LMV - e careva pe-aici?
Raspunsuri - Pagina 3
iubibubi spune:
din pacate nici noi n-am organizat intalneala de 10 ani... tare mi-ar fi placut...
am avut-o si eu pe dna Labis la romana, primii doi ani. mate am facut cu dna Boiangiu de la cap la coada. oare mai exista sau o fi iesit la pensie? chimie am facut cu o doamna in varsta, ma tot chinui sa-mi amintesc numele, care era cam tzache de felu' ei, dar, dupa revolutie, o luase razna si mai rau. era obsedata ca toti suntem comunisti si vrem s-o... impuscam. chiar faceam misto de ea pe tema asta. intr-o zi, un tip de la noi din clasa, taare simpatic, a rupt o bucata de banca (era intr-o rana banca si el a "rezolvat-o de tot) si a mimat niste impuscaturi spre noi. tanti s-a speriat rau si a fost foarte revoltata de "gest". in consecinta, ne-a parat codinei (care ne era diriginta) si i-a zis "stii, codina, ce-a facut X-ulescu?!? a scos pusca si si-a impuscat colegii...". bineinteles ca ea (codina) ne-a povestit tot si-a zis s-o lasam mai moale ca baba (chiar sa s-a exprimat) e nebuna rau. a! si la banchetul de absolvire, acelasi tip care "ne-a impuscat" a luat-o pe tanti chimista la o lambada (era in voga pe atunci) si ea, fastacita toata, a dansat si tot spunea "vai, vai, sunt penibila". la care el "nu-i nimic, doamna, ati mai fost si cu alte ocazii". ne-am distrat cu ea... pacat ca nu-mi amintesc cum o chema... era de moda veche, pianista, mereu aranjata si cu gesturi "cuconesti"...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Pico spune:
Ceva in genul profei tale de chimie era si profa noastra de franceza..doamna Manarcescu.Dansa nu era nebuna.Chiar incerca sa ne invete franceza dar era atat de delicata incat de multe ori devenea penibila.....mai ales ca am avut niste nebuni de baieti care faceau tot felul de glume mai ales indecente.
Imi amintesc ca odata au impins usa(care se deschidea in afara)inauntru si ca sa poti intra in clasa trebuia sa te subriezi ca o clatita.Inutil sa va mai spun cat s-a chinuit doamna profesoara,plus ca a inghitit toate gogosile pe care i le-au turnat colegii mei.
Mai era o profa cu adevarat tacanita(saraca).Tot timnpul vorbea numai despre Dumnezeu.A venit ora si tot timpul a spus :"Noi si Dumnezeu!Noi si Dumnezeu!Noi si Dumnezeu!"
La istorie l-am avut pe domnul Mos Mugur.sa vedeti ce frumos face streaptease pe masa!
Multe salutari
iubibubi spune:
da, da, o stiu pe madame Manarcescu, dar n-am avut-o profa. si pe Mos cred ca-l stiu. e un tip bine, cu mustata si figura de soricel? asta daca si-o fi pastrat "alura"... da' care-i faza cu stripteas-ul?
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
meme spune:
Si eu am fost la"Misu",dar tare de demult,intre 1982-1986.Cred ca au fost unii dintre cei mai frumosi ani din viata mea:colegi super,care ,din pacate nu prea mai sunt prin tara,petreceri,distractie.Am avut-o diriga' pe d-na Teodor,de mate,pe vremea aia ii ziceam "Gaina".
Doamne,ce fericita sunt ca am descoperit acest subiect!Culmea este,ca tot astazi,uitandu-ma la "Doctorii nostri" mi-am regasit un fost coleg de clasa:dr.Cristian Popescu.
Voi reveni cu noi povestiri legate de aceasta perioada,Le am atat de proaspete in minte!
iubibubi spune:
meme, povestirile!!! nu ne uita!
pupici.
Pico spune:
Despre acel Mos este vorba. L-ai nimerit foerte bine in descrierile tale.
La banchet Domnul profesor s-a cam "trotilit" si i s-a cantat in struna,galerii "uuuuuu,ooooooo!" si Mosulica a inceput sa faca streaptease....pe masa! S-a descheiat la camasa si a facut cateva figuri...."OOOOOOOOOOO, bineeeeeee dom' profesor!Ieeeeee!"
E foarte nostim cand e "vesel" ceea ce contrasteaza putin cu tinuta serioasa de la cursuri.
Trebuie sa-l vezi......e o nebunie!
Pe de alta parte e un tip foarte cult si de treaba.
De Gica nu mai stiu .cand am terminat eu in 2000 inca mai preda.
O sa mai trec pe la Misu si poate o sa vin cu stiri proaspete
Oricum, ceea ce probabil nu stiti e ca liceul se renoveaza.Renovarea a inceput cand am terminat noi(nu exista nici o legatura intre aceste doua elemente).S-au renovat si unele laboratoare.
In esenta a ramas acelasi batran Misu
Aliada spune:
Am sarit repede cand am vazut LMV!Si eu am terminat vestitul liceu dar nu in Buc. ci in Ploiesti!
oana cretu spune:
Mesaj pentru ADMIN : Eu am terminat 56! In ce an l-ai terminat? Eu in '95. Stateai in zona? Unde?
oana-cannes
tata lu Toma spune:
Salutare tuturor !
Si eu sunt pe aici.
Am terminat in '86 intr-o clasa care era formata in proportie de mai mult de 90% din elevi de la 56; doar eu si inca vreo trei nu eram de acolo.
Am reusit sa ne intalnim in '96 si am facut o petrecere superba in acelasi loc unde facusem si banchetul (ne-am promis si un 2006 la fel de frumos). Dintre profesori au fost atunci cu noi doar Mos si Teodorescu desi invitasem mai multi (inclusiv pe Zorica)
...
Cred ca prin 92-93 am predat cateva ore de Chimie in liceu la clasele dnei.Teodorescu (practica pedagogica) si am fost foarte impresionat de atmosfera care era cu totul alta decat cea pe care o stiam eu.