancarea"Haha Sabina chiar ca asaAseara am fost intr-o discoteca facuta prin anii 70, emana prin toate detaliile exact aerul de ceea ce inseamna disco, asa cum a aparut in acei ani, pacat ca e deschisa doar de 4-5 ori pe an. Tema a fost muzica anilor 75-85-90, am dansat pina la 4 dimineata pe melodii din liceu si studentie! Ah amintiriNu am mai fost la petrecerea de pe plaja, am ajuns la asta din greseala si bine am facut:) Atmosfera super, toata lumea cam de aceeasi virsta, 30-40 de ani, pusi pe chef si petrecut!Mephala sanatate lui Iustin, febra asta rebela care scade greu e data de obicei de un virus. Inafara de hidratare(de perferat apa nu ceaiul, ca dupa fierbere lichidul e lipsit in oxigen, ori si mai bine apa+saruri speciale) si de antitermice plus nervi tari nu ai ce sa-i faci, virusul nu-l poti omori peste noapte, tre sa-si faca hachita. Tu alegi cum e mai bine pt copii, dar si mie mi se pare cam brutala ofensiva medicamentoasa obisnuita in ro. Aici se zice mai lasa corpul si sa lupte singur, supravegheaza si ajuta doar. Despre febra mare, aici se zice ca 40°C la un copil nu e similar cu 40°C la un adult. La ei temp creste si scade altfel. Regula de aur e: pina in 39°C nu intrevii cu nimic, corpusorul lor tre sa-si antereneze mecanismele proprii, dupa 39°C antitermice: nurofen sirop alternat cu paracetamol supozitor, grija mare la diferenta intre ele, sa nu fie mai mica de 4 ore. Febra de la virus scade mai greu uneori, atunci aplica regulile babesti: soseste cu apa rece si otet, daca poti fa-i un dus cu apa nu rece ci calduta, ca de baita la bebelusi, dar stiu ca un copil bolnav greu il duci in cada. ce mai zic dr aici: comprese, camera aerisita des, caloriferul inchis, o paturica subtire, lasat la kurutul gol, numai cu un tshirt si ala schimbat des mai ales daca transpira.Multa sanatate lui Iustin!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Meniu azi:MD: o mega salata de fructe cu musli si citeva linguri dintr-un amestec de alune cu fructe uscate+ un pahar de suc de portocale facut in casa. Vitamine la greu dupa asa o seara:)P: supa de rosii si carpaccio cu o salata rucolagustare: mozzarella cu rosii cu o lingurita de ulei de masline si ierburi aromateCina: brocoli fiert cu 3 felii de parmaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Vikinga,bravo tie ca te-ai distrat si ca te-ai simtit bine.
Suna tare bine meniul tau de azi,nah..de ieri defapt
Anca,mami de doi nazdravani
Luna75 spune:
vikinga, suna bine meniul tau - parca e desprins din legendele cu nibelungi ....
rucola,parma,carpaccio lipsesc din meniul meu dar si din vocabular -
esti printr-o vacanta "exotica" ?
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
O reteta magica si o combinatie pe masura :miere+ usturoi + otet de mere
intr-un borcan de 800g cu capac se pun la macerat in 500 ml otet de mere 8 catei de usturoi pisati si 300g de miere de albine. Se lasa la intuneric 3 zile si se amesteca cu o lingura de lemn de 2-3 ori pe zi. Din acest preparat se consuma cate 2 linguri pe zi (1 lingura dimineata, pe stomacul gol, si 1 lingura seara, inainte de culcare). Aceasta metoda contribuie la reglarea metabolismului. Dupa cateva zile nu vei mai simti nevoia de dulciuri si vei manca mai putin si i nconsecinta veti slabi.
Mult succes!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
V-am lipsit?Ma indoiesc Merg sa din urma sa vad daca am dreptate.
Oricum,. tot ofer cafele, ceaiuri si sucuri de fructe
Si pentru ca de vineri nu ne-am auzit, fac si eu urari tuturor florilor:
LA MULTI ANI!Sa infloriti!
rolo spune:
Neatza,
Cu intarziere si de la mine La Multi Ani tuturor florilor!!
Violeta, BB Gheo.
Azi sunt Blue asa ca o sa scriu mai putin sa nu va supar si pe voi.
Eftimie C. spune:
Mey, da' nu vrea nimeni sa-mi tina companie la cafea
Am citit din urma si ma bucur sa o vad pe Tzuni alaturi de noi.Te si sper sa se rezolve cu bine toate necazurile tale si ale lui Meri.Spor la pregatirile de Paste,mai ales ca ai un vizitator
Carmen sanatate baietilor.Azi cum se simt?
Gusta, Mara e mai bine?
Sabina m-ai dat gata cu reteta ta de oua.15 ore la fiert
Apropo de multele mele kg, nu le-am luat in sarcina (am fost o fericita care a slabit enorm in timpul sarcinii si la final aveam doar +2kg).Aveam 53kg cand mi-am cunoscut sotul, acum 12ani ( ce mult a trecut) si incet-incet am tot pus.Inainte de sarcina aveam 85kg si dupa, in perioada maternitatii am ajuns si la 104
Imi este tare neclar ce s-a intamplat si dau vina pe transformarile hormonale din corpul meu, cauzate si de pilula contraceptiva, ca doar nu mananc chiar ca un
Luna candva am incercat si eu reteta de schimbare de metabolism pe care ai propus-o tu, dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut schimbari.Poate doar in respiratia mea, afectata de atata usturoi