Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Delidana,bine ca am reusit sa te prind - te urmaresc de multa vreme - de PM chiar am uitat
desi nu ne-am intalnit "oficial" pe forum eu te cunosc foarte bine
de fapt de cand cu caltoria cuiva in Thailanda si tot atunci ti-am vazut albumele cu poze si stiu ca faci si sport in regim spartan - intrebarea ar fi ce mananci pentru ca sa ai energie si sa nici nu te ingrasi?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Delidana,bine ca am reusit sa te prind - te urmaresc de multa vreme - de PM chiar am uitat
desi nu ne-am intalnit "oficial" pe forum eu te cunosc foarte bine

de fapt de cand cu caltoria cuiva in Thailanda si tot atunci ti-am vazut albumele cu poze si stiu ca faci si sport in regim spartan - intrebarea ar fi ce mananci pentru ca sa ai energie si sa nici nu te ingrasi?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Luna, daca n-am fi "tovarase" la subiectul de fata chiar m-ar ingrijora afirmatia ta.

Sport sustinut nu mai fac de vreun an. Trec prin faze in care ma apuc si ma las de alergat dar adevarul e ca de cind m-am intors in Romania nu am fost la sala. Practic mult mersul pe jos, macar atit, mai ales ca e si vreme frumoasa si nu mai am nici o scuza. Vreau sa ajung din nou la 66 kg dar nu e prioritatea vietii mele (se vede, nu? ) si incerc sa nu trec de 68. In rest, sanatoasa sa fiu. Pe mine sportul (miscarea) + lipsa dulciurilor ma ajuta sa ma mentin in forma.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cate o pauza face bine...dar sa nu fie prea lunga
ce inaltime ai? ca te vad mult mai slabuta decat 68 de kg.- nu ca 68 ar fi mult -dar unde sunt ascunse?!
eu momentan am 57 dar nu vad nici o diferenta fata de cand eram 62 de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Luna, am 1.72 m, sint pe lista. Kg in plus sint concentrate pe fund. Din cauza acestor 2 kg nu incap in blugii mei preferati dar sper sa remediez situatia...lunile astea. Eu simt fiecare kg in plus sau minus.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumim de urari, amandoi au febra acum...
sper sa trecem cu bine peste noapte, of, of si mai, mai!

Anky, tu ce le dadeai pentru febra?
Numai panadol supozitoare? Nu stiu ce sa le mai fac, acum le dau un antitermic, in 3-4 ore au iar febra.

scuzati dialogul despre febra, dar sunt la limita...

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,ce sa zic,daca tu ai incredere, pot io sa nu fiu de acord cu tine ?..,nope
Pe mine, sincer ma ingrijoreaza ceea ce scrie in prospect.
Le dadeam si Nurofen.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai, raspunde-mi la intrebare,
numai panadol supoz. le dai cand au febra? Chiar daca creste repede?
vreau un sfat.

edit: in cazul asta, nurofen e apa de ploaie, adica nu i-a scazut deloc febra, din contra...mai, da-mi id-ul de mess sa vorbim, sa nu stresam fetele.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by mephala30

multumim de urari, amandoi au febra acum...
sper sa trecem cu bine peste noapte, of, of si mai, mai!

Anky, tu ce le dadeai pentru febra?
Numai panadol supozitoare? Nu stiu ce sa le mai fac, acum le dau un antitermic, in 3-4 ore au iar febra.

scuzati dialogul despre febra, dar sunt la limita...

carmen, acum 2-3 sapt. Melisa a facut febra asa dintr-o data ,fara alte simptome si pediatra mi-a spus sa-i dau nurofen alternand cu panadol , impachetari cu prosop umed/rece si separat un masaj cu putil alcool med .in care am dizolvat o aspirina.
Cam atat te pot ajuta eu.
Tin pumnii si va doresc sanatate

Alina

a fi om e lucru mare ...
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, imi pare rau de Ius! Eu la ai mei la febra fac in felul urmator: le dau un antiinflamator/antitermic de fond de ex nurofen, la 8 ore (daca e musai si la 6 ore) si intre dozele de nurofen (sirop, la Timi am folosit supozitoarele, sunt exceptionale muuuult mai bune decat orice antitermic dar nu se gasesc in Ro, mi le-a adus Irinusha) dar nu mai repede de 3 ore ii dau paracetamol (sirop = panadol sau supozitoarele de sugari/copii romanesti) dar doar daca e cazul (temperatura in crestere sau peste 38.5). Din experienta proprie algocalminul supozitoare nu-si face efectul mai repede de o ora, administreaza daca nu mai ai ce si tot are febra mare (peste 39) jumatate supozitor ytaiat pe lung cu cutitul incalzit in foc. Daca temperatura este peste 39/39,5 nu astepti sa-si faca efect antitermicul (oricat e de grozav tot dureaza 20-30 de min sa-si inceapa efectul) si ii faci impachetari cu prosoape mari muiate in apa !!! calduta!!! nu rece sau baie generala cu cateva grade mai scazuta decat baia normala, eventual racita lent cu dusul.
Fenobarbitalul doar la copii cu antecedente de convulsii sau risc crescut de a face (istoric familial, boli ale sistemului nervos) la fel si diazepamul intrarectal. Ala eventual daca il ai in casa il administrezi in criza de convulsii pana vine salvarea. Fenobarbitalul si desitinul (diazepam) nu scad temperatura ci doar previn sau trateaza (desitinul) convulsiile.
Trimit sa nu pierd si revin.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost azi la Timisoara si apoi la ziua unui baietel. A fost asa o zi frumoasa! calda ca vara! Timeea parca era iepurasul duracell, a dormit extrem de putin dar a alergat incontinuuu!

Carmen, vazusi ca iar esti pe doi!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput