LMV - e careva pe-aici?
Raspunsuri - Pagina 2
iubibubi spune:
ce nume... buicu, tanta si romica, labis, codina... mi-e asa de dor de anii aia...
pe codina eu am avut-o diriginta, in ultimii doi ani de liceu. super desteapta fata! a terminat si teologia mai nou, stiati? nu mi s-a parut severa, ci doar foarte pretentioasa. avea si de ce, doar era profa de romana...
si tanta ce ne mai chinuia la gimnastica... parca vroia sa scoata din noi niste profesioniste. mai nasol era cand ne punea sa ne prezentam "programul", in fata baietilor. si aia radeau ca chiorii la "podu' de sus" care la noi era "jos", sau la "sfoara" terminata la jumatatea distantei fata de parchet... si mai tineti minte echipamentul? pantaloni scurt negri si tricouri galbene... ma rog, baschet jucam oricum, cate sarafane n-am facut prastie din cauza asta...
hai ca ma napadeste nostalgia de tot. ma duk la bb... pe curand.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
iubibubi spune:
na' ca nu ma pt abtine... dar pe tipul de la "rezistenta materialelor" il mai tine cineva minte? cel care incepea mereu cu bancu' ala cu aripa de avion si hartia igienica. ma tot chinui sa-mi amintesc numele - suna a ceva strain...avea o fata tuciurie, voce calda si era simpatic. auzisem ca s-a sinucis...
hai ca acu' chiar plec!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Meischa spune:
CE s-o fi intamplt cu mesajul anetrior...????
In fine, ami zic o data: stiam de Codina ca a facut Teologia, dar nu " mai nou", asta e treaba de mai de mult. Si prietenul ei de atunci, care era cu mai multi ani mai tanar decat ea, tot Teologia a facut-o. Si acum are o agentie imobiliara!
Imi amintesc si eu de Anita, desi, noi cei din AD XENOPOL nu ne faceam veacul pe acolo, ci mai dregraba prin Achim, Puia, Time Out si prin barul de langa Achim, Tamax parca se chema.....mama ce vremuri....
Meisha & BB
pepsica spune:
Hei salut!
m-am mutat si eu aici dupa ce am creat un subiect cu Mishu... din pacate nu recunosc pe nimeni, sint cam batrina, deh!!!!(82-86) dar nui-i arat.....
Sa va zic ce-mi amintesc eu- cam putin- Eftimie de practica( pe "vremea mea" se facea practica la strung!!!!si se mergea la cules morcovi si sortat cartofi!!!!!!), Natalitza de fizica, Barsan de chimie care ne-a fost si diriga, super blinda, copiai pe rupte... ( pensionata chiar cind am terminat noi)Marculescu de mate, un tip total ciudat: scria febril table intregi de formule pe crae le stregea in acelasi ritm....una de rezistenta materialelor zisa Woody- avea o coada de cal blonda si nu cred ca mai stiu ceva... noi am fost dintr-a IX-a pana la sfarsit la clasa O .....apoi unii dintre noi, cei care faceau engleza, s-au mutat la T.. despre atmosfera ce sa va mai spun.. era bucuria chiulitului si a uniformelor usor strimtate ( pt. noi fetele), cosmarul controlului la bentite si matricole....si in rest cea mai mare bucurie venea in practica...cind nu aveai de invatat.. pt. mine a fost cel mai frumos ca am inceput sa fiu prietena cu actualul meu sot....va dati seama de cit timp sintem impreuna? 17 ani... si nu v-am zis, noi ne-am intilnit citiva cind am facut 10 ani si am mers la o terasa.. a fost dragut! unii mai grasi, altii mai carunti, baietii cu cheliutza.. sper sa ne mai vedem si peste 3 ani!!!( adica la 20 de ani de la absolvire)
Pico spune:
Stiu ca s-a cam "fumat" subiectul, dar eu abia acum l-am descoperit! Eu sunt mai tinerica .Am terminat CNMV(Colegiul National Mihai Viteazul) acum trei ani.
Am avut-o diriga pe Codina.Profa buna, n-am ce zice dar cam taca.Fara suparare.Toti am luat bacul la romana cu note de la 9 in sus.
Umbla un zvon ca ar umbla cu un fost coleg de clasa.Alti colegi i-au vazut impreuna.Mai multe nu stiu.
Liceul a fost in reparatii si modernizat.
Mii de salutari LMV-istilor de pretutindeni
iubibubi spune:
buna, pico. bine ai venit! subiectele astea de pe "prieteni dintotdeauna" nu se "fumeaza" niciodata... :))
nu ma mir de ce aud despre codina. tind sa cred ca e chiar adevarat. si pe vremea mea "aranja" cupluri dupa ideea ei de "potriveala". si le si "desfacea" pe altele dupa aceeasi idee. :))
corul mai exista?
pupici.
mmihaela spune:
Me too, me too
Promit sa revin cu amanunte
Diriga- d-na Seitan, (fizica) o super Doamna!
De Vernescu, de mate, auzita'ra'ti?
Si de madam 'sora lu' Marga Barbu'? Profa de romana...super tare
Etc, etc, promit sa mai trec pe-aici
Daca mai apar de prin generatia lui 89, ziceti tare!
Miha
Pico spune:
Draga Iubibubi(tare haios...imi place!) cand am terminat corul mai exista si cred ca inca mai exista!N-am mai trecut de ceva vreme pe la Mishu.Oricum, de cate ori trec pe langa el ma apuca nostalgia.
Deci, diriga era amatoare de "prospaturi" de mai demult...Foarte interesant....
La engleza am avut-o pe d-na Iliescu Doina,la geogra' pe Stoinea,latina Gheorgiu Luminita si nu Scortescu(poate ai auzit de ea....).O sa-ti mai spun dar nu prea imi mai amintesc acum.
Cum e in SUA? Te-ai acomodat usor?
Pupici lmv-isti
Alexandra spune:
Salut!
Eu am intrat la liceu in '89. L-am avut un an dirig pe Vernescu, dupa care a plecat la alt liceu si la mate ne-a preluat doamna Teodor (noi ii spuneam madam Th). A fost o super chiar daca ne-a chinuit un pic, am invatat mate de la ea. La romana am avut-o pe Labis, la fizica Stoica, la chimie Teodorescu parca, o doamna super delicata. Oricum madam Th mi-a ramas cea mai draga.
Alexandra
acs spune:
Buna,
Am terminat Mihai Viteazul in '93, la C. Parca a trecut o vesnicie de atunci. Sunt 10 ani de la absolvire, dar, din pacate, nu m-am reintalnit cu vechii colegi. Oare celelalte clase au respectat "traditia" intalnirii de 10 ani?
Am avut-o diriginta pe dna Tacutu (care a fost directoare dupa Spulber, daca nu ma insel). Dintre toti profesorii, imi amintesc cu placere de dna Stan (matematica) si dna Labis (romana).
Of ce vremuri!
Sotul meu mi-a fost coleg de clasa :), asa ca depanam amintiri impreuna.
Salutare tuturor LMV-istilor,
Manuela